Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi pořady, v nichž nechybí spousta slavných jmen a při nichž o humor není nouze? Takový pořad je Kolo plné hvězd - pořad pro celou rodinu, příjemně strávená večerní hodinka ve společnosti pohotového moderátora Aleše Cibulky a jeho hostů. Kromě populární osobnosti hraje hlavní roli večera "kouzelné" kolo s mnoha políčky s jmény bavičů, herců, zpěváků a dalších zajímavých osobností televizní a filmové zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

ajfelka 

všechny recenze uživatele

Není tady žádný dramaturg, režisér nebo schopný člověk, co dokáže napsat vtipné skeče. Proto ČT už poněkolikáté uvádí stále tytéž scénky, jen v jiném obalu (viz Proč bychom se nebavili, když nám Pán Bůh archiv dal, střihové pořady, co uváděl Postránecký apod.). Cibulka perfektně pasuje k průměrnému divákovi, jak si ho asi představují na Kavčích Horách - neurážlivě jakž takž vtipný, nerýpavý, nic, co by si člověk zapamatoval. Výběr hostů - koho tam chcete dát, když tu jsou stále stejní lidé se stále stejnými odpověďmi na už stokrát položené otázky. Novým tvářím se šance nedávají, poněvadž ještě nejsou dostatečně známí mezi průměrnými televizními konzumenty, kteří se nezajímají o dění na kulturní scéně, stačí jim to, co jim naservírují rádia a televize s tím, že jde o největší bombu na světě. A k samotnému kolu - neuškodilo by, osekat na kost hudební čísla, která jsou příšerná, i kdyby tam měli 156 možností výběru a přidat hrané scénky, na které se dá alespoň koukat, i když už je všichni známe zpaměti. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ač mám podobné pořady celkem rád, nebot se rád zasměju. Jenže neustále vařit z převařený vody se nedá do nekonečna. Nové zábavné pořady se nenatáčí jen samé talk-show, kde se jen krafe a nic. Kde jsou náké scénky a tak. Pak se neustále dělají podobné střihové pořady, kdy se neustále točí to samé co už každý xkrát viděl. Mohlo to fungovat před lety, ale né dnes. Už se konečně probudtě a začněte točit náké pořady at je co vysílat. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hovno plné hvězd aneb jak levně udělat pořad k uspokojení pupkáčů a otylek, co ve 20:00 usedají s pívem a pytlem brambůrků k TV obrazovkám a vyžadují svou porci zábavy. Muži chtějí nadávat u fotbalu, ženy se chtějí romanticky dojímat u telehovnel a společně se chtějí smát estrádám. A proč točit estrády nové, co beztak stojí za tuberácký chrchel, když archív ČT nabízí tolik (bambilionkrát recyklovaných) perel? Vždyť stačí jeden nevýrazný moderátor, jedna rádobyzábavná sereblita, nahraný smích a jedno kolo ála "jména hloupejch na všech sloupech". Na druhou stranu, některé ukázky dokážou polechtat bránici, proč tedy nepřimhouřit očko: těch zdejších 41% odpovídá mému dojmu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak při krájení cibule už za ta léta praxe neuroním ani slzičku, ale když vidím veselého parazita Aleše Cibulku, ty vole, zlatej Magnusek, který svou kariéru vystavěl na pseudoadoraci tuzemských hereckých legend, jak se snaží našim režisérům reklam naznačit, jak moc ho mrzí, že neuspěl v konkurzu na Bédu Trávníčka, brečel bych jak malá holka, co všechno dokáží divákovi s klidným srdcem na Kavkách servírovat v pátek večer za zvěrstva !! Jistě, archív zábavy, no, říkejme tomu třeba tak, České televize se zdá být prakticky bezedný, očekáváte-li kvalitu, nicméně opak je pravdou, což však očividně průměrnému českému konzumentovi recyklátů vrásky nedělá, a tak se tohle Kolo vesele točí dál, díky čemuž se stalo něco, čemu bych jako rozený optimista nikdy neuvěřil, totiž že se mi dostalo cti moci sledovat tuhle tragickou selebritu jak na veřejnoprávním kanálu, očividně bez poklopu, když tak koukám jaký kreatury do něj padají, že pane Šmucler, tak i na TV Barrandov !! Brečet nebudu, tlačítko off na ovladači mi totiž ještě funguje, ale blivno mi teda rozhodně je !! ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Máte rádi pořady, v nichž nechybí spousta slavných jmen a při nichž o humor je velká, ale fakt velká nouze? Takový pořad je právě Kolo plné hvězd - pořad pro celou rodinu, příšerně strávená večerní hodinka ve společnosti průměrného moderátora Aleše Cibulky a jeho hostů. Opravdu takové pořady máte rádi? Jděte do toho... Zábava je garantovaná! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Seriál byl v počátcích nadprůměrně sledován. Díl z 6. října s hercem Václavem Vydrou měl podle údajů ČT sledovanost 824 tisíc diváků včetně dětí, přičemž tři čtvrtiny publika tvořili lidé starší 45 let. (Kmotr76)
  • Dne 4. ledna 2013, více než rok po ukončení vyslání, Česká televize odvysílala ještě jeden díl s režisérem Zdeňkem Troškou. (Kmotr76)
  • Česká televize vysílala pořad každý čtvrtek od 8. září do 22. prosince. (Kmotr76)

Reklama

Reklama