Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 57
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 57

Recenze (95)

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Graham Norton mě osobně jako moderátor nezaujal tolik, jako třeba Conan O'Brien nebo Craig Ferguson, ale jeho show má perfektní scénář, žádné zdlouhavé monology, žádné aktuality, ani dopisy od diváků, které stejně podstatu talk show netvoří, naopak se tu vždy sejde spousta skvělých hostů, kteří jsou navíc konfrontováni, nikoliv "vyslýcháni" zvlášť, což mi přijde mnohem zajímavější a zábavnější. Hosté se totiž baví i mezi sebou a moderátor tak nemusí neustále otevírat nová témata a "tvořit" rozhovor. Určitě lepší než Leno:-) ()

Teringer 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejvtipnější zahraniční talkshow. Moc se mi líbí koncept více lidí najednou na jednom gauči s Grahamem sedícím 'naproti' a nikoliv za stolem, odděleně. Vede to tak k opravdu upřímně zábavným a vtipným diskuzím, které mě vždycky rozesmějí a očividně se stoprocentně nedrží nějakého předepsaného scénáře, za což má plus Graham, který se dokáže skvěle chytnout a reagovat prakticky na cokoliv. Je znát, že hosté se vždy cítí pohodlně a upřímně se baví a to je sympatické. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o ten starý známý koncept - do show přicházejí VIP osobnosti propagovat svůj nejnovější film, knihu, pořad apod., ale díky talentu Grahama Nortona je tahle show mnohem víc. Předně hostů sedí v křesle hned několik a komunikují mezi sebou, takže vzniká uvolněná atmosféra. Norton z hostů vždy vytáhne ty nejlepší historky a navíc přidá pár vlastních vtípků. Hodně pomáhá, že jsou často namíchaní ostřílení britští komici s hollywoodskými celebritami, kde Britové drží filmové hvězdy při zemi. Graham často komunikuje s publikem, dává hostům zapeklité úkoly a nechává je pít alkohol (což se třeba v případě Marka Wahlberga moc nevyplatilo...). Jediná talk show, u které se těším na každý nový díl. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to zase jiná show než jsou ty americká, je hravá, lehce dětinská s typickým britským humorem, nesmím zapomenout na to, že je taky skvělá. U Grahama sedí hosté vedle sebe, přičemž se doplňují, to nemusí vždy sednout, vesměs se to ale daří. Jediný problém mám když si posadí na svůj gauč nějakého pravého Brita, kterému nerozumím ani pozdrav. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Spolu s Conanem asi nejlepší a nejzábavnější talk-show, jejíž moderátor je velmi sympatický, dokáže velice vtipně a přirozeně bavit a i přes to, že se v prakticky každém díle účinkující celebrity na pohovku usazují najednou, tak si je po celý večer bez problémů kočíruje a oproti klasickému přístupu, kdy v jeden moment moderátor mluví s jednou celebritou je tento celkem svěží a dá se říct, že mě baví i o trošku více. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama