Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám za magorský nápad, vůbec takovou píčovinu vymyslet. Borce už prostě nebavilo si doma jen tak leštit brko a tak se vydali před televizní obrazovky a „Mamo poser se“ – najít partnera si má každý sám a neřešit to před televizní obrazovkou. Určitě z toho vznikla láska na celý život. Inkasovali prachy a šli od sebe, i když vzhledem k inteligenci účinkujících…? ()

eaten 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si prvú časť, kus druhej a povedal som , že to je maximálna blbosť, vôbec ma to nebavilo. Potom ma známi nahovorili, že sa to časom rozbehne, že si to mám pozrieť. A naozaj. Je to úžas vidieť tie výkvety zo Slovenska/Česka a chytať sa za hlavu. Mňa to baví, a veľmi :D. Aj keď na takého Farmár hľadá ženu to nemalo. ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hrozná fraška, divadýlko a v jádru je to naprosto o ničem, ale přesto se u toho velmi rád škodolibě zasměju a konkrétně v tomto pořadu je několik opravdu hardcore účinkujících - pro zmínku steroidový bodybuilder, majster - Projekt Andrej DJ, Mišo nebo ultraslizák Tiborko s vyzubenou Martinkou. Chápu, že pro většinu ztráta času, ale mne to posloužilo jako skvělá oddychovka bez jakéhokoliv hlubšího smyslu. Konkrétně u druhé série člověk prvních pět dílů jen užasle zírá, jaké exoty štáb do pořadu namíchal a jen si říká...TO SNAD NENÍ MOŽNÝ !!!! I s odstupem času musím říct, že některé hlášky u nás doma zlidověly :o) No prostě kokoťárna nad kterou člověk nesmí, opakuji nesmí přemýšlet a jen konzumovat lidskou hloupost mixlou s neuvěřitelnou odvahou :) Pokud člověk hledá extrém v rámci reality show, tak zde je správně. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Ale tak človek sa na niektorých prípadoch aspoň dobre narehoce + trefné Hudákove komentáre spravia svoje. Oproti ostatným reality show je to určite osvieženie, človek nemá pocit, že by tu bolo toľko pokrytectva a špiny ako v iných reality show, viď Hotel Paradise alebo Farma. A či chcem alebo nie, zvyšujem hodnotenie na 4*. ()

Dslike

všechny recenze uživatele

V záujme vedy a výskumu, som videl celú druhú sériu. Vopred upozorňujem, že iné podobné televízne formáty som nevidel a nemám to ani v pláne. Jediný dôvod prečo som vlastne zvládol pozrieť celú sériu ( 8 častí ) boli komentáre v podaní Michala Hudáka, ktoré ma v určitých momentoch naozaj pobavili. Celý tento televízny koncept však zakladá na jednoduchosti ľudí a ich zosmiešňovania a toto zosmiešňovanie bolo podľa mňa často krát nad rámec (rozumej - skôr mi bolo tých ľudí ľúto ako by som sa mal na nich smiať). Preto aj napriek tomu, že som sa chvíľami bavil zdržiavam sa hodnotenia. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama