Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

pistik 

všechny recenze uživatele

Úžasne idiotské. Ďalší vrchol trápnosti a sprostosti na našich televíznych skvostoch. Velmi sa čudujem že Markíze a JOJ predlžujù licencie, kedže každá domáca tvorba je prehladom zúfalstva a amaterizmu. No táto relácia, to je niečo iné. Obyčajní ludia a často sú omnoho lepší ako celý výkvet z Paneláku a ordinácie dokopy. Naši herci by mali ostať v divadle, kde ich vidí len hŕstka odvážlivcov. Zato pozerať na dačo takéto reálne je skvelé. Nielene to je omnoho vtipnejšie ako všetky komédie dokopy, ale ešte vám to aj zdvihne sebavedomie. Stačí že ktokolvek otvorí ústa a vyjde von skvost. Pri takmer polovičke účinkujúcich mám pocit že majú mkernu mentálnu vadu. vôbec sa nečudujem že nikto z nich nemá partnera, veď kto by s nimi vydržal. Je to tak hrozné, až je to geniálne. Asi ako film Megashark vs giant octopus. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad ako všetky "reality show" podobného rázu. Sociálne neschopní dospelí ťuťmáci, ktorým sa o ich partnerský život majú starať mamičky? Na tomto sa nedá ani smiať. No akosi sa stalo štandardom, že takíto zaostalejší jedinci sú pre slovenské ovečky odchované Narkózou a Hnojkou nekonečným zdrojom zábavy. ()

Reklama

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nebude nikomu vadit, když člověk s masochistickými sklony a nejděsivější zvědavostí ve sluneční soustavě, který viděl jen cca 15 minut, si zde přesto dovolí hodnotit...patnáctiminutový koncentrovaný stud za to, že jsme (vzdáleně) podobný živočišný druh, jako zde se exponující entity mi vyrazil dech a já ani v nejextrémnější možné recesi, už nikdy dobrovolně neuvidím byť sekundu z předkládaného panoptika. Celosvětově bych viděl řešení tohoto fenoménu ve vytvoření izolovaných pracovních táborů, kde by byly hvězdy realityšou selektovány společně s gumovými figurýnami simulující kameramany, zvukaře a ostatní členy štábu, to pro udržení jejich napnelismu. Při tak velkém stěhování národů by se již ztratilo přihození pár morgošů, a pak už jen zavřít, zalígrovat a fertig. Nám, zbývající třetině, by se zde žilo náramně. ()

kreion 

všechny recenze uživatele

*******404 error- brain not found.******Je fér aby človek niečo odpísal už len z toho čo videl v reklame? Myslí, že pri tomto "kúsku" je to viac než na mieste. Spánom bohom aby som to ešte musel pozerať na to, aby som mohol konštatovať že je to odpad. P.S.- to je na tom jojka už naozaj tak zle že si syntetizuje projekty zo "Ženatí so záväzkami" a "Farmár hľadá ženu"? Dokedy bude destilovať túto hnovojú pálenku? EDIT: po zhliadnutí prvého dielu musím dať 5 hviezdičiek za aféru Miško a taniere =D Toľko som sa na niekoho debilnosti nenasmial od doby čo si môj spolužiak v prvom ročníku ZŠ zjedol pred celou triedou vlastný chriachel =D =D =D Táto show človeku dodá viac motivácie ako Modré z neba a po dosledovaní si len hovorím aké to mám šťastie že mama nechlastala a nefajčila keď ma čakala =D=D =D =D =D ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

1. série 80%, 2.série 70% .... Pro většinu lidí další z řady přiblblých reality show a vlastně všechny ty odpady tady chápu. Svět lepší po natočení tohoto zázraku nebude, i když vzhledem k velké neúspěšnosti v hledání partnerů v tomto počinu možná svitla malá naděje... Pro mě ale nejen díky účasti soutěžících s větším či menším psychickým problémem nebo retardací, ale hlavně díky neskutečně sarkastickému a ironickému komentáři, který se s nikým na place nemaže, úžasně úchylně návyková zábava. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama