Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alice je morská biologička, ktorá žije neďaleko pobrežia na Sardínii spolu so svojou dcérou Margheritou. Študuje delfíny. Jedného dňa príde na ostrov Carlo - obchodník, ktorý tu chce postaviť víkendové domy - pre lukratívnych turistov. Carlo chce získať informácie, aby sa zbavil Alice a tak sa tvári, že je enviromentalista - lenže neráta s tým, že prítomnosť zaujímavej ženy zmení jeho zámery. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dvopet 

všechny recenze uživatele

Zcela podprůměrný scénář zachraňuje nakonec to, že jej režisér dotvořil formálně způsobem, který se nebere příliš vážně. Na poměry televizní produkce - např. ve srovnání s obdobně laděnými snímky německé provenience - tu figuruje i dobré kameramanské řemeslo. Český dabing, se kterým tento film zařadily tuzemské tv, tu paradoxně pomáhá výsledku, když zcela viditelně umírňuje ztřeštěnost (přehrávání) originálního hereckého projevu. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý snímek, do jehož příběhu divák nepronikne a nedokáže se s žádnou postavou ztotožnit. Konflikt je jen naoko a "jakoby" komediálně nakašírovaný. Prostě nepovedený film, při kterém se divák musí prostě nudit. Navíc ho u nás jistě kazí i špatný český dabing. 38% hvězdiček ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Na svoji obhajobu musím říci, že u rodičů, kde je TV a plná lednice jídla, mé nároky na filmovou zábavu klasají a notně se přizpůsobuji, tentokráte mamince (já se chtěla dívat na Piráty 21. století, to ale neprošlo). Na obhajobu vysokého ohodnocení musím říci, že filmů je mnoho a hvězdiček málo, proto vždy přihlížím k danému žánru. A tento snímek měl vtip ("vzal jsem si svoji ženu pro její příjem 10 milionů ročně" "takže ji nemiluješ?" "za 10 milionů ročně? Zbožňuju ji."), měl střihařskou kreativitu, haha, měl myšlenku a ekoposlání. A taky je hezké být zas jednou zasněná romantička a věřit v to, že všechno je možné..., co na tom, že celý film včetně "herců" působil jako reklama ... na delfína. ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

Rádoby romanticko-komediálně-ekologická fraška...Všecko jak z pohádky - ještě měla přiletět víla kmotřička a ochránit delfína kouzelnou neprůstřelnou zdí...V tomhle filmu by mi to nepřišlo divné...Na nedělní unavené a upršené odpoledne to ale stačilo... ()

Reklama

Reklama