Reklama

Reklama

Jimmy Carr: Telling Jokes

(TV film)
Velká Británie, 2009, 89 min

Hrají:

Jimmy Carr
(další profese)

Recenze (9)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vypořádám se s Jimmym Carrem jednou pro vždy, protože představení, která jsem s ním viděla, jsou více méně stejná. Nepobuřuje mě jeho brutální humor, agresivní vůči publiku a často sexistický, vadí mi ale jeho dětinskost. Jsou to jen vtipy pro pobavení, povrchní hra, která nemá jiný smysl než rozesmát a pro mě často zůstává jen u snahy. Carrovy vtipy bývají na úrovni základní školy a smála bych se jim jen z útrpnosti. Na druhou stranu mu ale občas některé vyjdou s perfektním načasováním, on sám je sebevědomě působící showman a je přirozeně pohotový v reakcích na publikum. ____ Když se chcete pobavit drsným žertováním a nic jiného, pak je Jimmy Carr ten pravý společník. /9. 12. 14./ ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nejsilnější pasáž tvořej ty Jimmyho "nedotažený fórky" (s visual AIDS), zbytek je možná až moc velká klasika. --- "I'm here to shoot a pilot." ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie až taká pecka ako predchádzajúci stand-up, ale akási neujasnenosť vtipov Jimmyho Carra s počiatočných stand-upov je nenávratne preč. Ide tvrdo za svojím, chrlí jeden vtip za druhým a uráža kto mu príde pod ruku. Skvelá hra z improvizáciou, ktorá má hlavne v časti keď sedí a predčíta, veľmi málo skutočne trefných hlášok. Čo je aj dôvod môjho nízkeho hodnotenia. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Mám rád Jimmyho styl na hranici nekorektního humoru (a za ní), stejně tak jeho slovní hříčky a improvizace/práce s publikem. A jeho stand up je vždy nadprůměrný. Samozřejmě, v hodině a půl se občas najdou slabá místa, ale jinými fórky, co ze sebe Jimmy sype jak kulomet, to vynahradí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pecka. Vyrazy ludi v publiku som si ozaj vychutnal. Tie emocie smiechu, soku, znechutenia, ked niektorym Jimmy doslova vyrazi dych, stoja za to. Kanonada vtipov a i pripravene kusku paradne. V tomto predstaveni sa Jimmy viac "toci okolo" vztahov a sexu ako tomu bolo v predoslych dieloch. :) ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I at least hope it was your last show.“ Nejraději mám, když Jimmy jen tak stojí před diváky a sází jeden ukrutný vtip za druhým a sem tam někoho setře v publiku. To se během tohoto vystoupení děje většinu času, takže jsem byl zcela spokojen. Opět jsou Jimmyho vtipy plné různých témat a přesně a s cynismem se strefují do očekávání publika, ale přesto vždy dokáží překvapit. Jen ta část, kde Jimmy sedí a čte vtipy z papíru, a které ilustrují obrázky promítané na plátno, je trochu slabší. Jinak je to jedna z nejlepších stand up show, jaké jsem kdy viděl. ()

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám podaří sehnat kolekci Jimmyho vystoupení, pochopíte, že každé z nich je svým způsobem perla. Za celou dobu jsem slyšel Jimmyho opakovat tak ve třech vtipech, a ty jsou pro něj prostě příznačné. Jsem velice rád, že jsem na tohohle komika narazil, v současnosti můj nejoblíbenější stand-up comedian, jeho vystoupení můžu sledovat pořád dokola :) ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

U Jimmyho mě mrzí jen to, že preferuje kvantitu před kvalitou. On řekne desítky možná stovky vtípků, kterým se zasmějete, ale neřekne nic, co by stálo za zapamatování. Žádná skvělá historka, žádný košatější vtip... jen spousta rychlých vtípků k rychlému pobavení. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Stále silný a profesionálně pervezní. Snad chybějící upřímnost nebo překvapení po té, co jsem viděl minulé představení. ()

Reklama

Reklama