Reklama

Reklama

O lhářích a mýtech

(neoficiální název) (studentský film)
  • Francie Mytho Logique
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Snímek popisuje osudy mladého satyra, který se kvůli své družce potřebuje naučit nebrat věci čistě racionálně, a tedy i lhát. A kdo by mu v tom mohl pomoci lépe než kentauři, nymfy, Dionýsos nebo Zeus. (DaUr)

Recenze (15)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Mám rád minotaury, kentaury, vlastně i satiry a bohy opilosti (jenom se nesmím ožrat vínem, pak se sám prohlašuju za Dionýsa) , o lepých poloodhalených děvách všech humanoidních druhů nemluvě, ale zde je vše přítomné poněkud nudné, navzdory tomu, že se hudba snaží o tempo, ale samotný nápad nestačí, navíc 3D animace je sice zdařilá a věci vypadají pěkně (ehm, už jsem zmiňoval ty lepé děvy všech humanoidních druhů?), ale tak nějak tuctově. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Prečo tam neboli morské panny? Fňuk.... Ja tak neznášam francúzštinu.... ale inak celkom v pohode kraťas ale zrejme naň rýchlo zabudnem. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nenápadný a průměrně udělaný animovaný kraťas, jehož hlavní postavou je satyr, kterému nejvíce uškodilo to, že říkal stále pravdu a nic než pravdu, což mělo za následek nemálo nepříjemných situací. Nicméně "lhát", znamená "tvořit mýty". ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* Na stránkách Videacesky.cz jsem našel i tento animovaný kraťas, který možná není špatný, ale jeho chybou je, že je šíleně uhnaný, takže pointa se ve změti akcí ztrácí. Asi to natočil hyperaktivní student ;-))) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

"Nie je to také, ako to vyzerá!" Výborné. Jeden z mála prípadov, kedy ma tá odporná počítačová animácia nesrala, lebo som sa vďaka skvelému scenáru stíhal baviť aj rozmýšľať. Chytré a zábavné. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Hezká animace, vtipný a energický příběh... ale je toho moc, až moc. Spousta dobrých nápadů splácaná na sebe bez ladu a skladu, bez systému, a to bohužel filmu jaksi ubírá. Přesto je to dobře koukatelný kraťáček. 60% ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Geniálna vecička. V krátkom čase na krátkom priestore desiatky skvelých postáv, príťažlivý príbeh i skvelá animácia. Mať tak tento príbeh celovečernú podobu, ochotne na neho pôjdem. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Docela slušný kraťas, příběh nenáročný, zato svižný s velmi dobrou animací a hudba též dělá, co může. 72% a necelé čtyři * ()

Reklama

Reklama