Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další sitcom Ivana Mládka. Tentokrát z nemocničního pokoje, kde pacienty z jejich poklidu nikdo a nic nevyvede. Ani lékaři, ani sestry, ani návštěvy, občas si zanadávají, občas se škrtí... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Výborné postřehy ze současného stavu společnosti, satira jak má být. Satira je kritika smíchem, a tu zvládá Ivan Mládek bravúrně. Díky za zábavu, i ponaučení, které jsi mi Ivane Mládku poskytl. Není moc lidí, co umí dělat vkusnou zábavu, a mezi ty, které v CR působí, tak Ivan Mládek patří...Sice jsem dlouho nebyl jeho obdivovatelem, ale dneska ho oceňuji o to víc, neb vím, jak málo lidí je schopno někoho pobavit, a jak je to obtížné. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Sitcom? Bohužel ta ryze česká odrůda. Při sledování této upocenosti nejvíc zaráží ta nepochopitelná odvaha vytvářet aluzí v názvu paralelu se slavným Hellerovým satirickým románem... Se satirou páně Mládkova ,,tojehumordneska" nemá společného ale opravdu zhola nic... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Prdel 22... %-o . . . To jsme se ale zase nasmáli, pane Senilek. Až se z toho igitátor jeden zakuckal... Větší sranda jsou offšem ty osoby a obsazení, na tom pražskym vršičku to zase musí všecko hýkat blahem, že... Tak zdvihnout nohu a pochcat gatě... °-[.. Howgh. - - - - - (Ze studijních důvodů okuknuto na >tývjó blablandoff< , hovnocení 26., kuckmentář zde zaku(c)kaný jako třetí - 8.9.2011) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nějaký typicky mládkovský (a tedy dobrý) vtip se občas urodil a nedělalo mi potíže se jednou za čas podívat na další díl, nicméně žádná sláva to není, humor je mnohdy dost chatrný a o scénáři prakticky nemůže být řeč - vždy se nějakých dvacet minut tlachá o čemkoliv a teprve pak se ke slovu dostane "zápletka", podle níž se ten který díl jmenuje. Cyranův ostrov byl lepší - jistě také proto, že v něm hrál Ivo Pešák (který se tady objevil jen v prvním dílu a očividně mu moc dobře nebylo). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Čím dál stejný a přece čím dál horší, takový je humor Ivana Mládka. U čeho jsem nadšeně hýkala jako děcko za komančů a krátce po revoluci, to už mi dnes přijde laciné jak jetá záchodová štětka v sekáčovém výprodeji. Občas se nějaký vtípek povede, ale sledování tohohle pořadu bych přirovnala k hrabání holou rukou v nespláchnutém hajzlu, protože existuje možnost, že do té mísy někdo třeba vysral spolknutý diamant. To musí být člověk hodně otrlý, aby se z toho zážitku nezgrcal, jakkoliv občas (velmi zřídka) na nějaký lesklejší střípek narazí. Z nostalgie 25%. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Nevykládejte si to špatně. Nikomu neberu jeho vkus. On ale stejně člověk, který se na toto pravidelně kouká, a snad se u toho i baví, těžko nějaký vkus bude mít. Jak složité věřit tomu, že tahle banda lidí mě kdysi dokázala rozesmát... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Kromě Comebacku se český sitcom nepovedl,tady to odnáší opět rozpočet. Sypal bere vššchno co se mu nabízí,aby finančně přežil,ale bohužel. ne nebudu se omlouvat. Přes všechno jsem se nasmál a uděluji čytři hvězdy,ale ve srovnání s Comebackem by to bylo o hvězdu míň. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

TV Barrandov je ta nejsmutnější skládka kdysi obdivovaných komických,moderátorských a hereckých es naší republiky.Televize která razí heslo,haló,haló,máme studia,máme kamery,máme lidi co se učili pekařem,kadeřníkem a včelařem,ale díky príma internetovým rychlo kurzům jsou z nich nyní dramaturgové,režiséři,kameramani a střihači..tak všichni,staří dobří známý,kteří jste v letech 1980-1998 byly hvězdami různých tv show,estrád a pořadů..přiďte k nám,u nás můžete zase točit.Je jedno že již nemáte žádné dobré nápady,je jedno že váš čas již dávno minul..vaše tvář a nostalgické vzpomínky udělají mnógo...ánó mnógo tedy udělají a hodně lidem zle od žaludku.Zoufalý pokus party zoufalých komiků,kteří se pitvoří pro pár mizerných korun v této odpadní stoce televizního průmyslu TV Barrandov.Sběrna pro chudáky,kteří nedokážou se vztyčenou hlavou odejít z TV a zůstat v myšlenkách diváků těmi zábavnými komiky,kterými kdysi byly.Luxusní odpad ale z nějakého prach bídného respektu a úcty k Ivanu Mládkovi tomu jednu hvězdu dávám,i když po schlédnutí příštího dílu ji nejspíš nekopromisně smáznu.Brutální trapárna.5%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Díky youtube jsem se mohl podívat na celý tento Mládkův sitcom, který jsem svého času na Barrandově minul bez povšimnutí. Musím souhlasit, že žádná velká sláva to není a kvalita jednotlivých dílů z nemocničního prostředí je hodně různorodá, ale já mám tuto starou partičku okolo Ivana rád - několikrát jsem se i docela zasmál nejen vtípkům a bizarním situacím. Pitkin, Mrázek, Plačková, Libuna, Srstka či Kalamity Jane se snaží Mládka doplňovat a tu a tam skutečně vypotí něco nezapomenutelného. Trojice hlavních postav Moucha, Kouřil a Nepil, stejně jako sestřičky baví hlavně ze začátku, než se okoukají, postupem času šla úroveň dílů spíše dolů. No né… ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Humor Mládka se zde opět dostal na bodu mrazu. Nandáme slepejšké brýle, zakoktáme a zašišláme,přidáme zrůdičku a všichni se musí přece náramně bavit. Ne tak přidáme nějaké to slovní ponižování druhého, to jde Mládkovi skvěle a ,,super zábava" je na světě, hurá! No a kdyby jste náhodou propásli zasmát se v pravou chvilku, tak Vám smích v pozadí napoví HAHAHA. ()

Eldrick odpad!

všechny recenze uživatele

Mládek balancoval vždycky na hranici trapnosti, ale dřív byl aspoň svym způsobem nápaditý. Tohle už je ale totální žumpa. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Přestože už je to ze slabšího soudku a je tam -(oproti Mládkovým vrcholům)- 80% vaty, stejně to kvůli těm pár povedeným hláškám a celkově hravé atmosféře stojí za to. Viz třeba námezdný předčítač knihy a jeho: "Miláčku, nemusíš si dávat pozor!" Hodně povedená byla též Speiblova válečná anabáze u Stalingradu nebo panoptikální seriálový synek Xavoš a jeho: "Bůh je můj největší koníček!" 60% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tohle si myslím, že je pod úroveň umělce jménem Ivan Mládek. Takovýhle pořady sou hodný tak "komického" duo Suchánek a ted druhej jeliman. Mládek měl dycky co nabídnout, jeho vtipy a pořady mě dycky bavily a rozesmívaly. Ale tohle už je prostě moc. Je teda pravda, že už ani letos na jevišti (Open Air Trutnov) to nebylo to pravé ořechové. Takže si tak nějak myslím, že prostě Ivan stárne. Netuším, esi potřebuje ještě nahrabat nějaký money na důchod nebo esi je prostě rád, když se může ukázat před lidma. Ale člověk by měl mít svoji hrdost a vědět, kdy je ta nejlepší chvíle přestat nebo alespoň zvolnit a dělat to, co umí nejlíp. No, ale abych nebyl uplně kritickej, tak sem se párkrát zasmál, páč nějaký džouky se prostě sem tam povedou. Navíc je příjemný vidět tuhle téměř komplet partičku pohromadě. Ale do ničeho dalšího bych se už bejt na tvým místě Ivane nepouštěl... ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Od doby Čundrcountryshow a Country estrády jsem čekal, kdy se tahle parta ukáže zase pohromadě. Bohužel si ke svému sitcomu vybrali jedno z nejhorších možných témat, ale pořád to dokáže hodně pobavit. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to celkem bavilo, ale pak šla úroveň dolů. Občas je vyloženě vidět, jak Mládek vaří z vody a dobrý vtip prostě zoufale chybí. Poslední díl bez jakékoliv závěrečné pointy. Potěšila Libuna - pěkná baba. Oproti americkým sračkám slušné, ale na Mládka celkem slabota. Můj jubilejní tisící komentář. ()

Reklama

Reklama