Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povídání o divadle, hercích a herecké práci. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem při současné repríze dopoledne zahlédl, že dávají tento pořad, který mi v minulosti unikl. A musím říci, že je to parádní talk show, nebo-li velice příjemné povídání o životě našich známých herců s kvalitním komentářem a výborně kladenými otázkami pana Horníčka. Kéž by takové pořady a takoví páni herci byli i dnes. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, který moderoval moudrý a vtipný pán. ČT několikrát reprízovala vyprávění o Vánocích a nedávno zopakovala dalších jedenáct dílů, před pár lety i další dva. Jeden díl naše vyvážená a především veřejnoprávní televize nevysílá, neboť se v něm objevila Jiřina Švorcová. Existenci tohoto dílu dokonce ČT tutlá i na svých stránkách. Zřejmě tam stále pracuje onen človíček, který slouží jakémukoliv režimu do roztrhání těla, jehož předchozím políčkem do tváře pravdy bylo vystřižení Waldemara Matušky z Chalupářů po Matuškově emigraci. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Milé povídání a vzpomínání v časech, kdy se ještě většina našich bardů mohla sejít v plné síle a návzajem si a divákům sdělit to své.. Místy však sráží kvalitu upjatost a konzervovanost vypravěčů zvláště v pozdějších vydáních pořadu k půlce osmdesátých let.!!! ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Povážlivě škrobené hovory, na hony vzdálené páně Horníčkovým intelektuálním rozpravám ze šedesátých let. Je evidentní, že v tomto případě nejde o žádná spontánní vyprávění, ale o předem zaranžovanou diskuzi, v níž je skorem jedno, co kdo říká. Jak vidno, cenzura opět zatnula své drápy. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Je to velkolepá demonstrace půvabu, profesionality a dnes už až pohádkově působícího Horníčkova klaunského konferování. Profesionální příprava, která je tu také patrná, není na závadu věci. Právě tak jako vypulírovaný jazyk těchto skvostných pořadů. Dnešní řekněmesvoboda se často na tuto úroveň dívá zpovzdálí, a to hodně dalekého. Připomenuté cenzurování Jiřiny Švorcové Českou televizí je nehodné listopadových ideálů demokracie a tolerance. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama