Reklama

Reklama

Kačenka a strašidla

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

"Příběh o strašidlech, která ožijí jen když na ně věříte. "Malá Kačenka se v nemocnici spřátelí s dědou Swobodou, který jí dá neobvyklý dárek – jakousi atrakci ve Vídni. Kačenka se tam jede s rodiči podívat. Ukáže se, že ona atrakce je starý strašidelný dům, který má svá nejlepší léta za sebou. Unavená Kačenka je zanechána sama v domě, aby se prospala. Tam najde na poličce staré stojací hodiny s kyvadlem. Strčí do kyvadla, hodiny začnou fungovat a – ožijí tři hlavní strašidla. Důstojný doktor Caligari s čarovným pohledem, jeho sličná asistentka Elvíra a veselá čarodějnice Berta, která umí létat na koštěti a měnit se ve vousatou kolii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele

Mohlo to býti lepší. Potenciál tu byl. Ale i tak, slušný průměr. Ovšem, dospěleji pojatá gotickohororová verze, by bylo žraso. I tu Kačku bych tam nechal. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Hlavní minihradinka mi skutečně nepřirostla k srdci. Ale jde hlavně o "seriál" pro prťata, tak to beru střízlivě. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pohádkový seriál ze současnosti o pouťových strašidlech a malé Kačence se svojí, pro svůj věk, typickou fantasií. Vyprávění je velice srozumitelně jednoduché a mírně pomalé, aby dětský divák lehce pochopil kouzelné dějství celého příběhu. Režisér Jindřich Polák vždy dokázal podchytit děckou duši a jeho vnímání světa kolem sebe. Jeho tvorba byla vždy velmi impozantní a přesvědčivá. I tento počin se nijak nevymiká z jeho tvorby pro děti. Škoda, že nemá žádného nástupce. ()

Reklama

Reklama