Reklama

Reklama

Paris Hilton's My New BFF: Dubai

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV
Spojené arabské emiráty, 2009

Účinkují:

Paris Hilton
(další profese)

Recenze (3)

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

S tímto pořadem nabývá slovo "odpad" zcela nových, neočekávaných rozměrů. Slovo "odpad" dostává novou, zrůdnou a neuvěřitelnou podobu. S tupým, nechápavým a zároveň fascinovaným výrazem jsem zhlédla se zvráceným zájmem v této příšernosti několik epizod a nenacházím vysvětlení ani pochopení pro to, co všechno se tam dělo. Ani pro ty osoby dámského vzezření, které se tohoto mediálního vymývání mozků dobrovolně zúčastnily. Povrchnost, pokrytectví, faleš, totální vyumělkovanost, vygumovanost, primitivnost, afektovanost, arogance, zaslepenost a naprostá ignorace lidské osobnosti a inteligence. To vše zabalené v úhledném a luxusním dárku ovázaném růžovou mašličkou, který si pečlivě vybrala a zpracovala sama Paris. Nevím, jestli těch všech holek litovat, nebo se jim vysmát. ()

linkpache odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem snad dva kousky nějakých dílů a bohatě mi to stačilo, abych mohl s čistým štítem dát rovných 0% = nádhernej odpad ()

lloyd_mmoid

všechny recenze uživatele

Já jsem se tedy královsky bavil. Jasně, je to už hodně zvrácené, ale která reality show není..? Dát kteroukoliv epizodu Matt Groening do žlutého odstínu, stalo by se to kultovní epizodou:) ()

Reklama

Reklama