Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ichigo má nový problém. Jeho dvě mladší sestry unesli uprchlí hříšníci a odtáhli je do Pekla. Ichigo společně s Rukiou, Renjim a ostatními přáteli, vedeni dalším hříšníkem se vydávají do Pekla, aby je získali zpět. Ale hříšníci ani pekelná stráž jim to samozřejmě nemíní ulehčit, takže dlouhým bojům se nevyhnou. (Andy.222)

Recenze (8)

ioope 

všechny recenze uživatele

Postavy: Jen pár nových, žádná sláva~ A ještě ke všemu úhlavní záporák se jaksi vypařil ze scény, protože byl totální slaboch...AHA. Příběh: Pro mě nejslabší Bleach film, sice zajímavá zápletka, ale ta nakonec plně nevyužila svůj potenciál. Také mě zamrzelo, že se ve snímku neobjevili všichni dosud známí Shinigami, jako tomu tak bylo v předchozích dílech. I kdybych neměl film porovnávat s těmi ostatními, pořád docela zklamání... Hudba: Poprvé během sledování Bleache mě neuchvátila, ne, na tohle zvyklí opravdu nejsme, ale za to ending opět uspěl. Kresba/Animace: Co se Bleache týče, tak zatím nejlepší. Celkem: Docela zklamání. Dozvěděli jsme se trochu něco nového o Pekle, ale jinak skouknete jednou a podruhé už Vás to bavit nebude... ()

prome 

všechny recenze uživatele

Nějak si nemůžu pomoct, ale anime Bleach v poslední době, vlastně nejenom v poslední době, ztratil na atraktivitě (anime už nesleduju a manga už taky není co bývala). Tomuto filmu nepomohl ani příběh od autora mangy aby se dostal z obyčejného průměru. Příběh je strašně předvídatelný a ke konci jsem si přál, aby to už skončilo. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Bohužel asi nejslabší film Bleache a přitom to mělo skvělý podklad. Temná strana Kurosakiho jakožto super-vraždící hollow, který zabil Ulquirru Shiffu. Ta připomínka na začátku filmu byla ze všecho asi nejlepší. Jinak nic moc, peklo vypadalo divně, nepřátelé vypadali snad ještě hůř, fighty byly nudné, hlavní záporák bez šťávy! Ze sentimentu dávám tři, ale bylo to na dva... ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Vyškrtání postav z povinných minirolí v předchozích filmech byl nápad dobrej, ale měli se vyškrtnout postavy úplně jiný... Film o Kenpachim by byl nesrovnatelně lepší. Taky mě štvaly nevyužitý příležitosti, jak udělat děj zajímavej atd.atd. ()

Raven_PWL 

všechny recenze uživatele

Docela velké zklamání, čekal jsem mnohem víc. Jak rychle se vasto lorde Hichigo objevil tak stejně rychle zmizel. Jednotlivé bitvy docela nuda. Na to jak to vypadalo slibně se to za chvíli rychle zvrtlo do podprůměru fillerových dílů v anime. Jsem zvědavý kam do Bleach dotáhne jestli Kubo Tite bude pokračovat tímto směr. ()

irelevant25 

všechny recenze uživatele

Tak som sa tešil a taký som bol sklamaný. Jednotlivé boje boli veľmi slabé a krátke, takmer žiadne. Jedine koho sme vlastne videli bol Ichigo ostatní (Rukia, Renji, Inoue, Sado, Ishida) síce bojovali ale veľmi krátko ostatný nič. Peklo mohli tiež vymyslieť trošku lepšie. Čo sa týka soundtrackov tak tie nové hrôza a ostatné síce staré známe ale moje obľúbené aspoň. Vastolorde mohli tiež trošičku iným spôsobom zakomponovať do deja. Film má u mňa iba dva klady a to stará známy soundtrack a niečo nové o pekle. Bohužiaľ Bleach ide naozaj len a len dolu vodou. ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Příběh Bleache znám jen všeobecně od kamaráda, mangu jsem nečetl a z anime viděl možná dvě epizody, proto moje hodnocení berte s rezervou. Příběh nebyl nijak zvlášť výjimečný, klasická zápletka, nicméně mně se souboje líbily a už jen za Ichigovu pekelnou zbroj (samo Peklo ti pomáhá) dávám jednu hvězdu navrch, jako nápad (byť využitý jen málo) to je velmi zajímavé. Pravda s peklem si mohli vyhrát trochu více (přišlo mi, že hříšníci se tu víc než cokoli jiného strašně nudí a buď čekají až je někdo (opět) sežere nebo plánují útěk, ale co už. Viděl jsem mnohem horší výtvory a na tenhle se aspoň hezky dívalo ()

Reklama

Reklama