Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 71
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Recenze (95)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Mám rád suchý anglický humor Grahama Nortona, jenž používá při svých rozhovorech s hosty. Graham Norton má tu úžasnou schopnost, že z hostů vytáhne všechno. A samozřejmě nesmím zapomenout na Grahamovo pověstné červené křeslo. Mým nejoblíbenějším dílem pořád zůstává díl s opilým Markem Wahlbergem, s nímž už tak dokonalá talk-show získala nový, zcela netušený rozměr. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pro to, abych dokázala plnohodnotně docenit díl s Robertem Downey Jr. a Judem Lawem tu není dostatečně velký počet hvězdiček. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Uvolněnější styl show s charismatickým Grahamem, který zvládá skvěle koučovat hosty a zároveň se nebojí trošku fyzičtějšího humoru, po Conanovi nejzajímavější moderátor talk-show. 90% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o ten starý známý koncept - do show přicházejí VIP osobnosti propagovat svůj nejnovější film, knihu, pořad apod., ale díky talentu Grahama Nortona je tahle show mnohem víc. Předně hostů sedí v křesle hned několik a komunikují mezi sebou, takže vzniká uvolněná atmosféra. Norton z hostů vždy vytáhne ty nejlepší historky a navíc přidá pár vlastních vtípků. Hodně pomáhá, že jsou často namíchaní ostřílení britští komici s hollywoodskými celebritami, kde Britové drží filmové hvězdy při zemi. Graham často komunikuje s publikem, dává hostům zapeklité úkoly a nechává je pít alkohol (což se třeba v případě Marka Wahlberga moc nevyplatilo...). Jediná talk show, u které se těším na každý nový díl. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Parádní britská show s dobrým moderátorem, kvalitními hosty a spoustou fórů. Je to vážně sranda. "Právě si urazil všechny Francouze sledující náš pořad." :D ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Velice vtipná show, Graham si vždy pozve velmi zajímavé a známé tváře, ze kterých vycucne vše, co se dá. Graham navíc ještě krásně pracuje s publikem a vždy si na své hosty připraví nějakou lahůdku. Zábava zaručena, jistě se nebudete nudit. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Graham Norton u mě neskutečně stoupá (dupe Conanovi na paty!), neboť jeho show nemá chybu. Norton je vtipný, bláznivý, no prostě geniálně zábavný a z hostů vymáčkne všechno! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Samotnej Norton mi přijde malinko afektovanej (i když i tak výbornej), ale to nic nemění na tom, že jeho talk show je momentálně asi vůbec ta nejlepší, jejíž devízou je i ten fakt, že tu pozvaní hosté diskutují i mezi sebou navzájem. Díl s Martinem Freemanem, Karen Gillian a Noelem Gallagherem (všechno moji oblíbenci), to je neskutečná bžunda :-) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem zase tolik dílů, ale z těch několik desítek dílů se dá soudit, že tahle show je opravdu výtečná. Chce to chvíli si zvykat na sebevědomý projev Grahama, ale odvděčí se vám nevídanou pohotovostí, skvělou interakcí s hosty a netradičně také s diváky. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jednoduše se skvěle bavím! Velmi zajímaví hvězdní hosté, uvolněná atmosféra a bláznivý humor a nápady Grahama. British! :)) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Graham Norton má dar vytiahnuť z celebrit a filmových hviezd historky, ktoré sú buď sami o sebe trapné, a teda vtipné, alebo ich vďaka svojim reakciam, nasmerovaniu vtipnými urobí. Najväčším ťahákom The Graham Norton Show je fakt, že sa do rozhovoru zapájajú neustále všetci hostia. Traja, štyria, doslova plná pohovka, vďaka čomu debata nikdy neviazne a všetko má uvoľnenú atmosféru. Okrem rozhovorov sa neobjavujú žiadne zásadné doplnkové záležitosti. Ak teda nerátam brúzdanie po nete a príbehy z červeného kresla, ktoré osobne veľmi nemusím. Talk show, ktorá vždy pobaví, pravidelne rozosmieva a raz za čas vyložene nadchne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Graham Norton je rýpal, ako každý ostatný ´´talkshowista´´ ale jeho šou je menej dramatická a tuctová. Ten človek to proste vie. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Nejlepší "chat show", jakou jsem kdy viděla. Zhlédla jsem všechny díly, některé i víckrát. Naprosto skvěle koncipovaná show, ve které se doplňují méně i více známé celebrity. Graham je vynikající moderátor, miluji jeho hlášky, grimasy a ten jeho smích... no luxusní. Kam se hrabou trapné amícké talk show. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vtipné, zábavné, skvěle vybíraní hosté -např.Tom Hanks, Will Smith....ale nesmím vidět bohužel pana Nortona. Ať mi to odpustí, já ho vizuelně zkrátka nedávám:-) ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Graham je geniální, jeho hra Gay nebo Evropan mě dostala do kolen. Nesnaží se za každou cenu prezentovat sebe, ale když se to povede a přijdou vtipní hosté, dá jim tolik prostoru, aby se z dílu stala legenda. A mimochodem, víte komu ze Star Wars je podobná Celine Dion? :D ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Pravé anglické, bez jakýkoli zábran, sympatické, milé, s pořádnou špetkou humoru a tak působící, že se budete smát ne-li válet na zemi. Ano, tohle je show Grahama Nortona. Nic víc se už nemusí říct, to si musíte pustit. ;-) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jak já zbožňuji Grahama! Nikde nenajdete pravý anglický humor jako právě v téhle show, miluji jeji vtipnost a je vidět, že každého hosta dokáže rozesmát a přemluvit ke všemu, co si jen zamane. ()

Reklama

Reklama