Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně je to tady! Největší talentová show světa znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání druhé série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Primy!
Ve společném projektu Televize PRIMA a slovenské TV JOJ nejde jen o pěvecké nebo taneční výkony; šanci zvítězit mají nejrůznější baviči a komedianti, varietní umělci jako kouzelníci, akrobaté, žongléři, břichomluvci či imitátoři, účinkující se zvířaty nebo kdokoliv, kdo vládne jakýmkoliv mimořádným talentem, ať už sólo, nebo ve skupině. Show nemá žádná omezení - je otevřená lidem všech věkových kategorií, kteří mají výjimečný talent.
Během prázdnin proběhla ve větších městech v Česku i na Slovensku castingová kola, z nichž do vysílání postoupili vybraní adepti na vítězství. Jejich výkony bude hodnotit opět hvězdná porota: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a nově v ní usedne oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a zkušení moderátoři z loňska Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
Oproti loňskému ročníku nastane v tom letošním několik změn. Sestřihů z divadelních kol bude osm, do Velkého třesku postoupí podobně jako vloni více než stovka soutěžících. Z Velkého třesku vzejde okolo třiceti semifinalistů. Živé vysílání se bude skládat ze tří semifinále po osmi/devíti soutěžících a jednoho finále po jedenácti/dvanácti.
Každou neděli večer se tedy můžeme těšit na souboj našich nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Toho také čeká nejen pohádková výhra v hodnotě 100 000 eur (přibližně 2,5 milionu korun), ale také angažmá v americkém Las Vegas! I proto se do česko-slovenské verze hlásí celá řada zahraničních talentů; v žádné jiné zemi totiž vítěz soutěže angažmá v Las Vegas nezíská. Sledujte tedy úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Primě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak je to stejné jako minulý rok. Talentovaní lidé jsou. Někteří více, jiní méně. Tak z mého hlediska je to asi tak, že se opravdu podívám na to co kdo umí, budu je obdivovat a nebo se zaměju nad nějaký retardem, co si myslí že je nej.. Moderátorská dvojice Martin "Pyco" Rausch a Jakub Prachař si získali mé sympatie. Jejich komenty v zákulisí mě doslova skládají na kolena. Nejvíce se mi v porotě líbí homosexuál Slávik. I přesto že je to řiťopich, jeho hlášky jsou opravdu na vysoké úrovni. Tohle je pro mě snad jediná show, kterou na internetu můžu sledovat a neomrzí mě. A tak mě napadá i věc, že co by znamenala tahle soutěž bez toho nej nej nejlepšího soutěžícího...Jozefa Patroviče.. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Přestože dávám cca 50ti procentní hodnocení, není dílu, který bych neviděl. Je trochu škoda, že v porotě už nesedí Jan Kraus, který se Slávikem tvořil charismatickou odstřelucí dvojici. Dejdar je proti Krausovi přeci jenom "měchuřina". Všimňete si, jak se Dejdar přizpůsobuje hlasování Slavika nebo Bílé. Z 90% rychle kopíruje jejich rozhodnutí. Ani soutěžící prozatím ničím vyjmečným neoslňují (oproti 1. sérii) a zůstavají tak daleko za kvalitou svých předchůdců. Kritizuji i vstupy do zákulisí na Pyca a Prachaře během jednotlivých vystoupení, kterých je až přes příliš. Jediným vábidlem tohoto pořadu je tak už pouze Jaro Slávik a jeho nenapodobitelné grimasy a výstupy. .... Před finálovou účastí však musím dodat, že přeci jen vznikla poměrně kvalitní desítka. Výborní jsou zejména zahraniční učinkující (Atai, Steve Starr). Avšak: je to ještě ČESKOSLOVENSKO má talent? nebo je to věc mezinárodní... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Strašně obdivuji Martina Piču v Rauši a Jaro Slávika, který snídá, svačí, obědvá a večeří se Shaggym. Máš neskutočný talent a čaká ťa Las Vegas. Pre mna áno. Je to dojemně pitomá show. Pozor však na stoprocentně dementní publikum a prohnilou porotu. Těch pár minut slávy účinkujícím za to přece stojí a pak už po vás neštěkne ani pes u nádražní restaurace. 60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

No aspoň Nova pochopila, že na její talent-kokot-manii nikdo není zvědavej. Jinak já tyhle soutěže můžu. Vždycky mě jen zklame, když jde profesionalita stranou a posílaj se do dalších kol úplní neschopáci (klauni, travesťáci, podprůměrní zpěváci, kteří by si v superstar ani neškrtli apod.), na úkor třeba dobrých tanečníků. Jinak nejlepší vystoupení prozatím: skupina SEGMENT s písničkou Wake up. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Martin "Pyco" Rausch, Jakub Prachař, Lucie Bílá, Martin Dejdar, Jaroslav Slávik ____ to je důvod, proč mě to baví, proč to sleduji. Není to ubohá nova, je to příjemně naladěná PRIMA, která mi nikdy nevadila a ani vadit nebude, V tomto ročníku nezapomenu na Skota, který polikal a vracel zpět(rybičky, míčky, vodu, cukr), na odpadní i krásné zpěvy a na hromadu originálnějších nápadů, než jsem napsal. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Celkový víťaz Kazach Atai Omurzakov už zo svojimi číslami súťažil v obdobných súťažiach v iných krajinách Európy, podobne ako aj jeho súperi Brit Stevie Starr či japonský samuraj Hayashi. (Patrik200s)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama