Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 1

Recenze (261)

Mishqo 

všechny recenze uživatele

čo k tomuto povedať? americké klišé jak delo, neoriginalita, prvoplánovosť, človek to tam nikomu neverí, málo sympatických postáv (najsympatickejšia bola aj tak moletka Rebel Wilson), aj tých vtipov bolo veľmi málo resp. veľmi málo vydarených...chcel som dať trochu vyššie hodnotenie ale keď tak pozerám na svoj komentár tak asi to nebude možné =D max. 50% ()

Navodar 

všechny recenze uživatele

Tento film by som si asi nikdy nepustil sam od seba, ale kedze niektore zeny nemaju rady niektore filmy (neviem co je na Looper zle) tak som si to musel pozriet. Film nicim neprepkvapi ale ani neurazi. Uroven vtipov tu drzi Rebel Wilson a obcas Elizabeth Banks. Ostatne postavy su neutralne alebo dokonca otravne a postava ktoru hra Joe Manganiello mi tam ani nejak nesedela. (asi chceli dat autori dalsie sexy telo navyse) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Hlavně žádné odsuzování, pokyvuje na sebe s vážností ve tváři otcovská garda na své pravidelné vyjížďce s kočárky. Možná i na tuhle jednohubku jako celek jsme až zbytečně přísní. I když leccos dokážu pochopit, protože: mohla to být lehká melodramatická komedie, ve které se budou řešit skutečné problémy, v očekávání ale nejsou jen hlavní protagonistky, ale i divák. Snímek rozhodně nestrhne. Nejpřijatelnější volbou je čas strávený v přítomnosti uvěřitelné dvojice Kendrick-Crawford, která jako snad jediná (Lopez-Santoro se ji lehce přibližuje) aspoň trochu působí jako lidé z masa a kostí. Zbytek je místy scénáristický průjem, kdy namísto něčeho pořádného tu tvůrci řeší trumfování se syna s vždy vítězným otcem nebo odstranění předkožky ještě nenarozeného syna. Komplikují si to také tím, že postavy vykreslí skutečně bídně, vztahy mezi nimi jakbysmet. Divák se se svými hrdiny i těžce identifikuje, hlava nehlava se tu skáče od jednoho k druhému. Samotná „problematika“ těhotenství se pak pochopitelně smrskává do absurdních dialogů. Vedle všech těch „bohužel“ ale britský tvůrce velmi solidního dramatu Všichni jsou v pohodě tak úplně neselhává. Některé momenty zábavnost nebo dojetí přes všechna klišé nepostrádají, navíc Anna Kendrick je prostě.. Anna Kendrick!! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dobré téma, různorodost postav, i když je zároveň pojí to samé - děti. Skvělé obsazení. A hlavně - pro mě to nejdůležitější - z velké části samostatně plynoucí příběhy lidí, které se, jako je ve většině amerických "komedií" zvykem, sejdout s úsměvem na jednom šťastném konci - tak to tu naštěstí není :) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nevyužitý potenciál, neboť se film od začátku do konce plácá v uměle dramatizovaných storkách o ničem (resp. o hysterkách, o rozhodnutí, jestli být otcem... bla bla bla, zkrátka povrchní bulshit, který člověka napadne jako první), aniž by dal prostor jediné celkem zajímavé a sympatické linii (Crawford-Kendrick), nebo Father-partě, která v téhle sestavě měla plodit hlášky jako na běžícím pásu. Škoda, výsledek neurazí, ale vyprchá stejně jako trapný pšouk těsně před porodem. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama