Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marina ztratí matku a neznámý člověk jí nabídne střechu nad hlavou. V přepychovém sídle pozná Ricarda, rozmazleného muže, kterého ovlivňuje jeho matka. Dívkou nízkého původu všichni obyvatelé opovrhují... (oficiální text distributora)

Recenze (27)

chrispe odpad!

všechny recenze uživatele

Větší čujovinu jsem ještě neviděla. Jednání postav je nelogické (i na telenovelu extrémně), všechny do jedné jako kdyby trpěli schizofrenií... neustále si odporují, jeden nesympatický xicht střídá druhý... všechny by se měly postavit do řady a vyzvednout si papíry k nástupu do šaškecu. A ty krásné dialogy! ,,Co tu děláš ty debile?!" ,,Jak to se mnou mluvíš ty blbečku?!" ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tahle telenovela mě chytla, ač je stupidní sebevíc. Ty (ne)herecké výkonny, děj předvídatelný a postavy, bud mrcha, nebo ufnukaná chudinka. Paní domu náhle brečí a služka, co po ní meje záchod atd. fnuká s ní WTF?!? To svět neviděl. Jinak není větší důkaz lásky, než věřit všemu okolo, psychicky deptat partnerku a pak, když se provalí pravda za ní zase lézt. Ale i tak dávám 3 hvězdičky, jelikož se mi líbí to prostředí, ve kterém se to natáčelo, herci, ač mizerně hrají, vypadají skvěle. ()

Reklama

Veroniques 

všechny recenze uživatele

Typická mexicko-kolumbijská telenovela. Chudé dívce zemře matka a zůstane sama, zničehonic se objeví bohatý muž, který je jejím strýcem a dívka se přestěhuje, telenovela může začít... Děj se natahoval celých 168 dílů a někdy jsem si po shlédnutí připadala jako po lobotomii. Poslední 169 díl můžete přirovnat k jedné natlakované plechovce obsahu 4 dalších dílů... Krom nádherného výhledu na Acapulco se vám skýtá také pohled do naducaného výstřihu hlavní záporné postavy. Kvůli záporným postavám jsem tedy vydržela koukat až do konce. Jako vždy ty hodné postavy byly naivní, hloupé, ale přece krásné a hodné! Obrovské plus mají u mně také dabéři, přičemž na jednoho připadalo klidně i více než dvě postavy. I přes svou stupiditu jsem se u seriálu bavila. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl ohodnotit jako odpad! - nicméně na základě několika epizod mi to nepřišlo fér a telenovelu jsem nakonec (byť s přetáčením) zkoukl celou. Coby puberťáka mně seriál bavil a uchvátil podobně jako "Twilight" - nyní jsem jiného názoru a píčov*na je pro "Marinu" slabý výraz. Příběh je tuctový, postav přehršel a úroveň scénáře mizerná - nicméně milostné mnohoúhelníky jsou natolik absurdní a rádoby "dramatické" dialogy natolik komické, že pro zasmání je tato kravina ideální. Dosti tomu napomáhají i afektované herecké výkony - oproti vykopávkám z "Ordinace" je však jihoamerické ochotnické obsazení alespoň vzhledově sympatičtější a přitažlivější, ústřední trio Sandra Echeverría, Manolo Cardona a Aylín Mújica se celkem snaží. Rovněž barevný obraz a lokace města Acapulco dodávají nádech exotiky - na pohled vše vypadá hezky a hudba též není nejhorší. Ale od studia "Telemundo" jsem zvyklý na inovace klasických mýdlových oper (které kombinují žánrů thrilleru/krimi či dokonce sci-fi) - "Marina" je však remakem novely z roku 1996 (hlavní roli hrála Thália "Rosalinda") a byť jsem originál neviděl, tak tato verze z roku 2006 se ABSOLUTNĚ vším podobá mexické produkci 90. let, takže jak by řekla Clorinda: „No prostě skandál", režie mého oblíbeného Davida Posady mně zklamala. PS. Záporačka zemřela dosti ošklivým způsobem, pohřbili ji zaživa. ()

HoneyBunny

všechny recenze uživatele

Hodnotit nebudu, neviděla jsem na to dost dílů, ale je fakt, že na tohle dílko občas na Primě Love narazím. A za sebe musím říct, že se zvrhle bavím. Televizní look devadesátých let ačkoli je telenovela z roku 2006? Splněno. Postavy, které vypadají na 25, ačkoli už mají mít teenegerské potomky? Splněno. Ženská záporačka, které při každé scéně div nevypadnou nárazníky z přiléhavých šatů? Splněno. Neskutečně dementní postavy/dialogy? Splněno! Přidejte dramatickou hudbu, zápletku se ztracenými a znovu nalezenými dětmi, domnělou vraždou, co nebyla vražda, falešné těhotenství... Tenhle seriál mě neznechucuje víc než von Trierův Antikrist. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Ve 159. epizodě Blanka (Veronica Teran) říká, že vztah Chuje (Alfonso Dosal) a Mariny (Sandra Echeverria) odpovídá telenovele o 169 dílech. Blanca tím odkazuje na počet epizod této telenovely. (fiLLthe3DD)
  • Úvodní píseň nazpívala sama představitelka hlavní postavy Sandra Echeverría. (megan017)
  • Marina Hernández (Sandra Echeverría) jakožto asistentka ředitele nemocnice zvedá telefon a zapisuje si jméno volajícího jako David Posada. Stejně se jmenuje režisér filmu. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama