Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Porod, těhotenství a vše co k tomu patří, to je velmi silné komediální téma které má mnoho možností jak pobavit diváka. I když jsem se u tohoto snímku několikrát zasmál, řekl bych, že nevyužil svého potenciálu ani z poloviny a to ani jako komediální film ani co se týče příběhu a zápletky. Čekal jsem to mnohem lepší po všech stránkách a za mě osobně je to zklamání. 2,5* za 47% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu sledování tohoto snímku jsem si vlastně jen říkal, jaký ranec peněz za to asi museli přítomní herci obdržet, aby byli ochotni ze sebe dělat takové kokoty, které jim daný scénář předepisuje a jak moc se museli přemáhat, aby ze sebe dokázali soukat ty veškeré odpadové dialogy, ze kterých se jim muselo jistě dělat mdlo, ostatně stejně jako asi většině publiku, sledující ty tuctově kýčovité, nesoudné a nepřirozené figurky, chovajících se jako ty nejafektovanější a nejinfantilnější primadony, nemající o skutečném světě ani páru. Prakticky všechno tu tak na mě působilo jen jako naaranžované pozlátko zobrazení image americké střední a vyšší třídy, kde ovšem veškerá ta mezilidská chápavost, soucitnost, tolerantnost a obětavost působí uvěřitelně asi jako všeobecný blahobyt v Somálsku, čímž jsem tomu filmu zkrátka nevěřil ani slovo, či gesto, vše se zde totiž odehrává strašně nepřesvědčivě a naivně, a je úplně jedno, že se zrovna jedná o poměrně citově odůvodnitelné téma, jakým mateřství bezesporu je, neboť i zde platí jisté mantinely, které měli tvůrci tolerovat a nedělat především tedy z postav něžnějšího pohlaví takové krávy, které si místo soucitu a pochopení zasluhují jen posměch a opovržení. Naštěstí alespoň nějakou snesitelnost filmu částečně tedy zachraňují pánské postavy, kdy především ten klub tatíků vyplodil pár úsměvných, až vtipných momentů, toť je ovšem jinak z kladů této podívané vše, zápletka jako taková tu vlastně ani neexistuje, pro jakoukoliv atmosféru, či osobitější pojetí filmu pak platí to samé, a především zde nefungují ani žádné emoce, což považuji vzhledem k tématu filmu za jeden z nejzásadnějších problémů. Tento snímek zkrátka není vůbec dobrý, nemá co nabídnout, ani čím zaujmout, anebo jsem na něco takového prostě jen jeden velký ignorant, vidící svět v daleko tmavších barvách, než nabízí tato přerůžovělá nedůvěryhodnost. Ať už tak, či onak, tento film za pozornost jednoduše ale nestojí. ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Z mojej strany nevidím toľko negatív ako v prípade ostatných. Ide o neškodnú záležitosť na po pracovné rozptýlenie. Nepotratil, zabavil a dopozeral s naplnenými očakávaniami. Scenár pokrivkával, úloha Cameron oklieštená na únosnú mieru (ostatné herecké výkony obstáli), zbytočne neprekombinované a žánrovo vyvážené. 3 a 1/2* ()

venison 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem opravdu našlapanou komedii, protože téma které otevírá je málo probádané a ukrývá studnici nápadů, a ono to nakonec bylo suché, bez šťávy :-( Zklamání.. Elizabeth Banks byla snad jediná "reálná matka".. Postavy, které ztvárnil Dennis Quaid a Brooklyn Decker bych pro jejich nechutný optimismus ihned umlátila bejsbólkou :-D ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dobré téma, různorodost postav, i když je zároveň pojí to samé - děti. Skvělé obsazení. A hlavně - pro mě to nejdůležitější - z velké části samostatně plynoucí příběhy lidí, které se, jako je ve většině amerických "komedií" zvykem, sejdout s úsměvem na jednom šťastném konci - tak to tu naštěstí není :) ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)
  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama