Reklama

Reklama

Cesta času

  • Francie Voyage of Time : Au fil de la vie (více)
Trailer 1

Bezmála čtyřicet let se ve vizionářské mysli jednoho z nejvýznamnějších amerických režisérů Terrence Malicka rodila myšlenka na ambiciózní esej, která nakonec dostala tvar filmu Cesta času. Snímek se nezabývá ničím menším vznikem, vývojem a zánikem známého vesmíru, životním cyklem sluneční soustavy. V centru Malickovy pozornosti pochopitelně leží evoluce různých živých forem, jejich rozmanité podoby, proměny od jednobuněčných organismů až po formování lidské civilizace. (Film Europe)

(více)

Diskuze

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Pokud někdo čirou náhodou přebýváte ve Francii, 29. června se bude (pro velký ohlas) opakovat speciální jednodenní uvedení filmu v tamních kinech. ;)

Steadicam

Steadicam (hodnocení, recenze)

Podle FB stránky Zóna - web o netuctových DVD a BD bude česká premiéra 3. srpna 2017 :)

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Ondrus

Zatím bohužel nic konkrétního. Tedy kromě onoho již mnohokrát zmíněného předpokladu, že by měla být - stejně jako ve zbytku mimoamerických IMAX kin - uvedena v říjnu.

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Tu si lze stáhnout  velmi pěkně vyvedený francouzský press kit k filmu (záložka Dossier Presse). A pro všechny zájemce dodávám, že anglický je k dipozici na zde již odkazovaných stránkách českého distributora (tedy zde). ;)

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Na profilu snímku na slovenských stránkách distribuční společnosti Film Europe proběhla sice nepříliš nápadná, ale o to zajímavější aktualizace; snímek je nyní uváděn pod českým názvem CESTA ČASU a přiložený trailer má navíc české titulky. Teď už je tedy podle mého jen otázka času, kdy distributor oficiálně ohlásí i tuzemskou premiéru. ;)

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Jinak si podle loga Art Film Festu Košice mezi partnery troufám odhadovat, že se film dočká uvedení i tam. ;)

Ondrus

Ondrus (hodnocení, recenze)

VOYAGE OF TIME: LIFE'S JOURNEY will be released in Slovakia on September 14, under the title CESTA ČASOM (litterally "Voyage of Time").

Tak doufejme, že co nevidět přijde i česká premiéra.

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Je to sice s děsivým ruským dabingem, ale kdo si chce o filmu učinit lepší představu, nechť se podívá na tuto poměrně velkorysou "dvojitou" ukázku (ta úvodní část patří k jedněm z nejkrásnějších scén celého filmu, imho). ;)

https://www.youtube.com/watch?v=oCWf79XmrA4

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

30. března si snímek odbude premiéru v Rusku (= značná šance na to, že film uteče na internet), radovat se ale mohou i v Řecku (viz http://www.sgt.gr/gre/SPG1894/). My máme ovšem opět smůlu - na program nezařadil snímek ani pražský Febiofest, ani Academia Film Olomouc (kde jsem to osobně považoval víceméně za jistou věc). Škoda...

Související novinky

Malick workoholikem

Malick workoholikem

25.11.2016

Legendární filmař Terrence Malick nikdy netočil závratným tempem. Mezi Nebeskými dny a Tenkou červenou linií třeba nechal díru 20 let, od roku 2011 se ale podivuhodně rozjel. Po šestileté pauze… (více)

Reklama

Reklama