Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Regan je kolem třiceti, má práci, kterou se chlubí a přítele, který na ni nemá moc času. Setkává se s kamarádkou ze střední, Becky, která jí oznamuje šťastnou novinu. Bude se vdávat. Regan jí to naoko moc přeje, ale ve skutečnosti to nechápe. Okamžitě volá dalším dvěma kamarádkám ze střední, Geně a Katie, aby to probraly. Jak to, že Becky, nejošklivější z nich a dost tlustá, se bude vdávat jako první a navíc za pohledného a bohatého mladého muže? Nechápe to ani Gena, závislá na kokainu, ani Katie, která nevynechá jedinou příležitost k pobavení, užívání party drog a náhodnému sexu. O půl roku později se koná svatba. Regan s kamarádkami připravují pro Becky rozlučkovou party. Na večeři se Gena potkává se svým bývalým přítelem Clydem a Katie s Joem, který jí na střední dodával drogy. Katie pro Becky objednala představení striptéra a Becky se baví až do okamžiku, kdy jí striptér osloví hanlivou přezdívkou a je po legraci. Becky je jasné, že mu to mohly říct jen kámošky ze střední. Večírek končí. Ne však pro Regan, Genu a Katie, které pokračují v pití a také ve šňupání kokainu. Jsou tak rozdivočelé, že si vyzkouší Beckyiny svatební šaty. A protože je Becky dost při těle, nacpou se do nich hned dvě najednou. To má za následek, že šaty prasknou. Navíc je Katie potřísní krví, která jí začne kvůli kokainu téct z nosu. Svatba je ráno a je potřeba, aby šaty okamžitě nějak uvedly do původního stavu. Majitelka obchodu, kde šaty Becky zakoupila, už stejné nemá, má jen takové, které si vysnila Regan a ta v žádném případě nepřipustí, aby se Becky vdávala v šatech jejích snů. Večer nabírá na obrátkách a dívky se dostávají do kuriózních situací a šaty stále nejsou spravené. Navíc vychází najevo různá tajemství z jejich dávné minulosti... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Holky na tahu mě v žádném případě neznechutily, neurazily a při jejich sledování jsem neměl pocit, že se dívám na zfilmovaný kurník. Spíš než komedii jsem je bral jako takové lehčí dramátko, které se v závěru docela příjemně (ve smyslu zajímavě) vyhrotilo. Postavy, které byly nesympatické, s největší pravděpodobností nesympatické vážně být měly (jinak si nedovedu vysvětlit, proč se mi tentokrát z Kirsten Dunst ježily vlasy), nejlepší ze všech byla Genna v podání skvělé Lizzy Caplan. Právě její dějová linka celý film dost pozvedla. A proto dávám lepší tři hvězdy. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není komedie, ale na pořádné drama je výsledek bohužel příliš povrchní. Líbily se mi hlavní hrdinky (Dunst ráznější role překvapivě sedne, Caplan je prostě uber-cute podivín a Fisher je natolik roztomilá, že jí rád odpustím, jakou blbku vlastně hraje). Chápu, že má jít o jistou generační výpověď na téma, jak umí být moderní ženy v prdeli, ale ta zvolená výpověď není doladěná. Pákrát se člověk pousměje, sem tam není těžké se vcítit do toho, co postavy prožívají. Ale chybí tomu silnější uchopení i lepší vykreslení postav (chlapi tu jsou za úplné idioty). Úvodní trio mi nicméně sedlo, takže za smířlivých 50% (vzhledem ke zdejším ohlasům zaokrouhluji směrem nahoru). ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevtipná a i přes stopáž zdlouhavá pseudokomedie,která by udělala mnohem lépe,pokud by se vydala cestou Pařby ve vegas,nebo minimákně Žen sobě.Tahle rádoby moralitka,kde si (standardně) všichni všechno jako zázrakem uvědomí a budou happy je v jádru jen lehce otravná a nezachrání to ani dobře vypadající Isla Fisher,ani Kirsten Dunst sexující na záchodě...40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli si z nás filmaři neudělali trochu srandu. "Holky na tahu" mají být údajně generační výpovědí o tom, jak se ženy jsou schopné ztratit ve svých malichernostech a nedovedou pořádně žít, nemají žádný smysl. Jenže tohle platilo v případě snímku "Ženy sobě", rozhodně to neplatí pro "Holky na tahu". To je totiž jen nablblá komedie, která se trapností za trapností, snaží ukázat, že i holky to umí pořádně rozjet a že to někdy dopadá vážně hrozně, až katastrofálně. Herečky celkem zajímavé, herci ucházející, ale konečný výsledek je stejně jen pitomost bez děje, která se točí kolem roztržených, poblitých a postříkaných šatů. Nejhorší na tom je, že se scénáristka/režisérka snažila postavám dát trochu hloubku, ale nějak to celé nefungovalo. Když je film trapný, nic to nezachrání. Blbé vtipy, blbé promluvy a ještě děsivější filosofování o ničem. A pointa? No, skoro se mi z toho chtělo brečet. A žili spolu šťastně až do smrti. Tenhle film je tak neskutečně povrchní, i když si chce hrát na trochu víc, že jsem měl skutečně co dělat, abych se dodíval. A to mají "Holky na tahu" necelých 80 minut čistého času bez titulků. Opravdu má smysl natáčet takové filmy? Film, které se snaží parazitovat na úspěšných kouscích poslední doby? Ne, tohle je špatně. I když se postavy chtějí tvářit jako skutečné, jsou to pořád jen karikatury. Ne, prostě ne. Tenhle film byl chyba. Velká. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočný film. Darmo je celkové filmové spracovanie priemerné a nerušivé, keď film nezaujme. Nejde ani o komédiu, na to tu je príliš málo komických scénok, vlastne tu úplne absentujú, a od drámy to má tiež ďaleko. Výpovedná hodnota je nulová a to je tá najväčšia tragédia. A nejde ani o odpočinkový film, pretože hlúposť a trápnosť hlavných postáv neuveriteľne rozčuľuje. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (5)

  • Rebel Wilson sa najprv vo filme objaviť nemala. Do role Becky bola pôvodne obsadená Casey Wilson (nie sú v príbuzenskom vzťahu). (Crybaby)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama