Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně je to tady! Největší talentová show světa znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání druhé série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Primy!
Ve společném projektu Televize PRIMA a slovenské TV JOJ nejde jen o pěvecké nebo taneční výkony; šanci zvítězit mají nejrůznější baviči a komedianti, varietní umělci jako kouzelníci, akrobaté, žongléři, břichomluvci či imitátoři, účinkující se zvířaty nebo kdokoliv, kdo vládne jakýmkoliv mimořádným talentem, ať už sólo, nebo ve skupině. Show nemá žádná omezení - je otevřená lidem všech věkových kategorií, kteří mají výjimečný talent.
Během prázdnin proběhla ve větších městech v Česku i na Slovensku castingová kola, z nichž do vysílání postoupili vybraní adepti na vítězství. Jejich výkony bude hodnotit opět hvězdná porota: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a nově v ní usedne oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a zkušení moderátoři z loňska Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
Oproti loňskému ročníku nastane v tom letošním několik změn. Sestřihů z divadelních kol bude osm, do Velkého třesku postoupí podobně jako vloni více než stovka soutěžících. Z Velkého třesku vzejde okolo třiceti semifinalistů. Živé vysílání se bude skládat ze tří semifinále po osmi/devíti soutěžících a jednoho finále po jedenácti/dvanácti.
Každou neděli večer se tedy můžeme těšit na souboj našich nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Toho také čeká nejen pohádková výhra v hodnotě 100 000 eur (přibližně 2,5 milionu korun), ale také angažmá v americkém Las Vegas! I proto se do česko-slovenské verze hlásí celá řada zahraničních talentů; v žádné jiné zemi totiž vítěz soutěže angažmá v Las Vegas nezíská. Sledujte tedy úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Primě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale po první sérii jako by přibylo všech těch typických klišé, které jsem tam tolik nechtěl vidět. Neustálé zvedání poroty i obecenstva na každý druhý "dobrý výkon", posílání všech do Las Vegas, řeči o tom, jak 15nácti letá holka zpívá líp než Beyonce a mnohé další perly, které mě pokaždé skoro rozbrečí (heh). Štáb podle mě také zvýšil práci s diváky, které především v prvním díle fungovali jako prodloužená ruka scénáristy, až to bylo do očí i uší. Je tohle potřeba? Stejně jako "uniklý scénář"? Jediné, na co už jsme po třech dílech zvědavý je finální výběr. To zase bude mix všeho... Update po druhém semifinále: úmyslná nevyrovnanost jednotlivých skupin (by Prima) je na profackování odpovědné osoby, stejně tak výběr některých finalistů (důchodce, klaun, imitátor Shaggyho...) a nechutná reklama procházející celou show (křtění alba, narozeniny, manažer Shaggyho, apod.) z toho dělá skoro nekoukatelnou/zmanipulovanou/nekritickou blbost. A to co řekl Dejdar při vyřazování Vertigo X Dianka... vrchol. Místo vlastního názoru napínat diváky a nechat postoupit někoho, koho nechci...Po tomhle se z toho stala další Superstar a pro mě důvod, proč z 2* jdu na 1* a čekám na slovo "oni mi dali peníze, aby vyhrála ta malá holčička...", abych dal čestný a morálně hodnotný odpad. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Stevie Starr aka jetý John Malkovich, který po-ly-ká, je ospravedlněním celé téhle mašinérie - sice je jasný, že Skota do Vegas Čechoslováci nepošlou, ale stejně mu přeju, aby to konečně vyšlo. A docela mi přijde, že duo Jakub+Pyca je občas celkem humorné, nevim, možná jsem jen stará a ukolébaná. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tentokár jsem nad míru spokojená. Prachař s Rauschem mě baví, porota se také povedla. Nutno říct, že Dejdar je zajímavou posilou. Co nás navštíví za talenty se neví, ale já už pár favoritů mám. Celkově je to zábavné, má to tep i šmrnc. Každopádně jsem mile překvapená a těším se na další a další díly. Zasloužené 4*. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Česko-Slovensko má talent PROČ NE v bodech: 1. "Je to hrozně krásný a strašně hezký". Někdo by měl paní Bílé vysvětlit, že s oxymorony se musí šetřit. 2. Do finále vždy postupuje romská holčička, je totiž hrozně krásná a strašně hezká a strašně hezky a krásně zpívá. Je tedy třeba mít vždy ve finále alespoň jednoho zástupce menšiny. Tedy alespoň jednoho Roma, jednoho homosexuála a jednoho kouzelníka. Ne, že by mně to vadilo, spíš to, že je to do očí bijící nepsané pravidlo. 3. Mezi amatérskými umělci, kteří tu bojují o svou budoucnost, se vždy najdou nějací profesionálové z cirkusu. 4. Stává se, že kolikrát postoupí soutěžící bez budoucnosti s naprosto ubohým číslem, prostě element bez perspektivy na úkor talentovaného jedince. Snad chyba poroty, snad marketinkového bosse, který to zpovzdálí organizuje jako principál nějakého loutkového divadla. 5. Pokud se rozhodnete sledovat poctivě všechny díly, budete se muset často prokousat přes chichotání, okázalost, afektované emotivní výstupy a lidovost naší top celebrity paní Lucie Bílé. Někdo to má rád, neříkám.                       Česko-Slovensko má talent PROČ ANO v bodech: 1. V porotě sedí Jaroslav Slávik, pseudopunker, leč člověk, který očividně svému řemeslu rozumí a jeho názory na některé talenty-netalenty dokáže podat způsobem, který mě prostě baví. 2. Člověk má možnost vidět "hvězdnou pěchotu" permanentně, díl co díl a dokonale se bavit něčí nehoráznou nabubřelostí a nesmyslnou sebedůvěrou, často přetékající v naprostou aroganci vůči porotě a soutěži samotné. 3. Občas zahlídne opravdu zajímavé představení, sice na amatérské úrovni, ale o to víc zajímavé. 4. Občas se dá pobavit šoumenskými exhibicemi jednoho z moderátorů, totiž Jakuba Prachaře, jehož jsem si během tohoto pořadu docela oblíbil s podotknutím, že Leoš Mareš zkrátka potřebuje konkurenci. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

I tento krát sa v talentovej súťaži objavili moji spolužiaci a školný kolegovia: Evička Burešová a Monika Povýšilová s formáciou Uncles and Papas. Ich výkoný boli hudobne na už štandardne vysokej úrovni, a týmto by som im chcel popriať veľa úspechov aj do budúcna :) Dve hviezdičky pre dve kvetúce hviezdy! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

dvě až tři hvězdičky ode mne ... něco mezi tím. Určitě můj obdiv každému, který ten talent opravdu MÁ, ale oči se mi obraceli a přepínala jsem na jiný program, když se tam objevil někdo kdo tam neměl co dělat ... někdo bez jakéhokoliv talentu, jen aby otrávil svou přítomností ostatní ......... ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem to jeden večer zkusila a hořce jsem litovala..Bílá je hrozná s tím svým rozcapováním a přetvářkou,Slávik si hraje na drsňáka a Dejdar se jakž takž dá. Co mě ale nejvíc dostalo,jsou dva naprosto nevtipní moderátoři,hlavně ten Slovák je hrozně nesympatickej..prostě úlet. To už se radši podívám na Superstar. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Druhý ročník populární show Česko Slovensko má talent opět nezklamal a udržel si pomyslnou laťku. Pyca moc nemám rád, ale zvykl jsem si. Naopak jako pozitivní změnu vnímám výměnu Jana Krause za Martina Dejdara. Kraus je sice stylovej, ale sem se prostě nehodí a Dejdar je super. Jednu věc ale nechápu, a to, kdo se stal vítězem. Atai Omurzakov byl opravdu skvělej, ale jak může show, co má v názvu Česko a Slovensko, vyhrát člověk z Kyrgyzstánu? To trochu vypadá, jako by u nás nikdo neměl talent a musí se přijímat lidi z jiných zemí a to, že chtějí bejt světový neberu...To Nedvěd, to je jiný kafe...70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zbytečně brzký návrat.. Všichni rovnou do Las Vegas (protože nic lepšího jsem nikdy v životě neviděl), aneb okatě umělé orgie neustále aplaudující a prdele zvedající poroty s jednou nepřirozenou hysterkou v čele.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Neubehol ešte ani rok a znova sa hľadá obrovský talent, čo by sme poslali do Las Vegas predviesť Amíkom poriadnu show, na ktorú sa budú pozerať s otvorenou hubou. Určite sú tam všetci zvedaví na nejakého čudáka z bývalého východoeurópskeho bloku. Ešte sa tam nestihli hádam dostať ani víťazi prvej rady tejto súťažnej reality-show a už sa chystáme odhaliť nový objav. Veď predsa "Česko slovensko má talent". Hlavne producenti českých a slovenských komerčných televízií majú nepopierateľný talent na to ako vytrieskať z každého projektu maximum peňazí. Preto sa aj teraz tak rýchlo vrhli na nové hľadanie talentov z radou prostých občanov. Naposledy sa to skvele chytilo, sledovanosť bola výborná, zisky z predaja reklám stáli za to. Tak to poďme teda všetko zasa zopakovať. Spustime znova ten nablískaný cirkus. Určite to bude ešte ľudí baviť. Televízny divák je v podstate jednoduchý, nenáročný tvor. * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Strašně obdivuji Martina Piču v Rauši a Jaro Slávika, který snídá, svačí, obědvá a večeří se Shaggym. Máš neskutočný talent a čaká ťa Las Vegas. Pre mna áno. Je to dojemně pitomá show. Pozor však na stoprocentně dementní publikum a prohnilou porotu. Těch pár minut slávy účinkujícím za to přece stojí a pak už po vás neštěkne ani pes u nádražní restaurace. 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Platí to isté, čo som napísal o prvej časti. Škoda, že aféra so Slávikom praskla až po súťaži, mohla mať "pikantnú" príchuť. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát z úst toho zlého pána zaznělo, že tato série má o velo viac talentů než měla ta minulá. Je to asi opravdu tak. V minulé byl výborný Richard Nedvěd(1), tady byli asi 3. Shodou okolností všichni cizinci. Ovšem tento ročník jako takový byl rozhodně nudnější a celkově horší. Všechno už je okoukané. Vtipy moderátorů naprosto debilní a o porotě raději pomlčím. První ročník je vždycky tím nejlepším a měl by bývat taky tím jediným. Všechno kromě Simsnů se jednou okouká. Něco potřebuje 200 dílů, něčemu stačí 2. * z úcty k některým talentům. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž / Reality show). ČSR má talent 2 se mi líbí víc jak první vydání, možná je to i tím že přišli více talentovaní lidi než minule, nebo taky výměnou porotce Krause za Dejdara. Ale i přes to všechno, ve mě tato Československá talentovka nevyvolává dostatečnou atmosféru, kterou bych (aspoň při přímých přenosech) měl mít. V tomhle ohledu je samozřejmě lepší velký konkurent: Britain's Got Talent (Británie má talent). | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 45% (2*) | ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak je to stejné jako minulý rok. Talentovaní lidé jsou. Někteří více, jiní méně. Tak z mého hlediska je to asi tak, že se opravdu podívám na to co kdo umí, budu je obdivovat a nebo se zaměju nad nějaký retardem, co si myslí že je nej.. Moderátorská dvojice Martin "Pyco" Rausch a Jakub Prachař si získali mé sympatie. Jejich komenty v zákulisí mě doslova skládají na kolena. Nejvíce se mi v porotě líbí homosexuál Slávik. I přesto že je to řiťopich, jeho hlášky jsou opravdu na vysoké úrovni. Tohle je pro mě snad jediná show, kterou na internetu můžu sledovat a neomrzí mě. A tak mě napadá i věc, že co by znamenala tahle soutěž bez toho nej nej nejlepšího soutěžícího...Jozefa Patroviče.. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Pan Patrovič je prostě bourák. Jedna hvězdička za něj a zbytek za dvě tři další povedená vystoupení (Bertík, kouzelnická čísla atd.). ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Dejdar bezvadně do poroty zapadl a oproti první řadě je moderátorská dvojice docela vtipná. Tenhle pořad pravidelně nesleduju, ale když už ho náhodou naladím tak se bez problému vydržím dívat až do konce. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama