Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devátá kruciáta pod vedením arcibiskupa Enrico Maxwella míří na Londýn s jediným cílem: zničit protestanty ve jménu papeže a katolické církve. Křizáci ničí vše, na co narazí, ať už se jedná o obyvatele Londýna či nacistické vojsko Majora, který si s úsměvem na rtech prohlíží válečnou scenérii. Mezitím se po Temži pomalu blíží Eagle, loď, na níž je "uvězněn" Alucard. Ten se s hrozivým úsměvem na tváři vydává vstříc válečné vřavě, a díky uvolněnému omezení stupně 0 ničí vše, co se mu připlete do cesty pomocí svých dvou zbraní a desititisíců duší, které pohltil na své cestě světem a historií, a které nyní bojují na jeho straně. Nakonec se střetne se svou odvěkou Nemesis, otcem Alexandrem Andersonem. (Alfmen)

(více)

Recenze (20)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Zorin nadešel čas zúčtování i pro pošahaného Enrica Maxwella. Jeho křížová výprava konečně dorazila do Londýna, aby zde rozpoutala „očistu“, ale smůlou pro něj je, že se jeho fanatismus nelíbí samotnému Alexandrovi. Když není zrovna po ruce Alucard (ten se konečně dostaví na scénu až o něco později) zasáhne jeho protiklad a nejtěžší protivník. I tento díl si dokázal udržet svou kvalitu, což bylo jen a jen dobře. Nečekal jsem, že bych se dokázal pro tuto OVU zas až tolik nadchnout, ale líbí se mi… ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místní rozčarování dokážu pochopit ale nesdílím ho. Po třech(?) dílech bez Alucarda a v kulervoucím tempu přichází okamžik na který někteří museli čekat několik let(fakt vás lituju-by mě asi jeblo :D )=Alucard přichází na scénu a podle očekávání by měl dát všem hezky efektně a nekompromisně na prdel-ale co to(?)-ono je to trošku jinak=Tempo a dynamika oproti předchozím dílům trochu polevila, Alucard do epické šarvátky vkročí sice docela efektně ale s tím nekompromisním dáváním na prdel to po chvilce nevypadá tak jednoznačně..A ke konci se boj dostává až skoro do jakési nábožensko-abstraktní roviny(nevím jak jinak definovat démonický souboj loutky boha se svým popíračem). Chápu, že po řeži posledních dílů se může u mnohých dostavit frustrace- mě se ale naopak líbí, že se to všechno vyvíjí jinak než bych čekal..... Jediné co mě zamrzelo byl nízký počet chibi vsuvek.Tentokrát jich tam je jak prstů na jedné ruce ruského dělníka na pile s dvacetiletou praxí. ()

Reklama

D.Snake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevim co si mám myslet. Alucard se nám sice vrátil, ale vůbec to nebylo takové, jak jsem si představoval. Nástup nic moc, armáda nic moc, souboj s Andersonem nesahá ani po paty tomu z prvního dílu, animace nějak drhne, hudba nesedí... No prostě po vynikajícím 7. díle obrovské zklamání. 5/10 ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alucard sa konečne dostáva späť do Londýna a prechádza "zrkadlovou premenou" do svojej pravej podoby (kto hral Castlevaniu, vie, čo tým myslím...), čo má za následok masaker zvyšku Iškariotov a nacistickej armády. A je to vskutku kruté a drsné. Anderson ukazuje svoju druhú, rozumnú stránku a prispeje k jednému z najlepších momentov - pád šialeného Maxwella, a pri záverečnom súboji s Alucardom v ňom vidím už niečo iné, ako fanatickú zúrivosť. Už to nie je to, čo to bývalo, je to silné a číre odhodlanie zničiť monštrum za každú cenu, a bez zbytočných obetí... !!!SPOILER ALERT!!! - Alucard vyzerá ako Dracula fakt husto :D 100%, čo iné? ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Famózní návrat Alucarda na scénu! Alexander Andersson mě ztrochu zklamal, čekal jsem, že to zvládne lépe. Sexy Ceras už by si mohla nechat narůst ruku :). Velkolepá řežba, která tentokrát ještě posílila v hudbě! Fakt paráda! Do dalšího dílu se mi moc nechce, protože ten poslední je pak, co jsem tedy zaslech, až v srpnu... Ale asi to nevydržím.... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama