Reklama

Reklama

Putování s dinosaury

  • Velká Británie Walking with Dinosaurs 3D (více)
Trailer 1

Zapomeňte na Jurský park! Teprve teď máte opravdu možnost stát se součástí světa, v němž vládnou dinosauři. To, co jste si mohli zatím jen představovat, se stává skutečností a vaše cesta do druhohor může začít. Zažijete putování s dinosaury v dobách, kdy vládli Zemi. Jejich cesta začíná před 70 miliony let na Aljašce, kdy je každý rok dlouhá a temná zima nutí v tisícihlavých stádech k stěhování z jejich domovů za potravou na jih. Dinosauři už dlouho představují jedinečný fenomén, který jako magnet přitahuje děti i dospělé. A není to jen jejich gigantickými rozměry a růzností druhů. Stále si klademe otázky: „Kam zmizeli? Jak žili? Jaké byly jejich vzájemné vztahy? Žijí mezi námi jejich potomci?" A na základě nejnovějších poznatků je právě vybudován příběh filmu Putování s dinosaury – film ve 3D, který je vrcholným a strhujícím zážitkem stvořeným právě pro filmové plátno. Nedávné paleontologické objevy ve spojení s průlomovými filmovými technologiemi nyní představí nové a jedinečné dinosaury, kteří jsou skutečnější než kdy předtím. V průběhu této velké podívané prožijeme životní příběh býložravého Pachyrhinosaura, který se narodil jako nejmenší mládě, a od počátku se tak musí vyrovnávat se svými soutěživými sourozenci, s drsným a nevyzpytatelným světem, se zuřivými a hladovými predátory jako je zákeřný Troodon nebo monstrózní Gorgosaurus. Náš hrdina sice nikdy nebyl tím největším a nejdrsnějším dinosaurem své doby, ale dokázal, že pro evoluci může být důležitější i něco jiného, než jen být největším a nejsilnějším. A tak díky své statečnosti a schopnosti spolupracovat s dalšími členy migrujícího stáda nejen dokáže přežít, ale stane se pro své druhy nepostradatelným vůdcem a ochráncem stáda. Přijďte zažít dobrodružství tak skutečné, že se ocitnete přímo mezi dinosaury, prožijte dobu těchto obrů v největším příběhu za posledních 100 miliónů let, který byl inspirován veleúspěšným seriálem televize BBC. (CinemArt)

(více)

Recenze (102)

m.sheila 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru za mě dobrý! Byla sem na tom s druhákama a ti byli nadšení a i já sem se párkrát zasmála a vizuálně super, no spokojenost. ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Hviezda za animáciu. Zvyšok je neuveriteľné prznenie tejto dobrej televíznej značky. Celovečerák ? No, povedzme. Ale dabovať dinosaurov, aby z toho vznikla nejaká prehistorická verzia n-tej teen komédie alebo slabšieho animáku pre deti ? Fujtajbl, velebnosti... ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Vizuálne pekná blbinka, ktorá je vhodná pre deti v predškolskom veku, takže moje hodnotenie v podstate ani nikoho nezaujíma. Hlavné je, že sa zabavia deti, však. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Proboha, co to melo byt? Pokus udelat z celkem zajimaveho dokumentu a par kratkych filmu z Dinoparku celovecerak, fatalne selhal. Dejova linka stupidne a naivne plytka, dialogy zmatene (kdyz netusite, kdo prave mluvi, je to zle). Trefne to vystihl salalala. Grafika mozna strhujici ve 3D, ale ve 2D je to bida. Proste nuda nuda. Ke konci filmu uz decka v sale kecaly a skemraly, ze chteji domu. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

2* jen za hezkou pohádku pro ty nejmenší, tam bych to schvaloval, je to přeci jen lepší než teletupís, trochu poučné a graficky vyvedené, každý jiný s funkčním mozkem musí trpět jako kůň:) ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film měl u mě velká očekávání, těšil jsem se moc, protože jsem slyšel, že snímek je lepší než legendární Jurský park, ale není tomu tak! Začátek filmu se odehrává v současnosti. Rodinka jede kopat kostry dinosaurů. Pak na kapotě auta přiletí ptáček a ten nás zevede zpátky do miliony let staré minulosti plné dinosaurů a výborných filmových triků, které hodnotím velice kladně. Takhle vymodelované dinosaury jsem v žádném jiném filmu neviděl. Opravdu výborná práce. V tomhle směru je to však jediná chvála. Námět je zprostě okopírován z mého oblíbeného Aladara z filmu Dinosaurus, který je však ve všech směrech (kromě efektů) lepší snímek. Filmařům ale nejvíce vytýkám celkem sobecký postup k filmu. Jak je možné, že dinosauři, kteří mluví, neotevírají pusu? To i Aladar ji otevírá a dokonce i Babe, nebo Kočky a psi! Tohle je rok 2013 a oni nemohli udělat efekty otevírajících úst při mluvě? To jsem měl chuť film vypnout a hned mě napadlo, že se bude jednat o ptákovinu a je tomu tak. Film je spíše pro děti, ne pro starší publikum. Zapomeňte na propracované dialogy a trošku drsnější atmosféru, která tady před pár miliony lety budovala. Zde je všechno bráno jako pohádka. Snímek se ani nedá dokoukat, tak jsem si to přetočil na konec, abych se podíval, jak tohle zklamání končí a ničím mě to nepřekvapilo. Spíš si myslím, že je film naprosto zbytečný a že nikdy neměl být natočen. Z dech beroucích efektů se rozhodně dalo vyždímat víc, než jenom spatlanina pro děti. ()

Aeres 

všechny recenze uživatele

Asi to byl film určenej hlavně pro děti žééé? Protože jako ukolébavka to působilo poměrně dobře. (hodnocení za prvních a posledních 30 minut. Prostředek jsem úspěšně prospal) ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Čo už vrátilo ma to do detských časov a Putovaním s dinosaury z 99teho :-) Bohužiaľ v porovnaní len slabý odvar, prevažne určený deťom. Ak by som mal 13, tak tomu dávam 5* okamžite. Ide o akýsi mix Dinosaurus a Putovani s dinosaury, ale druhé spomínané ostáva No.1 a to bez rečí. ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný kousek, ale trochu klamavé, protože těch druhů dinosaurů je tam opravdu zatraceně málo. Můj oblíbenec ankylosaurus naštěstí nechybí, alespoň jeho část. Děcka nechť přidají 1*. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Pro mě bylo tohle putování tak hrozné,že už jsem po 10 minutách nemohl dál. Sice jsem film dokoukal,ale to s vypětím všech sil. Vůbec nechápu koho napadlo,že když už mají ti dinosauři mluvit,tak proč u toho aspoň neotvírají tlamu. Já se v tom ztrácel,protože mi každej hlas přišel úplně stejný. Jediná věc která stojí za zmínku je animace,protože další slabinou filmu je samotný příběh a ten veškeré ambice na šanci prorazit zabil. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Jo,jo, poster je fascinující a popisek strhující,ale opak je pravdou... Osobně jsem si myslel ,že to bude něco podobného jako stejnojmenný dokument,který běžel v televizi a až na grafiku jsem se mýlil.Grafické zpracování je skutečně pěkné a nebýt toho,že dabéři dají dinosaurům hlas ,který jim nevycházi podle obrazu z tlamy,byla by grafika i důvěryhodná.Ono se ve své podstatě jedná spíše o pohádku u které nám dospělým ve své podstatě zakrní mozek a od poloviny filmu to budou spíše hltat Vaše ratolesti.Dějově je to tak jednoduché,že kdyby nebylo krkolomných názvů dinosaurů,tak by příběh snad pochopilo i batole. DĚTSKÉ!!! ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Keby som bral do úvahy sériu, na ktorú sa tento film názvom neskrývane odvoláva, zaslúži si to horšie hodnotenie... Povedzme však, že grafika si predsa len tú hviezdu zaslúži. Inak je to donebavolajúca hlúposť, ktorej vznik bol zbytočný a ktorá musí byť už pre mierne odrasteného diváka iritujúca. Zhliadnutie nikomu neodporúčam - vyhnite sa sklamaniu a dlhým minútam neveriaceho pohľadu na obrazovku. Dopozeral som to s myšlienkou, že ak by v nejakej alternatívnej dimenzii mali byť dinosaury takto otravný, je šťastie, že vymreli. ()

izinka 

všechny recenze uživatele

Krásně to vypadá, s příběhem už je to horší. Jednoduchý, předvídatelný a navíc docela nuda. Nejhorší jsou ty trapné hlášky, kdyby dinosauři nemluvili vůbec, bylo by to možná lepší. Vhodné pro předškoláky. ()

Džótí 

všechny recenze uživatele

Na první poslech (z vedlejšího pokoje) jsem si řekla: "O jé, americká šablona!". Po dalším a dalším shlédnutí (syn má rád dinosaury :-) ) zjišťuju, že se na to dá koukat, dokonce i opakovaně, a nenudí to. Film je prošpikovaný vtipnými hláškami užvaněného vypravěče, ptáka Alexornise. :-) A víc už nepovím. :-) ()

Reklama

Reklama