Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seo-Ni má mladší sestru a k tomu ještě vychovává sirotka Bina. Netrvá ale dlouho a stane se součástí neuvěřitelných událostí, které zamíchají s jejím životem, a odkryje šokující tajemství. (Zíza)

Recenze (10)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Asijské duchařiny jsou už poněkud ohrané, ale tenhle jihokorejský snímek na to jde trochu od lesa a do hlavní role staví malého klučinu s uhrančivým pohledem, který nevěstí nic dobrého. :-) Vlastně to není ani standardní duchařina, tady jde spíše o okultismus a – jak je v jihokorejských filmech skoro už pravidlem – hlavně o pomstu. Film zdobí několik opravdu výborných momentů (mně se líbila třeba scéna v koupelně), má solidní atmosféru a nebojí se ani krve, takže i příznivci gore si přijdou na své. Celkově tedy hodnotím tenhle film určitě pozitivně. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tej Južnej Kórei sa akosi darí, po skvelom The Cat si pre nás pripravili ďalšiu bombu. Mamka zabije tatka, potom aj samú seba, a ostane po nich malý synček. Toho si adoptujú príbuzní a nasťahujú sa do ich domu. No a peklo sa pomaličky začína - chlapec sa chová divne, manželka má nočné mory a mŕtvolky pribúdajú. Spočiatku to vyzeralo na klasickú otrepanú duchárinku, potom sa to však vybralo iným smerom, ktorý vlastne tiež nie je najoriginálnejší, ale zase o niečo zaujímavejší. Omen, Orphan, Whisper... je to myslím jasné. Je tam aj zopár klasických šokových momentov, ale oproti klasickým duchárinám pomenej. Vynahrádzajú ich totiž iné aspekty, ako napr. viac krvi, vraždičiek, gore... Ja som sa bavil. Nakrútené je to pekne, herecké výkony sú presvedčivé, potešila aj akurátna stopáž a k tomu napínavý záver. ()

Reklama

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Hurá, konečně něco, na co se dalo dívat a nechci za to hrad bez princezny. Hlavně aby tam nebyla děcka. Malá zlá korejská děcka především. Tenhle kousek jsem měl na mastvač listu zatraceně dlouho. Ani nevím, co mi stálo do včerejška v cestě. Všude se válí usekané nohy a provádí se šamanské rituály a celým příběhem hýbe jedno malé brutální děcko, kterého posedla Nenávist a Pomsta. A všichni jsou zlí a zaslouží si zhebnout. Vlastně je to sympaťák. Zas a znova, možná to není nejpromakanější příběh, ale vy se vážně chcete dívat na horor pro příběh? Ale no tak. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí povedeného traileru jsem se těšil na slušnou korejskou duchařinu se zlým děckem. Ale skutek utek. Ghastly je z letošních tří letních korejských duchařin nečekaně nejslabší, a to se přitom jeho konkurenti moc nevytáhli. Špatně sestříhané nic moc lekačky i trocha akce a nefungující element zlého dítěte. Posedlá holčička z k-horrorové klasiky Phone zdejšího nevýrazného klučíka s přehledem válcuje. Vizuál má Ghastly jako většina k-horrorů vypulírovaný, ale to je s dvěmi hezkými herečkami snad jeho jediná přednost. Sterilní rutina bez jakékoliv subžánrové nádstavby. 4-5/10 ()

VeliiQ 

všechny recenze uživatele

Mně osobně to přijde teda lepší než The Cat. Tak, jako u Ghastly jsem se dlouho nebála. Byly tam vážně napínavé scény, a ten kluk byl roztomilej. :D Teda, naštval mě potom, co zabil mou oblíbenou postavu. Ale konec to mělo stejně blbě udělanej jako u The Cat, a některé scény tam nedávaly moc smysl. Celkově se mi to líbilo. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama