Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminální příběh o tom, jak se dělil majetek rozvedené ženy... Naďa (D. Veškrnová) se nechce po rozvodu dělit o majetek se svým, již bývalým, mužem (J. Hanzlík). Kolegyně (N. Konvalinková) jí poradí, ať si najme partu, která její byt naoko vykrade a své věci pak dostane zpátky. Jenže situace se nevyvíjí tak příznivě, jak to zpočátku vypadalo. Nejen, že ji „parta“ okrade, ale Naďa se stává navíc objektem vydírání své kolegyně i jejich „kamarádů"… (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

jakoby 

všechny recenze uživatele

V teto inscenaci je Nadenka potvora, ktera navede svou cerstve rozvedenou kamaradku k podvodu a potom ji vydira.Dagmar Veskrnova uz neni diblik ale uhlazena doktorka . Vybuch Jany Stepankove, tady jako Mudr. Nemcova, kdyz zjistila, ze reditelsky chrup se spalil byl tak presvedcivy, ze jsem se sama bala o premie. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Paní prezidentová je pěkně nakrklá, když ji Hanzlík opouští. No jasně, takového fešáka nemít ve svém kurníku naštve a co teprve když zanáší i do jiného. Hodinová přehlídka lidských vlastností, kde vévodí vypočítavost, touha po pomstě, manipulace a vydíraní je krásná ukázka lidského charakteru, kterým se obklopujeme denně.. aneb Mám-li jít ke dnu, půjdeš se mnou. Moc fajn kousek. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Podobné téma rodinných a přátelských vztahů už J. Dudek zpracoval například v Kaviár jen pro přátele. Nevím na kolik se projevuje, že Václav Malovický napsal jediný scénář a to je toto, ale chvílemi chování postav nedává ani hlavu ani patu. Rozhodně by se dámy měli poučit, že radit si od kamarádek není vždy to nejlepší. Tím spíš, když to jsou kamarádky jen na oko a v potřebné chvíli zradí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Krimi tv inscenace o rozvádějících se manželech , přičemž ona má problém s tím, aby mu vydala cennou sbírku tak radši zfinguje loupež vlastního bytu, což se neukáže jako dobrý nápad. Není to nějaké veledílo, ale překvapivě to udrží pozornost celou hodinu a je to skvěle obsazené, přičemž nejvíc se mi vryla do paměti hysterická scéna Jany Štěpánkové. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Z pohodového rozvodu Veškrnová - Hanzlík se stává pro Hanzlíka peklo. Proč se ale jeho paní tak změní a chce ho oškubat není jasné. Prostě si jednou ožralá řekne: Nedostane nic ! V tom jak to má provést ji radí Konvaliková. Jde o majetek, který oba manželé měli před vstupem do svazku a tak Dáša finguje vloupání do ještě společného bytu. ...dost spoilerování - jak to dopadne se podívejte sami (je to na youtube), ale jen v případě, že by jste opravdu neměli co dělat... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je scéna, kdy Jana Štěpánková (Dr. Němcová) poslouchá rozhlasovou stanici Svobodná Evropa, kde právě mluví její bratr Martin Štěpánek, který tam skutečně po emigraci pracoval. (sator)

Reklama

Reklama