Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Lovegrove ukradol vajce tvorovi s telom anakondy a hlavou pirane – tzv. piraňakonde. Rád by vajce predal a niečo zarobil, avšak mierne sa prerátal. Sám sa totiž dostáva do maléru, keď sa, podobne ako členovia filmového štábu natáčajúceho na tom istom ostrove, stáva zajatcom skupiny ľudí požadujúcej za jeho život mastné výkupné. A navyše, v ich stopách sa zakráda plaz rozhnevaný profesorovou trúfalou krádežou, ktorý okolo seba šíri skazu a smrť... (beso74)

(více)

Recenze (29)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Filmový štáb vyrazí na dobrodružnou cestu po řece, aby natočili exclusivní reportáž. Po cestě narazí na tajemné hnízdo a zničí část vajec. Brzy se ale zjeví samice, která snesla vajíčka - gigantická PIRANHACONDA. Velké gumové kropenaté hadice v džungli. Triky z mateřské školky. ODPAD! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru (rozuměj v rámci žánru ultralevných televizních monsterbéček) v podstatě průměrný kousek, který sbírá body za relativně solidní triky (a technickou stránku obecně - v porovnání s Asylum) a v neposlední řadě také za několik poměrně vydařených glos, prací se schématy apod. Jinak samozřejmě zoufalá věc, kde postavy exponujeme v rámci též scény, kde je zabijeme a veškeré jednání nepobralo příliš logiky. Hvězdička navíc za ultimátní akční trikoví sekvence, na něž již však nezbyly peníze a tak v nich ústřední digitální monstrum úplně chybí... :))) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Som zvedavý, či po zdrvujúcej (v trápnom slova zmysle) kritike zo strany csfd na fajnovú Piranhu 3DD si užívatelia podajú aj tento kúsok... Ale nepredpokladám to (aspoň nie v takom hojnom počte), keďže Piranhaconda pláva trochu pod radarom a v spojení svojho názvu + pojmov Jim Wynorski a SyFy Channel prakticky žiadne očakávania nevyvoláva. Ja som sa však celkom dobre bavil; pokiaľ to beriem ako uchádzajúcu, letnú monster-horror pohodovku / paródiu s lacnými, ale zábavnými efektmi, prehrávajúcim hereckým osadenstvom a trochu zbytočným Michaelom Madsenom. Toto nie je ani B-čko, toto je proste haluz. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zrovna dvakrat mne to nechytlo trikove uz jdou Wynorskiho filmy totalne do sracek holt casy Povstani stroju nebo Varan vs cobra kde to jeste vypadalo docela dobre jsou definitivne pryc uz i ty napady zacinaji dochazet a tak nebyt v jinak slabem roce 2011 pecky jmenem Camel spiders veril bych tomu ze to z velkym Jimem zacina jit lehce z kopce a uz by se na tyto zvireci horory mel vysrat a mozna nejsem tak daleko od pravdy zacina to bejt lehce ohrany ()

Filmmaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, a co jsem vlastně čekal. Na druhou stranu to alespoň rychle uteklo a nudil jsem se jen občas. Ta demence a filmařská fušeřina je ale nepřehlédnutelná a zralá na pěst. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wynorski nezklamal, aspoň mě. Po příšernosti Jersey shore shark attack jsem šel okamžitě do něčeho do čeho jsem věděl že jdu. Nakonec padla tahle blbůstka od klasika Wynorského kterého můžu. Sice už má za sebou daleko lepší kousky, ale tohle nebylo špatné. Už úvodní titulky měly sakra chytlavej theme takže jsem se bavil od začátku do konce. Jo jasně je to béčko na který si za pár dní nikdo nevzpomene ale kde jinde uvidíte zmutovanou pirani s anakondou? Krve je poměrně dost a efekty nejsou nejhorší. Bohužel ale největší výtka jde k Madsenovy který je tu strašně postranní a je dost často mimo záběr. Ale jinak výborná zábava. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo je skutečně pravda, že Wynorski opět nezklamal. Natočil další céčkovou „monster“ podívanou, kterou když neuvidíte, tak o nic nepřijdete. Já mám podobné laciné kousky docela rád, přestože mnohé mi dokáží zkazit zbytek dne. Tohle sice není ten případ, ale zrovna dvakrát nadšený jsem z toho taky nebyl. Přehlídka digitálního nevkusu a úsměvných gore efektů samozřejmě nesmí chybět ani tady, ovšem tentokrát se Jim vytáhl a přizval celou řadu zajímavých tváří. Madsen a Rachel Hunter už jsou dávno za zenitem, tak potřebují vydělat pár dolarů, kde se dá. Zato bývalá Miss USA Finnessey se ve filmu teprve rozkoukává. Víc ji to ovšem slušelo, když toho na sobě při focení pro „PETA“ moc neměla. Asi nejvíc mě však zaujala jiná dáma a to Terri Ivens. Celkem se divím, že do toho vůbec šla. No a jak už to tak u tohoto režiséra bývá, tak i zde si pro nás připravil celou řadu „překvapení“, které jsou mu ve většině komentářů na netu vytýkány. On se však nikdy nezmění...(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/piranhaconda-2012.html ) ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože už první minuty a já malem zvracel, tohle je sračka. Ale co jsem čekal že, nedám si říct a nedám. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,...ZVRÁTENÉ SPOJENIE PIRANE A ANAKONDY." ,,MYSLÍŠ PIRAŇAKONDU?" ,,TAKÚ BLBOSŤ UŽ NIKDY NEHOVOR!" __ Pirańakondyne pojedanie spotrebnej elektroniky bolo trocha zvláštne, každopádne zámer v tom vidieť je. Ak zblajzne nejakú kravu s kamerou, kamera neskončí v jej útrobách, aby bolo všetko starostlivo zdokumentované pre prípadných objaviteľov. Mobily jej však na jazyk idú, s čím súvisí skutočnosť, že ak sa nedovoláte svojej polovičke, ozve sa vám z jej útrob aspoň odkazovka. Napriek rôznym parádnym vychytávkam musím ostať len pri 4* . K dokonalosti mi chýbala najmä väčšia previazanosť vedľajších zápletiek s hlavným dejom a prepracovanejšie spracovanie úmrtí. 28% (aj to s mojím pričinením) je opäť absolútne mimo objektívnych hodnotení. Vy odpadkári! najprv skúste niečo takéto nakrútiť a potom hodnoťte skutočné filmy! Piraňakonda si na niekom zmlsne asi každých 5 minút, sú tu superšlapky, tvrdí borci a ich hlášky (,,TÁ LOCA CHICA CHCELA HRAŤ FOTBAL S MOJIMI COJONES." // ,,VY STE TOTÁLNY PSYCHOPAT. KEBY NIEČO TAKÉTO EXISTOVALO, BOLO BY TO UŽ NA NATIONAL GEOGRAPHIC ALEBO NA YOUTUBE.") , rýchle štvorkolky, výbuchy, lážo-plážo a záver presne taký, aký som chcel.(34. hodnotenie, 11. komentár k filmu) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jim Wynorski se s tím vůbec nesere a servíruje milovníkům žetkových filmů jednu chuťovku za druhou. Tentokrát se jim dostane příběhu o partě filmařů vydané na pospas třicetimetrovému hadu s piraní hlavou. Je to správně Wynorsky tupé, postavy jsou řácky blbé a titulní predátor si je podává jako na běžícím pásu. Film, který je zábavné nejen sledovat, ale i titulkovat, byť na Útok dvojhlavého žraloka to co do aktraktivity nemá. (786., 4. II. 2013) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Toto sa Wynorskemu moc nepodarilo. Občas síce natočí nejaký ten zábavný a uletený trash, ale Piranhaconda sa berie na jeho pomery až prekvapivo vážne a celkovo je dosť nudná a bez nápadov (teda ak nerátam nápad skríženej pirane a anakondy). Efekty samozrejme strašné(aj keď vzhľad piraňakondy podľa mňa nebol až taký zlý), herci klasicky prehrávajú jedna radosť a úmrtia málo kreatívne. Ale aspoň krvavé, keď už nič iné. Ó a skoro by som zabudol. Madsen úplne zbytočný a ani on z toho nespravil lepší alebo vtipnejší film. Možno nabudúce sa Jimovi viac zadarí. 1* 15%. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nechápu Madsena proč se upsal této kvalitní hovadině, ale asi se doma nudí:-) Každopádně opět dialogy a herecké výkony že bych blil, to bych snad natočil i zahrál líp sám a hlavní aktér had se zubama, který když se do někoho zakousne, tak se jen rozpráší červená barva po obrazovce, to už je i na mě moc. Ale viděl jsem horší :-D 16% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie filmu nema moc privetivy naznak, ze je to nieco dobre a tak som mal obavy, ze to bude sracka, ako hrom. Moju predcasnu predtuchu to vyvratilo a film hodnotim pozitivne, aj ked to nebolo robene zrovna najlepsie. Samotna piranhaconda nevyzerala vobec zle a nepreberne mnozstvo akcii, ktorych je vo filme na kazdom kroku, len filmu dodalo pozornost z mojej strany. Preto filmu davam kladne hodnotenie. Co sa tyka hercov, ti za nic nestali. Hrozni amateri, ktory by si ani nezasluzili peniaze, ze v tom filme hrali. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole,pri sledovani tohto filmu som mal pocit,ze pozeram porno,ale bez sexu,kopec zien s velkymi kozami i vystrihmi a slepacimi mozgami,odkial beru tieto herecke trosky,to nechapem,ale jedno viem urcite,ze.si tento sci-fi horor zasluzi odpad...:-) ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Kravina na zaplakanie, ale malo to taký svoj štýl. Zmutovaný had a ryba (obidva živočíchy tiché), ale Piranhaconda reve jak lev. Koniec koncov bola tá potvora celkom fajn naanimovaná. Krv v tomto filme netiekla, tu sa nejakým zázrakom prášila. Pozeral som to, lebo som chcel vidieť nejakú "srandu" s vraždiacim hadom, aj keď som vedel čo ma asi čaká. Preto nijaké vozenie pod čiernu zem. Michael Madsen si svoje odohral a už len za ten jeho "nevinný" ksicht nemôžem dať odpad. Pre mňa 2 z 10 za originálnu potvoru (piranhacondu nie Madsen), ten divný štýl krvácania a "herecké" umenie Michaela Madsena. ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

Díky bohu za prsatý holky, protože opravdu nevím, co jiného by chudák Piranhaconda na HAWAI (!) žrala. Od tohoto filmu člověk dostane vše co očekává - takže nic. Vypnout mozek a užít si trochu krvavé mlhy. Nejvíce jsem cítil se zmíněným superhadem. Co ten se musel nalítat (respektive naplazit), když sprintoval po celém ostrově, aby včas sežral neposedného teroristu, jinde zase uřvanou blondýnu nebo zloděje vajec M. Madsena. Hvězda za výstřihy. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Skupina ľudí s vymäknutým mozgom natočila rádoby horor o inej, podobne postihnutej skupine, ktorej istá časť, čuduj sa svete, natáča iný stupidný horor. K pestrofarebnej dážďovke skríženej s upírom netopierom, prišelcom niekde z tesnej blízkosti druhého bloku Černobylu sa vyjadrovať príliš neoplatí. Ale oku lahodiaci pohyb ako vystrihnutý zo starej hry z mobilu o hadíkovi požierajúcom čo mu príde do cesty, to sa nedá nespomenúť. Banda hercov je tak drevená, že by im mohli závidieť i stromy v lese a veľký Michal M., je opätovne neskutočne úspešný vo svojej snahe úplne si zruinovať vlastnú povesť. Postavy sa tu tesne pred smrťou usmievajú ako keby ich mali fotiť do ročenky Chytrák roka, had je tak prudko inteligentný, že pokiaľ auto ide po cestách, on si švihne skratkou, poznajúc miestny komunikačný systém a predbehne svoje obete, a nakoniec to najlepšie, chudák, pravdepodobne trpí nejakou alergiou na smrad, pretože stále keď sa zasýti, ostanú po jeho jednohubke už len topánky. Jednoducho, toto tu treba vidieť, otvoriť si pivo a vkročiť do krajiny zázrakov, kde nič nie je nemožné. PS, dúfam že pokračovanie bude čochvíľa, mohlo by sa menovať napr. Piranhaconda VS. krokojaguár & tapiropásavec... ()

Reklama

Reklama