Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (235)

misterz 

všechny recenze uživatele

Blúdenie dôchodcu Danny Treja po uliciach mesta, robenie vyhliadkových výletov autobusom a mlátenie grázlov neponúklo nič zaujímavé. Teda niežeby to nebolo chválihodné, zastať sa babičky, starčeka alebo jednoducho slabšieho je dobré. Ale od Treja som chcel viac. Jediné čo stojí za zmienku je samotné mlátenie chuligánov, to bolo vždy dobre zahrané, aj ten tanček okolo toho tesne predtým. Možno by pomohlo pridať viac humoru a vtipných hlášok, a vôbec celému filmu dať komediálny podtón. Ten dramaticko-melancholický nádych tomuto snímku vôbec nepristal. Koniec už bol trocha lepší, ale tiež to nebola žiadna sláva. 45/100 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nenápadný béčkový akčňák, který staví na charizmatu Dannyho Treja a na scénáři, podle kterého mají všichni rádi dědulu, který nerad mlátí lidí. Je třeba se odprostit od mírné stupidnosti scénáře a užít si poměrně zdařilý a, nutno dodat, poctivě natočený akčňáček. Přesto ale jsem čekal, že Trejo bude za většího drsňáka. Vlastně jedinou pořádnou drsnou věc udělal, když strčil borcovi ruku do drtiče odpadků, jinak se jen mlátí rukama či případně s tím, co je po ruce. Jsem zvědav na dvojku, tohle potěšilo, ale rozhodně nenadchlo. Hudba: Todd Haberman PS: že si Badass nabouchne takovou kočku, to jsem vskutku nečekal :-) ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Divím se hodnocení, které zde Bad Ass má. Co jste čekali? Nemá to takový rozpočet jako Machete, nemá tolik hvězd (Perlman jako starosta potěší) a taky se zde nestřílí o život (nebo smrt). Danny Trejo je Frank Vega! Veterán z Vietnamu s plnovousem alá El Commandante se nejprve stane městským hrdinou a internetovou akční obdobou Justina Biebera a pak mu zabijou jediného kamaráda. To neměli dělat! Více se film blíží pomsta-akčním filmům 70.let alá Přání smrti. Né náhodou je zde zmíněn Charsles Bronson. Celý ten film mě bavil, akce byla uvěřitelná a až na krapet přitažený konec (honička s autobusy) Bad Ass dal, co jsem chtěl. 90 minut porci staré školy! Mimochodem bral bych Treja v Expendables. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Pan Trejo je jednoznačně nejzářivější hvězdou Mezinárodní herecké asociace hispánských muklů, přesto zůstal skromný a zachoval si svou bodrou, věčně rozesmátou a přívětivou tvář mexického bezdomovce, kterou tolik miluji. A přestože si ji nechal zcela netypicky zarůst plnovousem, nad kterým by i Leoš Suchařípa závistí zapomněl prskat a ráčkovat, dokáže na svém těžce zkoušeném potapetovaném hřbetě unést i takový biják s potenciálem na zapomenutelně prostoduchou kokotinu a povznést ji na milý a zábavný pomsta – film. Je naprosto k neuvěření a téměř až v prdeli, že vidět to těsně před pubertou, rozhodně bych už nechtěl být Sandokan, Curro Jimenez ani Sagvan Tofi, ale jen a pouze Frank Vega. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zahradník je zpět. Nevláčí s sebou křovinořez ani zahradní bazén, protože tentokrát nekope žádnou zas*anou m.r.k.v.o.ž.r.o.u.t.skou. ligu za Mountfield. Na**ali ho a tak jde všem nakopat p**ele, ať jsou bílý, černý nebo zelený. Není to jen o procházkách za slevama po městě, což si důchodci rádi užívaj .. tahle pomsta by probudila i frajera na kriplkárce. Je fakt, že film není zas tak za břicho se popadající Ass, vlastně ani moc Bad, ale Danny to přežil .. myslím nejen v tomhle bijáku, takže si na starý kolena titul Bad Ass zaslouží. A nezapomeňte, že každá vydřená kačka se ke stáru počítá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • V jedné ze scén je Klondike (Harrison Page) střelen do hrudníku, konkrétně pod bílý pruh zapnuté mikiny. Poté, kdy leží na zemi, však žádné stopy krve na mikině nejsou a mikina je stále zapnutá. V závěru scény je však mikina rozepnutá a průstřel se nachází několik centimetrů pod původním místem průstřelu. (Lumberjack)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Frank (Danny Trejo) si bere autobus na pronásledování padoucha a po několika okamžicích docela těžce havaruje – levá strana autobusu je zbořena, chybí světlo atd. V následujících záběrech je autobus opět v pořádku. (pjotri)

Reklama

Reklama