Reklama

Reklama

Kočičí banda

  • Mexiko Top Cat (více)
všechny plakáty
Trailer 3

Frajer Číč, nejznámější kocour široko daleko, se právě chystá s tlupou kočičích zlodějů rychle vydělat velkou kupu peněz. Jenže v patách je jim strážník Dibble, který se už dlouho snaží legendární gang dopadnout. Číč je ale vychytralý a není snadné ho jen tak přelstít. Když se strážníkovi konečně podaří Číče dopadnout a zatknout, bude muset s banditou spojit síly proti společnému nepříteli. Nový policejní šéf Strictland totiž zavedl ve městě teror a stal se neomezeným vládcem. Má v úmyslu všechno a všechny ovládat. Teď je ten pravý čas na Číčův návrat z vězení. Kocouři, do akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (2)

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Během dvou dnů v kuse už druhý film, kde je zápletka stejná jako v Paddington 2. [Upozornění! Spoiler!] Zápletka o tom, že někdo ukradne kamarádům hlavní postavy, hlavní postava je neprávem obviněná z té krádeže. Skončí ve vězení. Tam má strašné podmínky, chtějí ho vězni zbít, nechutná mu jídlo a pak tam zkrášlí věznici i její jídlo do lepších podmínek. Mezitím se on i jeho kamarádi snaží chytit skutečného zloděje. [Konec spoileru] Tak tohle mě otrávilo, že se opakuje to samé v různých filmech. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Pôvodny seriál som nemal príliš v obľube, pripadal mi jednuduchý a nudný. Celovečerný komediálny film sa celkovým nastavením snaží držať v šlapajách seriálu, čo fanúšikovia asi ocenia. Možno ocenia aj humor, mne však pripadal ako prílišné tlačenie na pílu a k úsmevu či aspoň k úškrnu z mojej strany neprišlo, aj keď niektoré hlášky neboli vyslovene zlé. Animáciu tvorí mix sympatickej klasickej a odfláknutej 3D animácie a táto kontroverznosť platí aj pre príbeh. Dobrá správa ale je, že na rozdiel od seriálu, celovečerák nenudí. ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama