Reklama

Reklama

Kylie Aphrodite: Les Folies Tour 2011

(koncert)
  • USA Kylie Aphrodite: Les Folies Tour 2011
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2011, 120 min

Režie:

William Baker

Scénář:

William Baker

Hrají:

Kylie Minogue

Obsahy(1)

Australská zpěvačka Kylie Minogue připravila pro rok 2011 grandiózní podívanou. Jedná se o "technicky nejvyspělejší a nejdokonalejší produkci, která kdy byla vytvořena pro halovou show". Obří podium ve tvaru srdce obsahuje více než milion pohyblivých částí. Jeho součástí je i 7 výtahů a 30 vodních fontán, které mohou chrlit vodu až do výšky 30 metrů. Unikátní je rovněž systém umožňující účinkujícím vznášet se nad hlavami diváků po celé aréně. Fanoušci jsou součástí show Majitelé nejlepších vstupenek se ocitnou přímo v centru dění v tzv. Splash Zone, a mohou se těšit na jedinečný "4D zážitek". Kvůli obřím fontánám se tak během show neobejdou bez speciálních pláštěnek, které dostanou před koncertem od managementu Kylie Minogue ve speciálním batůžku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát čtyři hvězdičky. Ano, je to nápaditě udělané, bylo to jistě drahé (bylo, jak jsem si přečet v zajímavostech) a taky unikátní kvůli těm vodním fontánám, to zřejmě zatím nikdo jiný nepoužil, ale já nevím. Musím konstatovat, že ani na třetí pokus mě Kylie s koncertem nepřesvědčila o tom, abych zvolal "Jo, chci vidět další!" Prostě mě to nechytlo, snad je to tím, že ji nemám naposlouchanou a většina písniček (a to na všech 3 záznamech) pro mě byla vpodstatě neznámá. Ke konci už mě to skoro až nudilo. Takže poctivé tři *, neříkám, že je to špatné, ale tím bych si ji moh asi odškrtnout. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Aphrodite je dobrá show. Nikdy jsem Kylii nepovažovala za svou top 1, ale má zajímavou kariéru, ze které lze bez problémů čerpat a oslovovat stále nové a nové generace posluchačů. Příjemné atrakce, barevné nápady, sexy Kylie a hlavně zvuk, který si lze vychutnat i jen vnímat jako celek či kulisu. Skutečně ctím jen singl Confide in Me a i tak jsem si v nové Kylii našla to svoje. ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Hudbu Kylie mám moc rád, hlavně její éru z 80. a 90. let, kdy chrlila jeden hit za druhým, a když jsem uviděl, že to dávají na HBO, nemohl jsem odolat. Následovalo ale zklamání! Celá scéna mi přijde fádní, volba kostýmů - jak Kylie tak i ostatních účinkujících jsou většinou otřesné a bůh ví co vyjadřující, choreografie k smíchu, a písně které v prvních 2/3 show zazní (pravděpodobně z jejího nového alba) jsou nudné, kýčovité "otrhovačky". V poslední třetině zazní několik jejích dřívějších hitů v poněkud netradičním pojetí, ale potěší a tak trochu i oživí doposud velmi nudnou podívanou (a zachrání od podprůměrného hodnocení). ()

agassi68

všechny recenze uživatele

Keby som bol 4 percentná menšina tak krochkám blahom! Toľko vypracovaných, hladkých takmer nahých tiel krútiacich sa vo vyzývavých pózach, oóóch! Farebné svetlá, blýskavé kostýmy a nákladná výprava zatienili fakt, že Kylie nevie bohvieako spievať, tancovať, či komunikovať s publikom. Svojich fanúšikov však má dosť. A preto sa zdržím hodnotenia.. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Dokonalé, neuvěřitelně stylové a ještě k tomu krásně zazpívané. Každý oblek, každá scéna, každá postavená věc má v koncertu svoji hodnotu. Kylie má nejlepší období za celou svou kariéru, každý koncert je lepší než ten předchozí. Doufejme, že příští bude ještě lepší a že se její zdokonalování nezastaví:) Pro mě je bohyně stojící na vrcholu, z kterého ji nikdo nedokáže sundat. Madonna může jen tiše závidet :) PS: Chtěl bych vědět, co by ti strašní chytráci, kteří tak rádi kritizují, ještě vylepšili... 100% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (17)

  • Celková váha stage přesahuje 45 tun. (tommick)
  • Tvůrcem obřího podia je společnost TAIT Towers z Pensylvánie, největší světový výrobce pódií, který má na svém kontě má i vybavení pro světová turné takových hvězd, jakými jsou U2, Madonna nebo Rolling Stones. I to přispělo k vysoké ceně celé show, která se vyšplhala až na 25 milionů amerických dolarů. (Dlee)
  • Během koncertu je možné zhlédnout více jak 200 různých kostýmů. (tommick)

Reklama

Reklama