Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podívejte se na nejzajímavější okamžiky z natáčení filmů o Harry Potterovi. (oficiální text distributora)

Recenze (45)

domca27 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné...takto pokaziť Harryho Pottera...50 najváčších momentov??? ani náhodou...Do prvej desiatky by som dala veci,ktoré tam oni vôbec nedali (Čo tak Snapova smrť a to, že celé roky vlastne Harryho chránil) alebo to čo oni dali ako posledné,keď sa prvý krát všetci stretli by som dala ako prvé. Veď to bol základ celého HP. A o titulkách ani nehovorím..Keď ide Snape zabiť Dumbledora tak asi tažko Dumbledore povie Sirius prosím..keď Snape sa vola Svereus..a takých tam bolo viac. Jediné čo sa mi na tom páčilo bolo, že hercov dabovali tí istí čo aj postavy vo filmoch. ()

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Harry Potter příběh jako takový pro mě hodně znamená. Vyrostla jsem na tom a stále jsem jeho velký fanoušek,proto jsme byla tímto dokumentem trochu zklamaná. Hodně scén,co bych dala do TOP 50 momentů tam chybělo a myslím,že ne jenom mě. Neříkám,že se mi to nelíbilo,byl to celkově docela pěkný dokoment,ale mohl být lepší. Čekala jsem od něj víc. ()

aileen.bp 

všechny recenze uživatele

Na Harrym jsem vyrůstala, a tak se vždy ráda podívám na cokoli, co se tohoto fenoménu týká. Škoda, že na rozhovory s herci bylo málo času, docela bych uvítala delší vyprávění toho, jak se některé scény točily a zážitky z natáčení. Potěšilo mě, že kromě J.K. Rowling a hlavního tria, dostali prostor k vyjádření i takoví herci jako Julie Walters a Jason Isaacs. Ovšem ten, kdo dělal titulky, by se měl modlit, aby se nedostal do rukou žádnému velkému fanouškovi HP, protože by dostal minimálně jednu za ucho- kdo to má být ten Sirius Snape? ()

ketie 

všechny recenze uživatele

Takže takhle...Harryho Pottera mám ráda, proto jsem se podívala na tento dokument. Líbilo se mi, že dabing je stejný jako ve filmu. Ale horší to bylo už s titulky! - některé věci neseděli. A jednou byl i vypravěč trochu mimo s dějem. Nicméně to byla taková oddechovka, kde se nic moc nové o Harrym Potterovi nedozvíte, ale to se z názvu dá očekávat. Proto dávám čtyři **** ()

Jaja394 

všechny recenze uživatele

Film = nuda a vzpomínky! Jsem velký fanoušek knih Harryho Pottera a i když s lecčím ve filmech nejsem spokojená, tak přiznávám, že z kinematografického pohledu se velmi povedly. Tento dokumentární snímek mi ovšem vůbec nic neřekl. Slibovali, že se dozvíme něco ze zákulisí, historky, příhody, zážitky z natáčení. Ale nic z toho se ale nestalo. Místo toho převyprávěli 50 scén z pohledů filmových postav. A nic jsem se nedozvěděla. Celou dobu jsem sice vzpomínala na skvělé scény a své pocity z nich, ale při rozhovorech jsem spala. Tohle nebyl dokument, ale jen  marketingový tah. ()

Reklama

Reklama