Reklama

Reklama

Keopi hawooseu

(seriál)
  • Jižní Korea 커피하우스 (více)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Lee Jin Soo je nadaný spisovatel, který se živí psaním thrillerů. Pracuje pro Seo Eun Young, majitelku největšího nakladatelství v Koreji. Udržují spolu již dlouholeté přátelství. Jin Soo má spoustu fanynek a téměř každá žena by dala cokoliv za jeho přízeň. Nikdo ale neví, že má mnoho podivných zvyků a jedno velké tajemství. Jediný, kdo se musí vyrovnávat s jeho zlozvyky je jeho sekretářka Kang Seung Yeon.
Kromě toho se vrací Han Ji Won, ex-snoubenec Eun Young, která ho nesnáší. Ji Won se ji snaží získat zpět, ale ona má oči jen pro Jin Soo. (Pethushka)

(více)

Recenze (4)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Zejména první díly jsou velice vtipné. Dlouho jsem se nenasmála tak, jako u scén mezi spisovatelem a jeho sekretářkou. Ji-hwan Kang je neuvěřitelný herec a ani tady nezklamal...a ten jeho smích!!! Hudba perfektně ladí v každé situaci. Děj je neokoukaný a není předvídatelný. Já osobně čekala úplně jiný vývoj děje. Ty vztahy tam byly moc pěkné. A musím uznat, že mi jednotlivé postavy budou moc chybět. Milé překvapení, 4,5*. ()

Galeana 

všechny recenze uživatele

U tohohle seriálu si nejsem moc jistá. Baví mě scény sekretářky a spisovatele... je s nimi legrace....ale to ostatní.... prostě nic moc. Když už slaďáky, tak preferuji prostě více komedie....nesmějí se brát tak vážně. :) ()

Reklama

Magi90 

všechny recenze uživatele

Co dodat? Celé tohle dorama na mě působilo přátelsky a vtipně :-) Herci mi tam sedli všichni, kupodivu ani ten Han Ji-Won mi nevadil.. Nejvíce sem si oblíbila asi tu sekretářku, a hodně mě zajímalo jak to s ní dopadne :-) I postava spisovatela Lee Jin-soa byla velmi zajímavá. Romantiky je tam o něco méně, ale u tohohle dorama mi to nevadilo. Takže jestliže chcete oddychovku a zasmát se, tohle je dobrá volba :-) Pěkné :-). ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama