Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Regan je kolem třiceti, má práci, kterou se chlubí a přítele, který na ni nemá moc času. Setkává se s kamarádkou ze střední, Becky, která jí oznamuje šťastnou novinu. Bude se vdávat. Regan jí to naoko moc přeje, ale ve skutečnosti to nechápe. Okamžitě volá dalším dvěma kamarádkám ze střední, Geně a Katie, aby to probraly. Jak to, že Becky, nejošklivější z nich a dost tlustá, se bude vdávat jako první a navíc za pohledného a bohatého mladého muže? Nechápe to ani Gena, závislá na kokainu, ani Katie, která nevynechá jedinou příležitost k pobavení, užívání party drog a náhodnému sexu. O půl roku později se koná svatba. Regan s kamarádkami připravují pro Becky rozlučkovou party. Na večeři se Gena potkává se svým bývalým přítelem Clydem a Katie s Joem, který jí na střední dodával drogy. Katie pro Becky objednala představení striptéra a Becky se baví až do okamžiku, kdy jí striptér osloví hanlivou přezdívkou a je po legraci. Becky je jasné, že mu to mohly říct jen kámošky ze střední. Večírek končí. Ne však pro Regan, Genu a Katie, které pokračují v pití a také ve šňupání kokainu. Jsou tak rozdivočelé, že si vyzkouší Beckyiny svatební šaty. A protože je Becky dost při těle, nacpou se do nich hned dvě najednou. To má za následek, že šaty prasknou. Navíc je Katie potřísní krví, která jí začne kvůli kokainu téct z nosu. Svatba je ráno a je potřeba, aby šaty okamžitě nějak uvedly do původního stavu. Majitelka obchodu, kde šaty Becky zakoupila, už stejné nemá, má jen takové, které si vysnila Regan a ta v žádném případě nepřipustí, aby se Becky vdávala v šatech jejích snů. Večer nabírá na obrátkách a dívky se dostávají do kuriózních situací a šaty stále nejsou spravené. Navíc vychází najevo různá tajemství z jejich dávné minulosti... (TV Prima)

(více)

Recenze (187)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není komedie, ale na pořádné drama je výsledek bohužel příliš povrchní. Líbily se mi hlavní hrdinky (Dunst ráznější role překvapivě sedne, Caplan je prostě uber-cute podivín a Fisher je natolik roztomilá, že jí rád odpustím, jakou blbku vlastně hraje). Chápu, že má jít o jistou generační výpověď na téma, jak umí být moderní ženy v prdeli, ale ta zvolená výpověď není doladěná. Pákrát se člověk pousměje, sem tam není těžké se vcítit do toho, co postavy prožívají. Ale chybí tomu silnější uchopení i lepší vykreslení postav (chlapi tu jsou za úplné idioty). Úvodní trio mi nicméně sedlo, takže za smířlivých 50% (vzhledem ke zdejším ohlasům zaokrouhluji směrem nahoru). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem koukal vlastně jenom a pouze kvůli Kirsten Dunst. Říkal jsem si, že to na způsob pařby, akorát místo kluků budou holky a celý to bude hrozně bláznivý, uječený a ubrečený. Nakonec jsem se nestačil divit, jak mi ty tři holky přišli sympatický. Kirsten Dunst si zahrála tak trošku dominu a to se mně docela líbilo. Člověk se u toho zase nezasmál tolik, na kolik by si představoval, ale na druhou stranu to fakt nebylo zase tak úplně špatný. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3miliónyTržby USA $447,954Tržby Celosvetovo $10,058,116▐ otravnosť na druhú, na prvý pohľad to malo v celku zaujímavé obsadenie ale hrať v takomto niečom trápnosť šedivá /10%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Z pozice akademického puritána je mou svatou povinností stranit se alkoholu, cigaret, drog i nezávazného sexu, ale ten zastydlý puberťák ve mně si tento snímek docela užil. Navíc jsem tušil, že vdávat se dá i s šaty obohacenými o díru, krev a semeno, ale stejně se přiznávám, že na holky s koksem napudrovanými nosy se mi lépe dívá, než s nimi tráví volný čas. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rajcovnější dívčí trio jsem ve filmu hodně dlouho neviděl. Ani s devítkou u spánku bych si mezi nimi nebyl schopen vybrat. Každá má něco do sebe. Kirsten ráznější role hodně sedla, Lizzy se pro sarkastické bohémky narodila a Isla je roztomilé trdlo k pohledání. Navíc se tady konečně objeví pořádně stylový svatební proslov. Chtělo to dotáhnout všechny linky, možná delší stopáž a byla by to pecka. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Je zde propastný rozdíl mezi filmy jako Ženy sobě či Zbouchnutá a filmy typu Válka nevěst či právě Bachelorette. Ten rozdíl je v tom, že hrdinky jsou v tom druhém typu filmů obvykle hloupé, namyšlené, bezohledné a povolné fúrie, jež svoje sobecké cíle krývají pod rouškou přátelství a dobrých úmyslů (ať jde o "dokonalou" svatbu nebo jen o to zapařit na svatbě ne až tak úplně kámošky, ale která se náhodou vdává, tak proč toho neyužít), ke všemu pořád vřeští a u filmech s nimi obvykle vyděšeně třeštím oči, než abych se smál nebo se o cokoliv ve filmu vlastně zajímal. Prostoduchost Isly Fisher tentokrát není roztomilá, Kirsten Dunst a Lizzy Caplan mají navíc. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Průměrná odpočinková záležitost, kterou vyzdvihuje minimálně o úroveň výš dějová linie Jenny (úžasná Lizzy Caplan) a jejího ex. Bez těch dvou by to bylo možná tak na jednu hvězdičku, protože Kirsten Dunst je neuvěřitelně nevýrazná a protivná a z Isly Fisher, která je jinak sympatická, udělali naprostou blbku. Jinak to není až tak předvídatelné a trapné, jako jiné americké komedie a celkem mile mě to překvapilo. Škoda, že nedotáhli do konce příběh Reagan (Dunst), pak celá její postava tudíž působí úplně zbytečně. Jinak celkem pěkný příběh, škoda, že ho pořádně nevypracovali. Škrtnout Dunst a Fisher, udělal z toho romantiku v hlavní roli s L.Caplan a byla by to paráda. Ale to už je moc kdyby :) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Můj život za pět let. Aneb jak mi Kirsten konečně dopřála to, co jsem si slibovala od How to lose friends & Alienate People... Prdelka je zpátky. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Holky na tahu mě v žádném případě neznechutily, neurazily a při jejich sledování jsem neměl pocit, že se dívám na zfilmovaný kurník. Spíš než komedii jsem je bral jako takové lehčí dramátko, které se v závěru docela příjemně (ve smyslu zajímavě) vyhrotilo. Postavy, které byly nesympatické, s největší pravděpodobností nesympatické vážně být měly (jinak si nedovedu vysvětlit, proč se mi tentokrát z Kirsten Dunst ježily vlasy), nejlepší ze všech byla Genna v podání skvělé Lizzy Caplan. Právě její dějová linka celý film dost pozvedla. A proto dávám lepší tři hvězdy. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Musel bych asi v paměti bagrovat hodně dlouho, abych si vybavil film, ve kterém jsem měl tak nutkavou potřebu rozkopat držky uplně všem postavám, a to od první do poslední minuty. Když si k tomu přidám, že většinu z nich hrajou mý docela oblíbený herci, pak se tady někomu fakt povedl naprostý majstrštyk. S 3DD Piraňou největší hrůza v kinodistribuci roku 2012. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Nemá to ani vtip, ani nadsázku. Možná z pohledu amerického diváka je to jinak. Potřísněné svatební šaty od sperma a jiných tělních tekutin… "fakt se směju!" A ani svatba to nezachránila. I když nevěsta byla vážně "kost." ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak velký počet nesympatických postav v jednom filmu s totální absencí humoru. Je vidět, že kvalit Žen sobě se nedá jen tak jednoduše dosáhnout, zvláště když na to jdete úplně špatně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočný film. Darmo je celkové filmové spracovanie priemerné a nerušivé, keď film nezaujme. Nejde ani o komédiu, na to tu je príliš málo komických scénok, vlastne tu úplne absentujú, a od drámy to má tiež ďaleko. Výpovedná hodnota je nulová a to je tá najväčšia tragédia. A nejde ani o odpočinkový film, pretože hlúposť a trápnosť hlavných postáv neuveriteľne rozčuľuje. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nulové očekávání, vypnutý mozek a kupodivu málo trapností a koukatelné. Vše (včetně nějaké té zábavy) stojí na eRkových dialozích a ústředním triu – Lizzy jako svérázná sporsťačka, Isla jako upištěná hloupoučká slepice a Kirsten na první pohled na úrovni, ale v jádru nejde pro „fuck“ daleko. Nakonec to – pokud jde o zážitek – snese srovnání s Hangover 2, kde bylo očekávání velké, ale výsledek chabý. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Je to takový průměr, ale za tu srandu a skvělé herecké výkony dávám 4 hvězdy! Isla Fisher, Kirsten Dunst a Lizzy Caplan to totálně oživili a dali tomu ten správný šmrnc, takové spojení rozdílných hereček jsem viděla snad jenom v Sexu ve městě. Je to celé stvořeno celkem originálně, že jsem se opravdu nenudila. Doprovodná hudba je skvělá a prostředí také. I mužská část herců je výborná a charismatická. Rozhodně příjemná podívaná. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Pravda, není to bůhvíco, ale Lizzy Caplan, její Gena a všechny scény s ní (třeba ta nesmírně poučná debata v letadle :D) jsou skoro za pět, takže suma sumárum solidní průměr. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Samý koks, fet a fajčenie vtákov, wtf. Niektoré herečky sa zhadzujú jak najväčšie špiny, aby urobili komédiu vraj pre ženy, ale so scenárom pre najúchylnejších chlapov. Hlavne v zostave Fisher, Dunst a Caplan tomu vôbec nerozumiem, tie si roly celkom môžu vybrať. Odporná tlustoprdka Wilson samozrejme nemá na výber, tá by hrala aj vo fekál porne. Priznávam, že som na ňu extrémne alergický. Každopádne takéto filmy sú dobré na to, aby sme videli, kam dospela emancipácia žien. Namiesto rovnosti dosiahli stratu dôstojnosti. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ašpirant na najhlúpejší film roku je v podstate ženskou verziou Vo štvorici po opici len mu chýba príbeh a humor. Jednoducho tu nefunguje nič. Zmätočné pobehovanie troch kamošiek počas predsvadobnej noci je diváckym utrpením a dôkazom, že dnes dokáže natočiť film každý idiot. Tento skvost patrí do odpadkového koša, jednu hviezdičku dávam za pekné baby. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V současnosti populární „mejdanovo-svatební“ filmy dostaly nový přírůstek. Tentokrát je určen ženám, a věrně kopíruje své chlapské předlohy, ale také Sex ve městě či Zoufalé manželky. Na střední spolu kamarádily, říkaly si Mršky, a ejhle – je jim po pětatřicítce a ta nejtlustší a nejošklivější z nich, které říkali Prasečí ksicht, se vdává. Jako první z nich! O důvod víc vzít si na tuhle svatbu kokain a pořádně se zhulit. Nečejte tedy nějaké psychologické drama – holky jsou rozvrstveny přesně schematicky: navenek sladká blondýna, sprostá černovláska, a ta zhruba uprostřed je samozřejmě bruneta. Plus ta tlustá. Není ani divu, že většina dialogů a humoru se motá kolem kouření (rozuměj felace), ojíždění a šukání, a když se nemluví o tomto, povídá se o koksu nebo chlastu. Hlavní zápletka se pak točí kolem toho, že družičky nevěstě natrhnou a zašpiní šaty, a tak musejí o půlnoci místo další nabízející se pařby běhat po městě a shánět pomoc. Ale ono i na tu pařbu nakonec dojde. Mezitím mají i čas popovídat o svých vskutku důležitých problémech a životních osudech, kdy se jim nijak nedaří v tom, co si kdysi předsevzaly. Také dojde na to šukání – na záchodě, v bazénu... A nakonec vše dobře dopadne a všichni si zazpívají a zatancují. No neberte to. Škoda, že přes plánovanou ztřeštěnost a v závěru určitý pokus o pár gagů, nebyl příběh lépe vystavěn, že kromě tradičních škatulek chybí nějaké ozvláštnění, cokoliv, co by filmu dodalo nějakou šťávu. Třeba už jen proto, aby nám hlavní postavy, včetně chlapů, nelezly za chvíli na nervy. Protože jsou skutečně redukovány jen na drogy, sex a alkohol. ()

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama