Reklama

Reklama

Na straně zákona

(seriál)
  • Velká Británie No Offence
Trailer
Velká Británie, (2015–2018), 16 h 21 min (Minutáž: 45–48 min)

Tvůrci:

Paul Abbott

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Elaine Cassidy, Will Mellor, Alexandra Roach, Colin Salmon, Joanna Scanlan, Philip McGinley, Siobhan McSweeney, Sarah Solemani, Peter McDonald, Paul Ritter (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(21)

Obsahy(1)

Britský seriál 'Na straně zákona' od scenáristy a držitele ceny BAFTA Paula Abbotta (Shameless, Hit & Miss, State of Play) je tak trochu jiná kriminálka. Komedie, která se odehrává na rozpadající se policejní stanici na odvrácené straně Manchesteru, sleduje skupinu policistů v přední linii přemítajících o tom, jak se vlastně dostali až sem, do téhle jednotky, na tuhle stranu města. Drogové laboratoře, žháři, neonacisté a nechvalně proslulí vrazi jsou pro tento úzce semknutý tým, v jehož čele stojí neuvěřitelně schopná, ale taky bezpochyby pomatená policejní inspektorka Vivienne Deeringová (Joanna Scanlanová), na denním pořádku. Řádění obzvláště zvráceného sériového vraha však otřese i těmi nejotrlejšími členy ostříleného policejního sboru. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele moudnik k tomuto seriálu (1)

Na straně zákona (2015) 

Naprosto nepředvídatelná napínavá podívaná pro milovníky britských seriálů. Abbott vsadil na ženy a vyhrál. Drsné finále 1.řady jen podtrhlo pekelnou jízdu s některými dosud neviděnými akčními scénami, zvlášť na koncích jednotlivých dílů. U britské policie, která běžně vůbec nenosí střelné zbraně, je to úplný šok ! Také tu, pokud si dobře vzpomínám, nezahřměl jediný výstřel. "Ty máš mé srdce, já tvoje záda" sdělila Alexandra Roach pomlácené Elaine Cassidy a už bulel celý pokoj. To by způsobit žádná kravina nedokázala, věřte mi ! ()

Související novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Reklama

Reklama