Reklama

Reklama

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Staršímu páru se narodí syn uprostřed lesů. Otec kromě dítěte je roztrhána a dítě je vychováno psy. Po několika letech je už dospělý a chycen cirkusáci ty ho vystavují, ale on jednoho z nich zabije a uteče. Tak jde a jde a narazí na chlápka co mu dá práci. A tam už se začíná měnit na bestii. No takhle nějak bych to shrnul. Pěkný příběh, pěkná atmosféra, dobří herci. Ale mám jednu výtku a to maska vlkodlaka, ta byla i na dobu podle mě špatná. Násilí ve filmu prakticky žádné jen zuby od krve, ale co musím pochválit je práce s kamerou ta snímá všechnu krásu a vše co je sní spojeno. A pak je taková "syrová". Hlavní herec je celkem dobrý, a ostatní taky. Ale bohužel musím říct že Cushing mi přijde takový ospalý. No nic bavil jsem se a já tenhle film doporučuju fandům vlkodlačin, ostatní raději ruce pryč mohly by jste býti zklamáni. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Dobře koukatelná vlkodlačina, která nikoho neurazí, ale ani kdovíjak nenadchne. Maska vlkodlaka se zrovna kdovíjak nepovedla, ale to je problém většiny filmů ve kterých se tyhlety chlupatý potvory objevují. Na druhou stranu to mělo docela slušnou atmosféru a divák se rozhodně nenudí. Peter Cushing se ovšem v tomto případě moc nepředvedl a to je opravdu škoda. Takže celkově průměr, mělo to ovšem navíc, ale i tak to stojí za pozornost. ()

Reklama

pepua 

všechny recenze uživatele

Toto zpracování vlkodlačí legendy je po všech stránkách průměrná podívaná, snad jen někteří herci jsou extra oškliví :-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kombinace příběhu o vlčím dítěti a legendy o vlkodlacích. Jde především o drama chlapce Etoile, jehož matka zemřela během cesty lesem při porodu a otce vzápětí zabili vlci. Na obloze zrovna svítil obří úplněk. Z chlapce vyroste mladý muž, který přijme práci ošetřovatele a uklízeče v malé městské ZOO. Sem přichází každý den na piknik prostitutka Christine se dvěma kolegyněmi. Etoile se do ní zamiluje, a když zjistí, že se prodává, začne v podobě vlkodlaka zabíjet její zákazníky. Smutný příběh nešťastné lásky směřuje k tragickému konci. V tomhle filmu nejde ani tak o masku vlkodlaka a efekty vůbec, jako o příběh o prokletí, z něhož nevede cesta ven. Ač je mrtvol požehnaně, tak nejděsivější scénou je ubití nevinných vlků. Velmi dobrá hudba, rudá kamera a profesor Paul (P. Cushing). Milovníky čistokrevných hororů však tenhle snímek asi moc nenadchne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po všetkých stránkach ( snáď až na malé výnimky ) podpriemerná hororová zábava. Má mnoho nudných momentov, vkodlačia akcia je slabá a dialógy sa tu vedú až príliš často. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama