Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devátá kruciáta pod vedením arcibiskupa Enrico Maxwella míří na Londýn s jediným cílem: zničit protestanty ve jménu papeže a katolické církve. Křizáci ničí vše, na co narazí, ať už se jedná o obyvatele Londýna či nacistické vojsko Majora, který si s úsměvem na rtech prohlíží válečnou scenérii. Mezitím se po Temži pomalu blíží Eagle, loď, na níž je "uvězněn" Alucard. Ten se s hrozivým úsměvem na tváři vydává vstříc válečné vřavě, a díky uvolněnému omezení stupně 0 ničí vše, co se mu připlete do cesty pomocí svých dvou zbraní a desititisíců duší, které pohltil na své cestě světem a historií, a které nyní bojují na jeho straně. Nakonec se střetne se svou odvěkou Nemesis, otcem Alexandrem Andersonem. (Alfmen)

(více)

Recenze (20)

Madsbender 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alucard sa konečne dostáva späť do Londýna a prechádza "zrkadlovou premenou" do svojej pravej podoby (kto hral Castlevaniu, vie, čo tým myslím...), čo má za následok masaker zvyšku Iškariotov a nacistickej armády. A je to vskutku kruté a drsné. Anderson ukazuje svoju druhú, rozumnú stránku a prispeje k jednému z najlepších momentov - pád šialeného Maxwella, a pri záverečnom súboji s Alucardom v ňom vidím už niečo iné, ako fanatickú zúrivosť. Už to nie je to, čo to bývalo, je to silné a číre odhodlanie zničiť monštrum za každú cenu, a bez zbytočných obetí... !!!SPOILER ALERT!!! - Alucard vyzerá ako Dracula fakt husto :D 100%, čo iné? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Zorin nadešel čas zúčtování i pro pošahaného Enrica Maxwella. Jeho křížová výprava konečně dorazila do Londýna, aby zde rozpoutala „očistu“, ale smůlou pro něj je, že se jeho fanatismus nelíbí samotnému Alexandrovi. Když není zrovna po ruce Alucard (ten se konečně dostaví na scénu až o něco později) zasáhne jeho protiklad a nejtěžší protivník. I tento díl si dokázal udržet svou kvalitu, což bylo jen a jen dobře. Nečekal jsem, že bych se dokázal pro tuto OVU zas až tolik nadchnout, ale líbí se mi… ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místní rozčarování dokážu pochopit ale nesdílím ho. Po třech(?) dílech bez Alucarda a v kulervoucím tempu přichází okamžik na který někteří museli čekat několik let(fakt vás lituju-by mě asi jeblo :D )=Alucard přichází na scénu a podle očekávání by měl dát všem hezky efektně a nekompromisně na prdel-ale co to(?)-ono je to trošku jinak=Tempo a dynamika oproti předchozím dílům trochu polevila, Alucard do epické šarvátky vkročí sice docela efektně ale s tím nekompromisním dáváním na prdel to po chvilce nevypadá tak jednoznačně..A ke konci se boj dostává až skoro do jakési nábožensko-abstraktní roviny(nevím jak jinak definovat démonický souboj loutky boha se svým popíračem). Chápu, že po řeži posledních dílů se může u mnohých dostavit frustrace- mě se ale naopak líbí, že se to všechno vyvíjí jinak než bych čekal..... Jediné co mě zamrzelo byl nízký počet chibi vsuvek.Tentokrát jich tam je jak prstů na jedné ruce ruského dělníka na pile s dvacetiletou praxí. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se někdo zeptal, jakože se nezeptá, jak by asi vypadal křižák mixlý s členem kukluxklanu, kterak střílí z helikoptéry samopalem, odpověděl bych mu, že směšně. Fakt nehorázně směšně, takového magora bych snad nebral vážně ani, kdyby střílel na mě. Podobně je na tom kněz, co se směje jako padouch z toho nejlacinějšího béčka. A ano, Andersone, moc tě prosím, abys mi během minuty vysvětlil Alucardovu podstatu, Majorovy plány a zbůsob, jak Drákulu zlikvidovat (byť z poloviny špatně), aspoň mi to zjednoduší pochopení, protože jsem tak strašně blbej, že to jinak nedokážu vstřebat. Teda pokud u toho tvýho proslovu neusnu. Na druhou stranu se nám na scénu vrací ten týpek v rudým plášti a jeho entré je skutečně luxusní. No a souboj Alucarda s Andersonem? Konečně chápu, proč toho vytáhlýho kněze všichni tak žerou, takhle kulervoucí bitka v historii anime ještě nebyla. Zatím bezkonkurenčně nejlepší díl, nebýt režisérem šumař, neměl bych, co vytknout. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, jak dlouho se na to čekalo, dost zklamání. Tempem vláčné, dějem nijaké (fakt je nutné finále natáhnout na tolik dílů? Vyčichne vám to, pánové) a neskutečně mě tam iritovala hudba. Teda ta trocha, co jí tam ne/byla. Nějak špatně sladěná, načasovaná a umístěná, či co (až na ten kousek s Anderson x Maxwell:) Kdo by to byl řekl, vždyť se vrátil Vladcard se svou armádou, jak jen by to mohlo být zklamání! Ale bohužel... To ze slabších OVAček. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alucard se konečně vrací do Londýna a rozpoutává zde peklo.Na tento díl jsem čekal dlouho.Alucardova úžasná schopnost,Maxvell,ze kterého se stal psychopat je mrtvý a nakonec si Alucard vyřizuje účty s Andersonem.Jedním slovem masakr! ()

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alucard is back a ve stejnou dobu do Londýna (nebo co po něm zbylo) dorazila i křížová výprava včele s po publicitě práhnoucím Maxwellem. Vypadá to na závěrečnou mega bitvu a zničení všeho a všech. V tomto díle svou tvář odhalí nejenom Alucard, major, ale i další frajer na straně katolíků – Alexander Anderson. Ultimátní bitva mezi ním a Alucardem a nakonec rozpolcené pocity. Uff… ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak si jen někoho (kohokoliv) oblíbit, přesahuje-li šílenství všech myslitelné meze? Totální anihilace Londýna vrcholí střetem armád Vatikánu a Posledního praporu, ale místo propracované akce tu mezi doušky kakaa plácáme o krásách války nebo extaticky dirigujeme krvavý masakr z pláště vzducholodi. WTF?! Souboj božího otce Andersona a navrátivšího se Alukarda pak "graduje" k monstrům s absurdními silami, kdy nesmrtelnost je tou nejpodružnější. ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevim co si mám myslet. Alucard se nám sice vrátil, ale vůbec to nebylo takové, jak jsem si představoval. Nástup nic moc, armáda nic moc, souboj s Andersonem nesahá ani po paty tomu z prvního dílu, animace nějak drhne, hudba nesedí... No prostě po vynikajícím 7. díle obrovské zklamání. 5/10 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Famózní návrat Alucarda na scénu! Alexander Andersson mě ztrochu zklamal, čekal jsem, že to zvládne lépe. Sexy Ceras už by si mohla nechat narůst ruku :). Velkolepá řežba, která tentokrát ještě posílila v hudbě! Fakt paráda! Do dalšího dílu se mi moc nechce, protože ten poslední je pak, co jsem tedy zaslech, až v srpnu... Ale asi to nevydržím.... ()

umisk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč musí v průběhu každýho souboje téměř všichni zúčastnění sáhodlouze komentovat svoje pohnutky a nálady? V předchozích dílech jsem to přežívala, ale už mi dochází trpělivost. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnoho lidí tento díl považuje za nejslabší, což je možná pravda, ale rozhodně není tak slabý, abych mu musel tu hvězdičku srážet (jediný, komu bych něco srazil, jsou tvůrci za to rok a půl dlouhé čekání). Je pravda, že dějem není tento díl nic moc, zdálo se mi to spíš jako příprava na závěrečné finále, jež se odehraje v dalších dvou dílech. Ovšem tyto nedostatky s přehledem nahradí monstrózní úsměv Alucarda a Maxwella, kteří si své vzestupy (a pád) doslova užívají. A nemůžu zapomenout na Majora, který svým klidem nutí dojem, že válka je jen hra. Ano, možná je to slabší díl, ale i tak je naprosto skvělý. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alucard odhalil svou pravou identitu (která opravdu není překvapivá), a ukázal svou pravou sílu. Přesto mu Anderson nějak snadno nakopává prdel. No, uvidíme jak ten souboj vyvrcholí. Jinak, Křížová výprava byla dost zklamání. ()

Shaman1135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Na jednej strane armáda nazis upírov, v počte 572 vojakov Last Battalion. Na druhej strane 2 975 rytierov rimskokatolickej vatikánskej légie na svojej"svätej výprave". A v centre tohto všetkého stojí Hellsing organisation, s poslednými troma mocnými bojovníkmi. Všetko je pripravené, herci sú na svojich miestach." Alucard si 3 dieli užíval výhliadkovú plavbu, ale na frenetické finále sa dostavil na čas a v plnej polnej (v pravej podobe vyzerá luxusne). Samotný súboj s otcom Andersonom je skrátka majstštik a patrí k tomu najlepšiemu, čo kedy anime ponúklo. I tak ale len 4*, na prebudenie Ceras sa to skrátka nechytá (tej tá červená neskutočne pristane) ()

Bayonnet 

všechny recenze uživatele

Alucard se vrátil v celé své kráse, tohle je možná díl na kterém se možná dalo něco zlepšit, ale to se dá na mnoha věcech a já nikdy stylovějšího a zlejšího antihrdinu než je Alucard neviděl! Chci vidět další díly, ikdyž si opět rok minimálně počkáme, ale jakožto velkým fanouškem Hellsingu je mi potěšení, že tu skvělou mangu takto skvěle rozpohybovali.... JO a, jestli to ČR koupí, radil bych jim aby tomu nechali Jap. dabing a přidělí, nějaké slušné titulky! Protože tohle prznit českým dabingem! To by dopadlo hodně špatně přátelé! ()

Ibra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne umrel ten otravny arcibiskup. V celku je to, ale jedno z mala pozitiv, nakolko film je dost rozvlacny a boj s Andersonom ma zatial nijak specialne neoslovil. Zachranuje to, ale samotna atmosfera, ktoru som uz dlho u ziadneho "animaku" nezazil. ()

Reklama

Reklama