Reklama

Reklama

Don’t Play No Game That I Can’t Win

(festivalový název) (hudební videoklip)
  • USA Beastie Boys: Don't Play No Game That I Can't Win
Krátkometrážní / Loutkový / Hudební / Komedie
USA, 2011, 11 min

Obsahy(1)

Indianajonesovské honičky, detonace jak z Mission Impossible a navrch sněžný muž. A akční hrdinové v podání Beastie Boys! Sice jen v podobě loutek, ale to jim na hrdinství v žádném případě neubírá. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (8)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Santigold mám rád, Beastie Boys zbožňujem, hudba: päť hviezdičiek. Klip s panákmi (nemám rád klipy s panákmi), zato ten najlepší zo všetkých. S panákmi. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No tak abych řekl pravdu, tak tohle se mi zdá totálně odlišným dílem od Sabotage. A to hlavně z následujícího důvodu. Sabotage je točený jako klip, který doprovází hudbu. U Don't Play No Game That I Can't Win jsem se zadíval do klipu jako takového a na konci jsem nevěděl, jakou hudbu jsem to vlastně poslouchal. Teprve při druhém poslechu jsem si uvědomil, že tady mám radši video, než píseň. U Sabotage se mi obě dvě části (video i audio) nádherně doplňují, žádný z nich nepřevažuje. Každopádně styl a myšlenka natočení jsou skvělé. ()

cajda 

všechny recenze uživatele

Team America, verze Beastie Boys. Šílená hra s loutkama, víc gagů, než jsem schopnej pobrat, a neskutečná prdel. Yetti v helikoptéře, něžná gesta z Čety, Man I’m so baked! Prý poslední singl před smrtí MCA, to bych bral. ()

Reklama

Reklama