Reklama

Reklama

The Lying Game

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2013), 21 h 51 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hrají:

Alexandra Chando, Andy Buckley, Allie Gonino, Alice Greczyn, Blair Redford, Helen Slater, Adrian Pasdar, Christian Alexander, Tyler Christopher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Emma, dívka vyrůstající v péči náhradních rodičů, má dvojče, o kterém dosud nevěděla. Její sestra Sutton však naopak vyrůstala v zámožné rodině. Po jejich setkání se dívky rozhodnou vyměnit si svá místa a zjistit pravdu o svém původu a proč byly rozděleny. Po počátečním nadšení se však Emma dozvídá, že její sestra zmizela, a na ní je, aby ji našla a zachránila. (Jenda)

(více)

Recenze (35)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jak kdy. Někdy dobrý, jindy přetáčím. Baví mě vztah mezi Emmou a Ethanem :) Ale už by mohli krapet pokročit. Také se mi líbí, jak jedna herečka dokáže zahrát dvě role tak přesvědčivě. Nevím jak to působí na vás, ale já jí fakt věřím jak Sutton tak Emmu. Těším se, co přijde dál. Docela mě zajímá, co dál vymyslí. Zatím je děj dobře rozehraný, tak doufejme... I když ze všech mých oblíbených, je tohle nejslabší seriál, tak stejně pětka ;) ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Seriál ešte nemám zhltnutý celý ale aj napriek tomu si dovolím ho hodnotiť už teraz pretože ma veľmi zaujal. Zo začiatku mi riadne pripomínal Dvojičky so SMG ale podobnosť je asi len vo výmene dvojičiek, zvyšok zápletky je zdandlivo úplne iný, a taktiež je to postavené do rolí teenagerov, nie dospelých ľudí. Síce som dal 5* ale úroveň Ringer-u to nedosahuje, a taktiež aj napriek tomu, že som si obľúbil Alexandru Chando, nie je to Sarah Michelle Gellar a tak je to skôr 4,5* s priklonením na tú lepšiu stranu. Dej je ale pútavý, po konci každej epizódy chcem vidieť ďalšiu a zatiaľ ma tam nič nenudí ani nijak extra neirituje, čiže nemám veľmi čo vytknúť ... možno okrem tej snobskej preafektovanosti priblbých postpubertálnych holiek ale aspoň že sú pekné a dá sa na ne pozerať no. ()

Reklama

Chinese Ashio odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne neoriginálne! Videla som 2 diely ktoré som s veľkou ťažkosťou pretrpela no mám dosť! Už nikdy, už nikdy nechcem vidieť tento seriál! Človek by si myslel "ale noták, bude to trocha o niečom inom než všetky ostatné výtvory" lenže nie... Narážam na celý ten dej. Žijú dve dievčatá, jedna je bohatá a tá druhá chudobná. Po dvoch rokoch sa nájdu, vymenia a začnú hľadať svojich rodičov. Tento seriál je úplný podpriemer. Naozaj čo je na tom dobré? Vôbec nič. Ešte aj herecké obsadenie bolo otrasné, keď už zlyhá všetko ostatné mali mať alespoň dobrých hercov, ktorý sa netvária ako na pohrebe. Keby za Emmu a Sutton obsadili takú Ninu Dobrev ktorá bola na tú úlohu ako šitá, tak by som dala alespoň tú jednu hviezdičku, no nie. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Po první sérii sraček už konečně mohu hodnotit své myšlenky na jasný pokus o serii dalších telenovel. Jak se pozná? smíchejte mládí s vyzrálostí, přimíchejte pýchu a předsudek a máte z toho krásné drama. Výběr hlavní role se ale povedl. Alex je nádherná a sluší jí to. Sladká Ema a pochopitelně zlé dvojče. Celkem ale není překvapení že to po druhé sérii utli. Těch sraček už je přeci jen dost ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Mně to po prvním dílu připomíná jen Ringer. Co se týče její podoby Niny Dobrev - nejen, že jako ona vypadá, ale má i stejnou dikci! Tedy když se nedívám na monitor a jen poslouchám, jsem si prakticky jistá, že slyším Dobrev. Malá připomínka: trochu mě rozlaďuje, že tam hrají "hlavní chlapi" z Honey 2 a Step Up 3, ale to je mimo. No, nevím, druhou sezónu si asi už fakt nepustím. Příliš mnoho vaty a nezajímavých postav. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Seriálu posloužila jako knižní předloha stejnojmenná kniha od Sary Shepard známé i pro sérii „Pretty Little Liars“, avšak podobně jako „Pretty Little Liars“, „The Vampire Diaries“ nebo „The Secret Circle“ nemá seriál s knižní předlohou mnoho společného. (Fevas)

Reklama

Reklama