Reklama

Reklama

Blondýna na předpis

  • USA Better Living Through Chemistry
Trailer

Obsahy(1)

Komediálna dráma Better Living Through Chemistry rozpráva príbeh manželstvom znudeného lekárnika v podaní Sama Rockwella (Seven Psychopaths, Moon), ktorému sa jedného dňa vďaka krásnej Elizabeth obráti život úplne naruby. Mladá a atraktívna "trophy wife" zákazníčka s tvárou (a telom) Olivie Wilde (Her, Rush) ho totiž zvedie a ukáže mu nikdy nezažité potešenie z užívania liekov na predpis. Postupne ho tak začne vťahovať do svojho búrlivého života, v ktorom nebude núdza o sex, drogy a nejaké to násilie. (Refresher.sk)

(více)

Recenze (80)

fimler 

všechny recenze uživatele

Hezké sem tam velice nechutné a trapné.Wilde byla úžasná jako blondýně jí to sluší nejvíc.Sam mě potěšil a jeho divná manzelka taky.Ta zápletka byla trošku divná a tak trochu jenom o prášcích. :( Žádná věda to není a kdo má rád tyto Americké komedie tak to rozhodně ocení.Hezká hudba v závěrečných titulkách! ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Tvl, to je snad muj nejoblíbenější film s tím šaškem a snad uplně. Jaktože to není v červenejch? Co to je za dementa, co tomu dal ODPAD?? I think we need to remain supportive even if his interests are different than ours, Doug. You know taking so many supplements all at onece cancels out the impact. Its not my business to know how ppl got sick, just how to get them feeling better. Its gonna be getting dark now. You would change your tune after being balls-deep in a woman like Elizabeth. I m gonna come! Jaktože to zase nemám? Todle bude ten film, kterej si nebudu přepisovat, jen si ho v klidu vychutnám. Sometime you need to know when to just shut up and give it to a girl. Are you married? Why? Are you trying to pick me up? Wifeys away, so I m cooking tonight. This will be hard on Ethan, but in a long run its better to be raised by two happy parents apart than miserable ones together (to rozhodnutí už není na tobě). He forgot the first rule of the drug game. Dont get high on your own supply. You cant help everyone, but everyone can help someone. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Komedie, za jejímž úsměvem se skrývají vážnější témata. Nicméně velmi laciné, ba téměř televizní zpracování, celý film zabíjejí. O scénáři ani nemluvě. A tak i moje dvě hvězdičky jsou možná až příliš... ()

TheTimo 

všechny recenze uživatele

Já tu Olivii prostě můžu a v této roli ještě víc! Absolutní odreagovávačka, super hlášky, výbornej Sam! 4* ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Hlavní herec mi byl vrcholně nesympatickej, hlavní ženy zase dost sympatický. Vtipný je to většinou jen rádoby. Ztracenej čas to ale podle mě není, ve srovnání například s nějakou exhibicí Daniela Takáče je to výhra. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Doug Varney (Sam Rockwell) konečně po mnoha letech přebírá lékárnu po svém tchánovi, který odchází do důchodu. Běžný stereotypní život mu naruší příchod krásné blondýny Elizabeth (Olivia Wilde), která v lékárně pravidelně odebírá množství léků pro svého muže Jacka (Ray Liotta). Jack je často služebně mimo město a i když si Elizabeth užívá luxusu a přepychu, cítí se na maloměstě osamělá a tak Douga svede. Ten se roztoužené sexbombě neubrání a podlehne jí. Díky své pozici vedoucího lékárny začne krást a míchat prášky a s Elizabeth si užívá nezávazného sexu. Díky práškům se zcela odcizí své manželce ale získá zpět sympatie svého podivného dospívajícího syna. Náhlý spokojený život, který Doug prožívá můžou pokazit jen dvě věci. Přícho agenta z protidrogového a plánovaná vražda Elizabethina manžela...I když North video nasadilo opět příšerný dabing, celkem to ušlo. Příběh je jednoduchý, hlavní hrdinka polonahá a do toho všeho dobře zvládnutý závěr. Zařadil bych to mezi ty příjemné oddychovky na nedělní večer. 55% ()

RadushM 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí. Prostě popis lidského života, jak běží a leží. Rozhodně v tom ale nejsou žádný trapný klišé, je to vlastně docela hezkej film, právě proto, že v něm není nic přehnanýho a trapně strojenýho. Bohužel právě proto, že se do toho tvůrci nesnažili nacpat všechny filmové trapárny, na který jsme zvyklý, víc než dvě, maximálně tři hvězdy, z toho vydojit nejde. Plus hodnotím hudbu. Prostě film o tom, jak si máme užít na maximum ty hezký chvilky, který nás potkají a zároveň brát život takovej, jakej je... ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Rozpačité pocity od začátku do konce. Co mě zaujalo byla snad první komediální i když záporná a rozporuplná role Sama Rockwella. Tohle mu fakt jde a klidně bych si nechal od něj nějakou tu pilulku namíchat. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Spíš drama než komedie. Sam Rockwell na práškách nemá chybu, opravdu skvělý výkon. Jediným důvodem, proč se na film dívat je ovšem logicky Olivia Wilde, která je i jako zfetovaná blondýna stále k pomilování. ()

luxus1 

všechny recenze uživatele

Tak to je další milé překvapení Sam Rockwell mi na tuto roli úplně přesně sedl jakoby-to bylo psané přesně pro něj)). Děj je příjemný a k mému údivu sem se dočkal i slušného zakončení 4****. Zůstal mi v hlavě citát co byl u konce..................... "Nemůžeme pomoci všem, ale všichni můžou pomoci někomu".!! ()

Matrix44 

všechny recenze uživatele

po pol-hodine som to vypol, lebo s komédiou to nemalo nič spoločné a pozerať sa na utrpenie nedorobeného nešťastníka ma nebavilo :( ()

lebrond 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě ztráta času a do teď toho lituji. Občas si rád pustím film u kterého vím, že bude třeba nevalné kvality, tušil jsem to i u Blondýny na předpis, ale tohle je pro mě film na přední příčky ztrát času. Začíná a tváří se jako parodií na hloubavý film, který si bude dělat legraci z jednoho lékárníka, který se nechá komandovat vlastní ženou a okolím a změní se v parodii na komedii, kde jedinou zápletkou je braní různých hypnotik, které si lékárník sám vyrábí, aby si mohl užívat ještě divočejšího sexu s vdanou, bohatou blondýnou. Chvílemi jsem si připadal, že se dívám na film, pro který scénář psali studenti prvního ročníku filmařské školy. Co se týče režijního zpracování a kamery, tak to jsou jediné věci, které film drželi nad vodou. Možná, že mé hodnocení ovlivňuje i to, že jsem v hlavní hrdince filmu, hranou Olivii Wildovou viděl pořád doktorku z Dr House a vůbec mi do filmu nepasovala. Pro pány Moora a Posementiera to byla asi režijní a scénáristická premiéra, která dopadla katastrofálně, ale třeba o nich ještě uslyšíme v lepším světle. |-Parodie na hloubavý film, která se smísí s parodií na drama i komedii, bez náboje a elegance, která diváka přinutí se dívat.-| 30% ()

potok.009 

všechny recenze uživatele

Taková blbina. Nic napínavého, nic, co by člověka rozesmálo nebo nad čím by se alespoň trochu zamyslel. Jedním okem dovnitř, druhým ven... ()

Natt 

všechny recenze uživatele

"Guilty pleasure". Bol som trocha "sklamany" lebo trailer vyzeral este lepsie ako bol film ,ale uz som ho videl po 3tie a stale ma nieco doseba. Takze z objektivnych 4* na 5* subjektivnych hviezd :) ps: objektivne Rockwell, Wilde , Monaghan super. A konec nie je tupy, prave naopak, takze 4 a nieco urcite :) ()

Reklama

Reklama