Reklama

Reklama

Putování s dinosaury

  • Velká Británie Walking with Dinosaurs 3D (více)
Trailer 4

Zapomeňte na Jurský park! Teprve teď máte opravdu možnost stát se součástí světa, v němž vládnou dinosauři. To, co jste si mohli zatím jen představovat, se stává skutečností a vaše cesta do druhohor může začít. Zažijete putování s dinosaury v dobách, kdy vládli Zemi. Jejich cesta začíná před 70 miliony let na Aljašce, kdy je každý rok dlouhá a temná zima nutí v tisícihlavých stádech k stěhování z jejich domovů za potravou na jih. Dinosauři už dlouho představují jedinečný fenomén, který jako magnet přitahuje děti i dospělé. A není to jen jejich gigantickými rozměry a růzností druhů. Stále si klademe otázky: „Kam zmizeli? Jak žili? Jaké byly jejich vzájemné vztahy? Žijí mezi námi jejich potomci?" A na základě nejnovějších poznatků je právě vybudován příběh filmu Putování s dinosaury – film ve 3D, který je vrcholným a strhujícím zážitkem stvořeným právě pro filmové plátno. Nedávné paleontologické objevy ve spojení s průlomovými filmovými technologiemi nyní představí nové a jedinečné dinosaury, kteří jsou skutečnější než kdy předtím. V průběhu této velké podívané prožijeme životní příběh býložravého Pachyrhinosaura, který se narodil jako nejmenší mládě, a od počátku se tak musí vyrovnávat se svými soutěživými sourozenci, s drsným a nevyzpytatelným světem, se zuřivými a hladovými predátory jako je zákeřný Troodon nebo monstrózní Gorgosaurus. Náš hrdina sice nikdy nebyl tím největším a nejdrsnějším dinosaurem své doby, ale dokázal, že pro evoluci může být důležitější i něco jiného, než jen být největším a nejsilnějším. A tak díky své statečnosti a schopnosti spolupracovat s dalšími členy migrujícího stáda nejen dokáže přežít, ale stane se pro své druhy nepostradatelným vůdcem a ochráncem stáda. Přijďte zažít dobrodružství tak skutečné, že se ocitnete přímo mezi dinosaury, prožijte dobu těchto obrů v největším příběhu za posledních 100 miliónů let, který byl inspirován veleúspěšným seriálem televize BBC. (CinemArt)

(více)

Recenze (102)

jarmik 

všechny recenze uživatele

Dinosaury mám rád. Přesto bych filmu dal spíše tři hvězdy, pokud by neplatily dvě věci. Zaprvé, že jsem na tom byl se synovci a neteří, kteří mi to zpříjemnili. Zadruhé, ten boží pták-vypravěč, dabovaný Suchošem. :D ()

Mr.Mike 

všechny recenze uživatele

Příběh by se dal napsat na jeden list papíru a ještě by Vám zbylo místo na obrázek. Jinak ve filmu se objevuje i vzdělávací složka, z které si možná něco odnesou i děti. Věřím, že Putování s dinosaury je dobrý vizuální potěšení, zvlášť pokud jej sledujete ve 3D, ale neočekávejte od filmu víc. ()

serioga 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí mi prichádza na um len jedna vec.Ďalší zbytočný film.Je určený hlavne detskému publiku.Lenže kaď sa pri pozeraní nudí aj moja päťročná neter,tak to už stojí za uváženie. ()

seko0408 

všechny recenze uživatele

Deti zboznuju dinosauroch, aj ja som ich zboznoval ked som bol maly. Nepotrebuju tam mat humor, vtipne hlasky, sarkazmus, silny pribeh ani happy end, hlavne ze su tam proste dinosauri ! :) Na tento film sa nechodi do kina s priatelkou ale s mladsim braskom :) ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Rozhodne pre deti, aby chodili do múzea. Ale keď máte radi dinosaury a peknú animáciu, aj keď bez poriadneho príbehu, tak prečo nie. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Krásná kamera, grafika a efekty, ale proboha i pro ty malé děti to nebylo, protože ty se buď tlemí tomu když někdo někde spadne nebo tak! Hrozně mi vadilo jak ti dinosauři mluvili a ten otravnej pták taky! Čekal jsem, že to bude jiné... ()

Skywalkers 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem očekával, že tento snímek bude více dokumentární než-li příběhový s vypravěčem a dějovou linií kde hlavní postavy (Dinosauři) mluví. ()

Iwiiik 

všechny recenze uživatele

Plni očekávání jsme zasedli já a můj téměř dvanáctiletý syn, oba fanoušci BBC dokumentárních projektů, do pohodlných sedadel v zadních řadách kina a po tříhodinovém 3D nářezu Petera Jacksona, který jsme absolvovali o týden dříve, jsme byli trošku rozmrzelí, že tato podívaná nebude trvat ani hodinu a půl. Po dvaceti minutách filmu, jsme však už oba pokukovali na hodinky, vyhlížeje závěrečné titulky. Ano, technicky je snímek zpracován dokonale, ale kombinace děsně kůl hlášek dinosaurů a především opravdu debilního děje, by hravě zastínila i takový 3D efekt, že by z plátna skutečně vylézali čtyřtunoví Pachyrhinosauři. Při srovnání tohoto braku s úžasnou sérií původního Putování s dinosaury, mi zhořkl v puse i ten popcorn za 50! Těšili jsme se na skvělou paleontologickou podívanou, ne na další díl Doby ledové! ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce celkem OK ale po stránce děje pěkná slabota a to i s přihlédnutím na to, že je to pro naše nejmenší. Film se snaží hrát na to, že má nějakou určitou hodnotu ve vzdělávání ale ve skutečnosti se jedná o pitomoučkou hříčku bez pořádné drámy. O plytkém příběhu netřeba rozepisovat… ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Vizuálně povedená výprava (encyklopedie) do dob dinosaurů, ale bohužel, doprovázená velmi dětským až nezáživným pohádkovým příběhem, pro dospělého diváka těžce stravitelným. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Nádherně natočený naučný film s přijemným příběhem. Vévodí skvělá animace a realističnost života dinosaurů. ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Grafika krásná, ale jinak bída. Ty jakoby myšlenky, minimálně v CZ verzi navíc dabované snad stejným hlasem mě dosti mátly. Pro děti OK. ()

Reklama

Reklama