Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí manželé (D. Veškrnová a J. Hrzán), kteří čekají dítě, se nastěhovali do svého prvního bytu, v němž chybí kromě postele i to nejzákladnější vybavení. V téhle situaci by pro ně byla ideální novomanželská půjčka, jenže k ní potřebují dva ručitele. A tak se postupně snaží přesvědčit své přátele a známé, aby jim poskytli pomoc. Té se jim nakonec dostane z té nejneočekávanější strany… (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jedna výměna názorů v hádce mezi Jiřím Hrzánem a Dagmar Veškrnovou celkem stála za to, jinak je to skoro hloupá povídka. Jak jinak nazvat jednání ženy, která v soběš nemá kouska studu, takže je ochotná půjčit si i od bývalého nápadníka, kterého víc než rok neviděla. Neomluví se a nepřiznají ani svou chybu při vyplavení chodby, přesto si od manželů berou nábytek... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nic moc... Spíš to nic. Jediným světlým bodem byl Jiří Hrzán vykřikující "Já že chlastám? Já teprve budu chlastat!" ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Autorka námětu a scénáře podstoupila nejspíš lobotomii, jiné vysvětlení mě nenapadá. Veškrnová je protivná, Hrzán infantilní a zbytek nestojí ani za řeč. #sbohemdokamen ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může označit za komedii film, kde mladí lidé po svatbě chtějí půjčku na vybavení bytu a jejich známí jim nechtějí ručit. A přitom stačilo, aby místo do banky šli požádat o půjčku na ROH! Hrozný blábol... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Teda čemu se tady měl člověk vlastně zasmát a pobavit? Vše bylo kýčovité až hanba! Jedna za odvahu to natočit, druhá dnes již za herecké hvězdy filmového nebe. 25% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tato malá televizní komedie o vztahu mezi novomanželi Hrzánem a Veškrnovou moc vtipu nepobrala. Jako chudí a téměř vůbec nic mající si chtějí zažádat o novomanželskou půjčku, ale nedaří se jim sehnat ručitele. Pak však vznikne mezi nimi konflikt, který má nečekané řešení. Nezábavná a ničím výrazná tv komedie, která je po právu zapomenuta. Hudba: Jiří Brabec ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ujecena, nudna radobykomicka etuda... Herci tam vsichni docela prehravaji, zrejme z nedostaku obsahu. K herectvi pani Veskrnove jsem doted nezaujal jednoznacne stanovisko. Co se tyce zpevu, tak tam je muj postoj celkem jasny, a proto jsem byl uprimne vydesenej uz po uvodni rozjuchane, straslive pisni...bes. P.S.: jedinym svetlejsim bodem tak zustava protivna manzelka v podani Reginy R. ()

Přemek 

všechny recenze uživatele

Skutečná bída televizní zábavy 70. let. Mizerný scénář, v němž se zoufale plácají absolutně všichni včetně Jiřího Hrzána, jehož poctou mělo být nové uvedení.. Pitomoučké zápletce prostě nic nepomůže. ()

Slapi15 

všechny recenze uživatele

Lehce primitivní komedie, kterou u mě na tři hvězdy vytáhl Jirka Hrzán. Přišlo mi to i lehce nadčasové - anabáze se získáním půjčky a charaktery lidí jak ze současnosti (2012). ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Krátké, stručné, výstižné. Slouží k pobavení na jedno odpoledne. V paměti neutkví, smíchy se nepotrháte, ale je to prostě koukatelné. ()

bazmat 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem dílko nesledoval na 100 %, moji pozornost prostě neudrželo a musel jsem u toho začít něco dělat. Možná by mohli promítat na FAMU jako příklad, jak plýtvat potenciálem skvělého ústředního dua, kvůli kterému prostě nemůžu dát méně než dvě hvězdy. ()

Yze 

všechny recenze uživatele

No tak tento snímek mě vůbec nezaujal,jako komedii bych to vůbec nebral,tento žánr se jmenuje nuda.Zasmál jsem se jen jednou,když J. Hrzán naštvaně prohlásí k sousedce,že bude chlastat tak,až se jeho manželka bude divit... ()

Reklama

Reklama