Reklama

Reklama

Toy Story: Command Center

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
USA, 2011, 2 min

Recenze (19)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Now what the fuck was that??? Loutková reklama od Mattela? Loutková reklama od Mattela! Na koho chcete v Čechách dělat dojem stop-motion animací? Naprosto kašlu na to, kolik hodin tím kolik týpků strávilo, tohle je prostě bezkrevná blbost, která ani náhodou nepřenáší na diváka/zákazníka ani ťuk z toho, co by mu měla dát hra s postavičkami v improvizovaném prostředí dětského pokoje, jako tomu je ve skutečnosti. A to snad musí pochopit každý, kdo stavěl vojáčkům pevnosti z PeBe nebo Lega se skutečnou železnou mříží z Merkuru:) Zbytečnost, která naštěstí nestojí skoro žádný čas. Narozdíl od sepsání varování před ní;) 20% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Docela obyčejná reklama na hračky z Toy story udělaná pomocí stop-motion animace pro Ayzenberg Group a Mattel. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Asi příprava na vstupák třetího filmu, ne? Previzualizace pro děti, podaná trochu jako reklama, možná previzualizace, která spadla ze střihačského stolu a někomu bylo líto ji zahodit. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvstáva tu otázka, čím to tie deti kŕmia? Táto hrôza vyzerajúca ako reklama a pritom taká primitívna zábavka u mňa pochopenie nenachádza. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Reklamní spot, který představuje "skutečnou" podobu hrdinů z Příběhu hraček, není žádný zázrak od Pixaru. Jako část marketingové strategie ale funguje skvěle. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

To je opravdu neskutečně trapné. Má to jednu minutu, a to je jediný důvod, proč tomu dávám také 1 hvězdičku. Opravdu se nedivím, že na tom Hank s Allenem nechtěli spolupracovat. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jako amatérský stop-motion minifilm od dětí ve věku 10-13 je to fajn. Jenže tohle 10-letý děti nedělaly. A navíc je to reklama. ()

blondboss odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto prípade musím dať takéto hodnotenie, nakoľko podľa môjho názoru reklamné spoty nemajú čo robiť pri filmových hodnoteniach, aj keď súvisia s nejakým snímkom. Toto bola ozaj len trápna reklama na hračku Buzza Rakeťáka a pokiaľ si to neplánujete kúpiť, tak je to zbytočné pozerať. 10 % ()

Reklama

Reklama