Reklama

Reklama

Lee Shin studuje na univerzitě obor moderní hudba. Je také zpěvákem a kytaristou kapely "The Stupid". Shin je známý svým krásným vzhledem a silnou vášní pro hudbu. Ve skutečnosti je ale chladný, nemá o nic zájem a chybí mu sny a plány do budoucna. Vše se však změní, když potká Lee Kyu Won.
Lee Kyu je veselá a společenská studentka. Narodila se do prestižní rodiny a zajímá se o tradiční korejské nástroje. Její dědeček, Lee Dong Gun, je jedním ze 3 nejlepších tradičních hudebníků v jeho letech. Proto je jeho největším snem, aby šla Lee Kyu v jeho šlépějích. Aby splnila dědečkovo přání, ponoří se do učení a stává se studentkou univerzity. Její přátelé ji jednoho dne přemluví, aby s nimi šla na koncert skupiny "The Stupid". Tam uvidí učinkovat Lee Shina a je jím okamžitě zaujata. (Pethushka)

(více)

Recenze (15)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

U každého korejského dorama mě většinou zajímají především osudy hlavních hrdinů. Tady je ale dobře, že se vše netočí jen kolem hlavní dvojice. Ostatní příběhy jsou totiž také zajímavé a baví. Sin-hye Park je mojí velkou oblíbenkyní, proto jsem byla ráda, že zde dostala dost prostoru. Yong-hwa Jeonga jsem se naopak docela obávala, ale po pár dílech jsem si ho také moc oblíbila. Heartstrings nemá sice takové kvality jako Dream high, ale obsahově se mu dost podobá. A konečně zase kvalitní OST. Děj je pestrý, hudební scény plné energie..4,5*. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nic náročného, prostě to jen plyne a, ač to tomu může leckdo vyčítat, nezaměřujeme se pouze a výhradně jen na hlavní dvojici, což je v tomhle případě fajn. Nevadí, když se občas půjdeme podívat do "cizí kuchyně". Dokonce by se dalo říct, že je to o ničem, ale dovolím si nesouhlasit. Nějaké romantické vztahy jsou jen omáčka (i když to jídlo v ní občas plavalo), důležitý je cíl a tím je představení. Je to trochu jako slabý odvar Dream High. Ale taková ta naivní pohoda, takové to "kouzlo", které vás tak nějak nutí na to koukat se vytratí a vy se ptáte, proč na to vlastně ještě koukám? Zvyk? A pak přijde finále. Rozuzlení = hrůza. Vyřešit všechny problémy nemocí je prostě... a pak přidat ještě bolístku navíc, aby se mohlo odcestovat do UK a všem pak ukázat, jak je jejich láska silná, co? Ach jo. Slaboulinké 3* a dlouho jsem přemýšlela, že dám 2*. Snad ty 3 dávám za to, že se tu podržtaška z You're beautiful objevil jako "samec" a dal to dohromady se "svojí samičkou". :-D Přeloženo. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Ak by som mala definovať prečo sa mi zapáčili kórejské seriály, určite by som ako príklad uviedla aj Heartstrings. Narozdiel od amerických, slovenských či nemeckých seriálov, hlavný hrdinovia nie sú dokonalí. Nie sú to dokonalé krásky a fešáci, ich jednoduchý príbeh a charakter, či situácie sú také, že sa do nich vžijete. Niekedy som rozmýšľala úplne rovnako ako hlavná hrdinka.Tento seriál je pre mladšie ročníky, je plný hudby, energie, lásky k umeniu, úcte k tradíciám. Hlavnú hrdinku si hneď oblúbite, a ,, you fall for Shin". Niekedy by som mu rada jednu vylepila, ale všetci majú dobrú aj zlú stránku. A čo je mi na tom hercovi najviac sympatické je ten jeho nevyrovnaný zub, ktorý je strašne zlatý... 80% ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ajaj, zrodila se mi tu další srdeční záležitost. I když se seriál může tvářit jako klasická korejská romantika, tak se přece jenom trochu liší. Jednak dějem, protože láska a hlavní dvojice tu sice jsou leitmotivem všeho dění. Ale rovin a postav, které zaujmou a jste zvědaví na jejich vývoj, je mnohem víc. Možná bych i dala hvězdičky 4, ale za ten úžasný soundtrack jít pod pět nemůžu. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Příjemný a zábavný kousek jež sice nijak nevyčnívá, ale ani neurazí. Pohodová zábava, milá ústřední dvojka i pár dalších postav, oproti tomu třebas bubeník a ředitelova dcera nic moc, ti se zkrátka příliš nepovedli. Dědeček svou roli plní ale výborně :-) Opomenout nelze ani zdařilý soundtrack, k seriálu sedí pěkně, ovšem na samostatný poslech to nevidím. Pochválit musím délku seriálu, 15 dílů je tak akorát, člověk se neudí, ačkoli v poslední třetince už očividně docházejí nápady a události často postrádají logiku. Takže mám-li to shrnout, pohodovka s hudebním tématem jež mne i díky mnoha mladým pohledným děvčatům dokázala udržet až do konce. Mimochodem, počet učitelů na téhle škole byl vážně hodně skromný :-) P.S. Při některých scénách (rozhovor hlavních hrdinů), když vzadu pobíhají studenti, tak se stane, že tam a zpět projde jedna stejně oblečená slečna třebas 3x a jiných scénkách je vidět taky, prostě nedostatek křoví :-) ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Opět krásné písně, díky tomuto seriálu jsem objevila úžasnou skupinu (CNblue) - Yongwa a jeho texty chytají za srdce. Má zde mnohem lepší povahu než v You´re beautiful. Seriál je vtipný, více rozehraných příběhů dělá seriál zajímavějším. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Hearstrings je příjemné drama díky Shin-hye a také díky velmi dobrému soundtracku, i když se pořád opakují songy, které by se na jedné ruce daly spočítat. Problémem jen zůstává to, že vlastně ničím nevybočuje, žádný zajmavý příběh, postavy apod. prostě drama z univerzitního prostředí zaměřené na hudbu, nic víc. I když jsem párkrát si říkal, jo tohle se mi fakt líbí, stále tam bylo hodně momentů, které byly rušivé. Celkově jde o kvalitní lehce nadprůměrnou podívanou, pro zapřisáhlé fanynky k-dramat tohle bude další pecka nad kterou se budou rozplývat, já bohužel zas tak ne. P.S.: Ta reklama na SII a Galaxy Tab 11.1 a na pivo Hite Dry, mi přineslo dobré a srandovní vzpomínky. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemný romantický seriál. Jen kdyby tak nezabili ten konec. Nebyla to úplná katastrofa, ale zkazilo mi to celkový dojem. Proto jen ty tři. Nicméně pokud vás baví korejské seriály, pak doporučuji. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem koukal poměrně dlouho, neboť jsem, už ani nevím proč, kousek po polovině přestal sledovat nové díly. Když jsem se k němu po roce vrátil, začal jsem zase od začátku - a úplně mu to v mých očích neprospělo. Děj byl sice nenáročný, ale takový příjemně milý, se zajímavýma vedlejšíma postavama. Dá se říct, že jsem dostal všechno co se od takového žánru dá očekávat, navíc v hlavní roli hraje Park Shin Hye, takže to je další plus. Ovšem když jsem to viděl podruhé, začal jsem si všímat ptákovin okolo, a zjistil jsem, že tentokrát nejsou Heartstrings tak technicky precizní jako obvykle korejské seriály bývají. Ale budiž, natočit seriál asi není úplně jednoduché, ale co tomu nasadilo korunu, byl ten závěr. Vůbec se ke zbytku seriálu nehodil a celkový dojem jen snížil. ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Ehm, nejen kapela, ale i scénář je místy vážně ´stupid´. A nejvíc bohužel v závěru, kdy se chování ústřední dvojice podobá nápadu Homera Simpsona jak se dostat z bahna: "Nejprve si rukama vytáhnu nohy a pak pusou ruce." Zkrátka a dobře, nebýt mé oblíbenkyně Park Shin-hye, asi by to nebylo ani na ty tři hvězdičky, což mě samotnou překvapuje. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že v prvních dílech jsem se ke sledování trošku nutila. Není to dorama, která mě hned chytila za srdce. Ale co dodat k tomu, že byste nakonec nejraději vy sami nosili každý den ono kapučíno. Lee Shin byl prostě sladký, na to výtky nejsou. Co mě překvapilo bylo hudební finále. Takováhle změna v programu mě překvapila a bylo mi toho škoda. Samotné finále bylo trošku zbytečně přehnané, vůbec nebylo třeba "protahovat" to o rok. Jinak ano Dream High jsem v tom viděla, akorát to teda nebylo zaměřené tolik na hudbu. Nebo právě že mělo být, ale nepostřehla jsem to. A boje mezi hlavními možnými zpěvačkami na připravované vystoupení mě nijak nezasáhly. Žádné napětí ani vzrušení, či vyloženě nelibost. Příběh plul, hezky se to sledovalo ale žádné PUF. A to přitom mám Park Shin Hye hrozně ráda. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se snažila na seriál dokoukat, kvůli Lee Shinovi, ale jinak neexistuje žádný důvod k sledování. Park Shin Hye mi děsně lezla na nervy v You are beautiful. Buď dostává pořád stejné typy postav nebo prostě přehrává a sledovat její stupidní grimasy je pro mne velmi vysilující. Jinak celkově seriál nepřináší do žánru K-drama nic nového nebo zajímavé, nedej bože originálního. Navíc mi přijde rozvleklejší a nudnější než normálně (ani divákovi nehází žádné pamlsky, aby si pustil další díl). Viděno do epizody 7. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Najväčším bonusom seriálu bolo pre mňa predstavenie historickej kórejskej hudby a neskôr spojenie s modernou. Príbeh trocha slabší, ale ako oddychovka dobré. ()

Evikju 

všechny recenze uživatele

Stává se mi, že pokud od korejských dramat moc neočekávám tak mě překvapí. Líbil se mi nenucený, poklidný děj s výbornou hudbou a herci. Líbilo se mi, že vše nebylo zaměřeno jen na vztah hlavních herců, ale vše směřovalo k představení. Nejvíc mě asi potěšilo to, že snad poprvé se pul seriálu neřešil vztah versus rodina a takové to citové vydírání. Prostě a jednoduše to nějak nenucené a pěkně plynulo a k tomu se hezky zpívalo a hrálo. Co víc dodat.. na večer dobré pokoukání :-) ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč ,ale celkem mě to bavilo . No jasně , už vím ! Je to díky Yong Hwa a jeho charismu ! A hlavně mezi Jung Yong Hwou a Park Shin Hye je obrovská chemie ! ()

Reklama

Reklama