Reklama

Reklama

Tong

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2009, 9 min

Obsahy(1)

Geniálnemu či naopak nešikovnému vynálezcovi (to je na posúdení divákov) sa podarí zachrániť planétu. Ale za akú cenu? (ito7)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Možná zítra, díky Vám, budeme moci cestovat v čase." Ale to už jsme dávno dokázali - přece tenkrát, když se Tong pokoušel vyrobit duplikátor. Já jsem se tedy při vědeckých neúspěších asijského génia dokázal několikrát pousmát, ale chybělo mi tam něco s velkým Ň, co by mě skutečně rozesmálo. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Tenhle kraťas nebude patřit mezi mé oblíbené a i když má na stránkách momentálně přes 92%. Laciný příběh, samoučelná zábava, okoukaná animace a bez nijak nápadité pointy - tak to můžu klidně poslat do věčných lovišť. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Pan Tong je velice sympatický stařík, ale to mi nestačí k tomu abych to považoval za vynikající kraťas. Tvářilo se to jako humorný snímek, ale bohužel jím nebyl. 60% ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Asijský vědec Tong vypadá jako sběratelská figurka typu bubble-head a méně sympatickou postavu bych hledal jen těžko. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Co to ten blbec zase vyvedl?" Tong je ve svých vynálezech trochu napřed, vždycky o krok dál, než má být. Dobrá, vtipná pointa a závěrečný dotaz, zda by Tong nechtěl pracovat pro vládu, mě dokonale odrovnal. Francouzi se v krátkometrážní práci docela vyžívají. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Děkuji moc webu videacesky.cz bez nich bych k takovýmto dílkům jen těžko našel cestu. Originální, zajímavá animace zejména vědce Tonga (to byl ten nejošklivější asiat co jsem kdy viděl). Velmi povedený kraťas, kdyby měl lepší konec tak i na plný počet hv. Takovýchto věcí chci víc!!! V neposlední řadě díky DaviD3141, za to že se tu tento film vůbec mohl objevit. ()

Wacki 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek stojí za zhlédnutí. Kvalitní animace, dabing a originální příběh s koncem, který sem rozhodně nečekal! ()

BalbiJirka 

všechny recenze uživatele

Ten vzhled Tonga byl úžasnej, bavil mě pokaždé, kdy byl v záběru. Tenhle humor mám rád, opravdu mě to překvapilo, jsem rád, že takové snímky jsou. ()

Reklama

Reklama