Reklama

Reklama

Portal: No Escape

všechny plakáty
Z natáčení  - Danielle Rayne
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2011, 7 min

Obsahy(1)

Protal: No escape, je krátký snímek o multiplayerové části hry Half - Life 2 - Portal. Pojednává o ženě, která se vzbudí v místnosti a nemá vůbec žádné ponětí, jak se tam dostala. Za pomoci zbraně vytvářející portály, které umožňují okamžitý přesun věcí a osob, se dá na útěk. (AllShallFall)

Videa (1)

Z natáčení  - Danielle Rayne

Recenze (63)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Snažili se. Až moc... A příliš a nepovedeně... Ze sympatické Chell je nějaká tvrdá holka, bůh ví proč tam jsou další lidé a způsob, jak rychle přišla na ty triky v praxi? -_- Zaboha ne. Komukoli by trvalo nejméně 10-15 minut, než by ho napadlo to, co jí. A ona to měla během minuty. Přeháním? Možná. Portál miluji. Dvojku ještě více. Film je prakticky jediný, ale to neznamená, že se mi zákonitě musí líbit. Nápad jak to udělat však chválím. Efekty jakbysmet. Přímo pozoruhodné. Pokud to však všechno shrnu dohromady, hodnotím prakticky jen efekty. 60% ()

Script 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se jedná pro mě o nejpovedenější snímek podle videohry jsem se rozhodl že k tomu napíšu nějaký komentář. Především mě uchvátila na snímku atmosféra. Děj není nijak bůh ví složitý, ale je dost zajímavý. Závěr je povedený i s průběhem. Jediný co mě brání dát tomuto snímku poslední hvězdu je to, že je moc krátký. Mohlo to být klidně na půl hodiny, nebo to mohlo být udělaný na celovečerák a nic by tím nezkazily. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Počas hrania hry som si hovoril, aká je škoda, že sa takýto skvelý herný námet zrejme nedá sfilmovať (film o riešení hlavolamov by asi nebol najnapínavejší), ale tento kraťas mi ukázal, že cesta by tu bola. Typický nadhľad a robotický sarkazmus z hry síce vystriedala psychika a reálnosť, napriek tomu však ide o veľmi vydarený počin. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jasný odkaz na původní hru se určitě podařil. Sice v původním námětu neměli další lidé co dělat, ale chápu, že z důvodu atraktivity a akčnosti se změnu udělat museli. Hlavní význam portálů byl zachován a krásně vizuálně zpracován, tak co? Navíc závěrečná bezmoc úniku a záběr na dveře a kostky...to byl 100% Portal! Jednoznačně palec nahoru! PS: Filmové zpracování je na dohled... ;) ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Na téma logické hry je těžké vytvořit film.Tenhle krátkometrážní je ale vskutku zajímavý.Depresivní konec a pěkně vytvořené portály dávali docela pěknou atmosféru.Sice to není nic extra, ale co čekáte od 7 minut že jo?Takové příjemné doplnění ke hře.Nevím jestli je film v nějakém speciální balení ke hře, ale určitě by se hodil. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Táto krátka snímka zaznamenala na web stránke youtube.com za prvý deň viac ako milión pozretí a do dvoch mesiacov sa číslo vyšplhalo na šesť miliónov. (Othellko)

Související novinky

Uncharted našlo nového režiséra

Uncharted našlo nového režiséra

18.01.2019

Po odchodu Shawna Levyho (Ocelová pěst) se filmová adaptace herního Uncharted znovu ocitla bez režiséra. Snímek, který má vyprávět o mladém Nathanu Drakeovi, jehož ve filmu ztvární Tom Holland … (více)

Reklama

Reklama