Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na oblohe došlo k zrážke, meteorit sa roztrieštil o komunikačný satelit a ich úlomky následne dopadli na Zem, do vôd pri Tampe Bay. Spolu s troskami sa na Zem dostalo aj niečo mimozemské. Keď Val (Bianca Holland), barmanka z nočného klubu zje rybu, netuší aký kolotoč udalostí roztočí. Z jej vnútra sa prederie na svet neznámy parazit. Dvere klubu sa zavrú a jeho hostia zúfalo bojujú o jedno, nebyť ďalším chodom na jedálničku tejto krvilačnej beštie. (beso74)

(více)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že pôjde o nejaké vtipné sci-fi béčko, ale zase omyl, nuda! Nemalo to vlastne nič, ani scenár, ani dej, herecké výkony je taktiež zbytočné hľadať. Vlastne je to amatérska blbosť so smiešnymi gumenými maskami (malé plus - v nízkorozpočtových hororoch som videl už aj horšie), v ktorej prsnatá kočička pobehuje po bare, mení sa na mutanta a občas niekoho "infikuje". Väčšinou sa však len kecá a nič nedeje, takže na celkom filme sa mi vlastne páčili len kozičky hlavnej "záporáčky". Nestojí to za nič. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý film. Čekal jsem vyvražďovačku s mosntrem, ale dostal jsem striptérky s monstrrm. Což zní dobře ne? No ale opak je pravdou, ty striptérky mě neskutečně sraly, nesympatické krávy. Fakt mě strašně iritovaly a ostatní herci taky byly na prd. Každopádně příběh je klišé o meteoritu s parazitem. Bohužel ten parazit je vidět strašně málo a ty nakažení jsou jen ženský s kousky toáleťu na ksichtě, takže nuda a blbost která se nemůže líbit snad nikomu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že podobný námět by nám mohl nabídnout vcelku slušnou béčkovou podívanou, ale nenechte se mýlit. To by se toho totiž musel chopit nějaký zručný režisér a dosadit alespoň trochu schopné herecké obsazení. Takhle z toho vznikl jen levný a nepříliš záživný brak, který nám mnoho zajímavé podívané vskutku nenabídne. Což je docela škoda, protože se tu dalo narazit na několik slibných momentů – ale těch bylo opravdu málo. Paradoxně se mi nejvíc líbila první polovina filmu, kdy se všechno teprve pomalu rozjíždělo. A že to bylo doslova slimáčí tempo. Představitelka Val jistě okouzlí některé pány svým bujným poprsím, ale jinak zcela zapadla svým (ne)hereckým talentem mezi zbytek osazenstva. A tak si divák musí vystačit s pobíhajícími polonahými děvčaty (dosti uvřeštěnými) a skupinkou chlápků, co tu byli jen tak do počtu. Většina scén je natáčena v pološeru nebo přítmí chcete-li, aby se zakryli všechny ty nedostatky (kterých tu bylo požehnaně). Parazit se nám v celé své kráse ukáže až v samotném závěru, takže si musíme vystačit s trochou toho slizu, třepotajícím se chapadlem (bodcem) a zarudlýma očima. Opravdu velké terno…30% ()

AmunRa odpad!

všechny recenze uživatele

Žádný děj, jen tupá vyvražďovačka, kde většinu času zabere bezduché tlachání postav. Nuda, šeď. Zoufalé "herecké" výkony soupeří s ještě horším scénářem a ubohými "speciálními efekty" na úrovni 80. let. Takový céčkový mix vetřelce a zombie invaze. Nevidím jedinou světlou stránku - nedotýkat se ani klackem! ()

Reklama

Reklama