Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem obdivuji tvory, kteří dokáží ejakulovat při tlachání do telefonu, ale ode mne by to byly vyhozené peníze. Já totiž své sexuální fantazie raději naplňuji a pak si s chutí pokecám o fotbale nebo filmu. Nicméně panna a manažérka si to s růžovými telefony celkem užívaly a já se k tomu tak nějak samovolně přidal. Jako z komedie z toho odvázaný skutečně nejsem, je to lehký podprůměr, ale ta třetí hvězda je za ... teď jsem to zapomněl. Jdu si zavolat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o něco málo příjemnější a vtipnější než Holky na tahu,které jsem viděl těsně předtím,každopádně pořád pouze podprůměrná "komedie",kterých jsou v poslední době stovky.Bohužel ono "pikantní" téma sexu po telefonu tu není využito ani zdaleka tak jak by mohlo a slouží pouze jako popdůrný prostředek pro vztah ustředních hrdinek...40% ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Dvě holky, který se z minulosti nemaj rády, protože jedna vylízaná kurvička, té druhé, scvrklej pipce, "nechtěně, opilá chrstla do obliče půl litr teplých chcánek, spolu začnou bydlet. No jasný. Čekáte, že strastiplnou cestou, přes moře moči a kopce hovínkový zmrzlinky a sexuálních nechutností, si k sobě tahle nesourodá dvojka cestu najde? Čekejte. Já to si taky protrpěl. Jinak je to bežná fekální kravina, bez většího přínosu. Ale s horou robertků, blbejch keců, blbejch herců a nekonečnýho zástupu prstů namočených ve frndě. Celkem slaboučký. Kecy typu "Asi jsem se udělala", nebo " Nejsi můj pravej a nikdy si ani nebyl". 29%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, oddechová calledie o které nic velkého nečekejte, protože Vám ani nic velkého nemůže nabídnout......a dost možná ani nechce. Dvě holky vlastně jenom tak blbnou......občas romanticky, občas nekorektně, občas smyslně, občas navážno, občas rozverně, ale nikdy vyloženě tak, že by diváka zklamaly na plné čáře.........stejně tak, ale nikdy také stoprocentně nenadchnou. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch střelených amerických komedií, kterých je jak nasraných. Scénář se většinou opakuje, stejně jako veškerá americká klišé, ale tady u toho snímku musím uznat, že jsem se prostě bavila, takže ty 2-3* to jsou. Popravdě jsem se divila, co tu dělal Justin Long, většinou ho vídávám v kvalitnějších nebo alespoň zábavnějších snímcích. A Ali Graynor je dost nesypatická herečka jen tak mezi námi. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama