Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Ultimate un-reality show, Evička nekecala! Tady snad už konečně celý štáb vnímá nezměrnou zrůdnost zobrazovaného a přistupuje na "hru" (nejen) laskavým komentářem. ... Hnuska na adresu hnusáka: "Vadí mi, že si neholí podpaží - jsme v 21. století." Yess, toto pozriem aj nabudúce. ()

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show, která na ploše 75 minut předvádí dokonalou krizi mužství! Obsahově žalostně smutné a formálně jen smutné. Chlapi, Vy si tu samotu zasloužíte! ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Zázračná reality show, ve které se kloubí dokonalý výběr zoufalých retardů, oživující nápad zapojení jejich matek a parádní zlokomentář. Lepší než cokoliv, co tu kdy bylo - i hledání mámy a táty se oproti tomuto jeví jako nuda. A každých pět minut padají neskutečné hlášky. Sen. Karmicke vztahy jsou spis takova linka... jako linka koksu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ programu ako sme už mohli vidieť pri projektoch "Hľedá se táta a máma" alebo "Farmár hľadá ženu". Totálne lacná reality show s jednoduchým námetom. Zoznámiť dve podivné existencie, navzájom ich konfrontovať a celé to následne okomentovať štiplavými poznámkami. Kde stále berú takýchto exotov, čo sú ochotní pre pár peňazí urobiť zo seba úplných blbcov pred celým národom? Je to debilita zaznamenaná kamerou, chytro zostrihaná a rýchlo odvysielaná. No vysoká sledovanosť je predom zaručená. * ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Divácká poptávka po reality show se zavrtala na samé sociální dno... konečně! (: Ostatně co může být větší vrchol zoufalosti, než selekce frajerky s bedlivým maminčiným dozorem a asistencí televizních kamer? Dobrovolní účastníci museli mít buď koule o velikosti Jupiteru, nebo adekvátně veliký mindrák (případně obojí). Často ironický a nadnesený komentář pořadu dává tušit, že si tvůrci byli vědomi předváděných zvráceností a nejspíše ještě hodinu po skončení šichty zírali konsternovaně do zdi z toho, jaká exotická zvěrstva museli natáčet a následně jimi krmit dychtivé televizní otroky (z nichž to nejzoufalejší procento bude zatínat pěstičky a prožívat tuhle veselohru vážně). Dramaturgie na každý pád odvedla báječnou práci - sbírka exotů je vskutku interesantní a dávky primitivních odrůd naivity, pokrytectví a jiných lidských slabostí jsou z obrazovky páleny s kadencí kulometu. Trochu na truc nápadnicím, které tvoří zřejmě to nejnormálnější, co je v pořadu k vidění. Zábava epická, objektivně samozřejmě ryzí odpad. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Total Brainless Tv Show! Reality show v ktorej desať starých mládencov hľadá tie pravé polovičky svojho srdca. Samozrejme, aj tu sú určité výnimky, ktoré nemajú konkurenciu:) Hlúpunké a naivné dialógy zachraňuje Hudákov geniálny komentár, ktorý ma zakaždým dostane do záchvatu smiechu. Či už naložíte odpad ale plný počet, hodnotenie je adekvátne. Hoci mňa toto nesmierne bavilo a už sa neviem dočkať "veľkolepého" fináááále:) ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nebude nikomu vadit, když člověk s masochistickými sklony a nejděsivější zvědavostí ve sluneční soustavě, který viděl jen cca 15 minut, si zde přesto dovolí hodnotit...patnáctiminutový koncentrovaný stud za to, že jsme (vzdáleně) podobný živočišný druh, jako zde se exponující entity mi vyrazil dech a já ani v nejextrémnější možné recesi, už nikdy dobrovolně neuvidím byť sekundu z předkládaného panoptika. Celosvětově bych viděl řešení tohoto fenoménu ve vytvoření izolovaných pracovních táborů, kde by byly hvězdy realityšou selektovány společně s gumovými figurýnami simulující kameramany, zvukaře a ostatní členy štábu, to pro udržení jejich napnelismu. Při tak velkém stěhování národů by se již ztratilo přihození pár morgošů, a pak už jen zavřít, zalígrovat a fertig. Nám, zbývající třetině, by se zde žilo náramně. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Neumím si představit jak se u toho někdo baví. Tam už scházela jen věta: "Nastěnku chci za ženu" s brutálně slabomyslným smíchem. 0% ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Sociálně citliví klaďasové dají jednoznačně odpad. Škodolibí záporáčtí zlomyslníci dají ***** a užijí si to :-). Já dám opatrně ***, pač nevěřím, že se jedná o stejný živočišný druh a jinému živočišnému druhu bychom se neměli tolik smát. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám za magorský nápad, vůbec takovou píčovinu vymyslet. Borce už prostě nebavilo si doma jen tak leštit brko a tak se vydali před televizní obrazovky a „Mamo poser se“ – najít partnera si má každý sám a neřešit to před televizní obrazovkou. Určitě z toho vznikla láska na celý život. Inkasovali prachy a šli od sebe, i když vzhledem k inteligenci účinkujících…? ()

Kamca_ odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen jeden díl a úplně mi to stačilo. Říkala jsem si, jak už hodně zaufalí ti kluci musí být, když se tak ztrapňují před kamerou ... A ještě nechat si do toho všeho kecat vlastní matkou ... No to je vážně moc. Odpad! ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Totální nášleh příchazí ze slovenska a jmenuje se ''Máma, ožeň ma!''. Hravě sfoukne jako svíčku všechnu konkureci a sesadí z trůnu i krále podřadné zábavy ''Čápy s mákem''. Není tomu tak dávno co jsem se nevěřícně tloukl do kolenou a chrochtal si blahem nad mozkem co sestavil celebritozní dream team v Čapech s mákem. Vážení, cenu Emmy tomu, který se prokousal všem dotazníky a vybral tuhle retard-partu, která je neuvěřitelná. Podle jednoduchého matematického vzorce, kdy k jednomu retardovi přihodíme nejlépe dalši dva a čekáme na reakci to tady funguje na 100%. Normálních lidi, kteří touhle šhow projdou by s přehledem spočítal amatérský výrobce výbušnin na jednom prstu své jedné ruky. Jednoduše genitální starosvětská zábava, kterou násobí brutálně trefné (zlo)komentáře M. Hudáka >>>>>>>>>>>>>> Spoiler palba! aneb vlastní poznámky: Mamánci, SBSkár není Macho, melír značí homosexuála, chleba se salámem je základ, DJ Idiot, opilý tanečník, láska jako trám, akce mouka, prdění na gauči, Šárka na detoxu?, brňačka rulez, generál z Bratislavy, domací diskotéka, postavička-broskvička, rybářské moudra, zákaz polibků, teplý Marek, 5let bez vztahu šup tam s viagrou... ()

pools odpad!

všechny recenze uživatele

Po Extrémné rodiny další WTF záležitost ze Slovenska, aneb jak hluboko může televizní zábava klesnout... ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Srdeční záležitost nejen kvůli "romantickému esbéeskárovi Tomášovi"... To, co povyšuje tuto přehlídku zoufalých mamanů na opravdu dobrou zábavu, je naprosto famózní komentář. Slováci umí. ()

Reklama

Reklama