Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Druhá řada anime Sekai-ichi hatsukoi pokračuje přesně tam, kde ta první skončila. Mladý editor Ricu se stále ještě potýká se svými zmatenými city vůči svému nadřízenému a dávné lásce ze střední školy, zároveň se však snaží prosadit také v profesní rovině. Navíc se ukazuje, že jeho vzpomínky na bývalý poměr s Takanem nejsou právě nejpřesnější a že kdyby se pár drobností tenkrát odehrálo jen trochu jinak, mohl být jejich současný vztah někde úplně jinde. (EMIA)

(více)

Recenze (3)

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Sekai-ichi hatsukoi. Opět sledujeme tři páry z první série a jeden díl neočekávaně zabírá i Junjou Mistake (s čímž teda nemám vůbec problém). Přijde mi, že se tu páry střídají rovnoměrněji než v Junjou Romantica, ale možná je to tím, že mi přijdou sympatičtí úplně všichni, takže si prostě užívám dál, ale nejvíc dílů má samozřejmě Onodera a Takano. V druhé sérii máme trošku míň vtipno, což mě osobně nevadí. Nechutně milá závěrečná epizoda a říkejte si všichni co chcete, stejně mám Ritsu ráda, stejně jako všechny ostatní roztomile okaté uke :D Opening nezaujal, ending možná malinko, písnička Aikotoba od Sakura Merry-Men, za což maximálně může jeho prvních 5 vteřin, kdy nemůžu spustit oči z obrazovky. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět platí to samé jako u první série. Pořád je to jen slabá kopie seriálu Junjou Romantica, ale kvalita šla aspoň trošičku vzhůru. Nebo jsem už neměla žádná očekávání, tak mi to nepřišlo tak hrozné jak předtím. No ať je to jakkoliv, stejně se nejedná o nic extra. Znovu je tady jedno klišé za druhým, postavy na zabití (Ritsu by měl být výstražně nabodnut na kůl), opening s endingem zase hrozné, animace stejná. 5,5/10 ()

Reklama

Plangi 

všechny recenze uživatele

Tak mám pocit, že ústřední "submisivní" trio z každé příběhové linie má za sebou povedenou lobotomii a divím se, že se jejich dobyvatelé srdcí po těch tisících změnách rozhodnutí miluji-nesnáším-chci-nemůžu na ně prostě nevykašlali. Oproti první sérii spousta vaty a točení se v kruzích nepochopení a nevyřčených myšlenek, což již otravuje. Ale abych jen nečpěl síru, jistou dávku katarze jsem si odnesl a zakončení všech tří příběhů bylo milé. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama