Reklama

Reklama

Whitney

(seriál)
Ukázka z filmu 6
USA, (2011–2013), 13 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Whitney Cummings

Hudba:

Ed Alton

Hrají:

Whitney Cummings, Chris D'Elia, Rhea Seehorn, Zoe Lister Jones, Dan O'Brien, Maulik Pancholy, Beverly D'Angelo, Angela Relucio, Chelsea Handler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(38)

Videa (9)

Ukázka z filmu 6

Recenze (14)

Pongin 

všechny recenze uživatele

No, Whitney mě ze začátku moc nezaujala. Jediné, co mě přěsvědčilo kouknout se na další díly je Whitney Cummings, která produkuje a píše 2 Broke Girls, který je pro mě překvapením minulého roku. A jsem moc rád, že jsem to udělal. Začátek cca do třetí epizody je velmi vlažný, ale jak postupně přibývají díly, přibývá i zábavnost a seriál nachází sám sebe. Momentálně je to jedna z mých povinností, ikdyž o nic úplně originálního se nejedná, je to velmi příjemná oddechovka. Dávám za 4 ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Ano, párkrát jsem se pousmála, ale většinu času to byla trapnost. Navíc mě tak nějak iritují všechny ženské představitelky. / 2. díl byl pro mě vysloveně utrpení. Ani jednou jsem se nezasmála, nudu střídá trapnost a hlavní hrdinka je na facku. ()

Reklama

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Zatím nebudu hvězdičkovat, protože dva díly pět hvězd nedělají, ale jak si dopustím zbytek dostupných dílů a budu stejně spokojený jako nyní, rád dám plný počet. Rozhodně překvapení letošní sezony. UPDATE: po 12 dílech si stále drží svou kvalitu, navíc se zde jako special guest objeví John Cleese (hledající krutóny - až uvidíte, pochopíte). Pořád je to za čtyři hvězdičky, pořád jsem spokojený. UPDATE 2: jsem stále spokojený a i když už se tahle prostořeká rachitida nebude příští sezonu na obrazovce ukazovat, myslím, že si svých 5 hvězd zaslouží. Škoda tak dobře napsaného seriálu. ps - jedno pozitivu tady ale je - díky Whitney jsem se dostal k 2 Broke Girls a zdá se, že mám nového oblíbence. UPDATE 3: i přes původní zamítavé rozhodnutí (asi z důvodu nízké sledovanosti) byla potvrzena 2. série. UPDATE POSLEDNÍ: po dokoukání 2. série snižuju na 4*, protože se čím dál tím víc ukazovala scenáristická nemohoucnost, ovšem prokládaná povedenými vtipy. Ale ukončení seriálu ve 2. sérii považuju za spravedlivou ránu z milosti. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První díl mě nijak zvlášť nenadchnul, vedlejší herci neslaní nemastní; nicméně Whitney, její přítel a co se točí kolem jejich vztahu nebylo úplně marný a mohlo by to být příslibem zábavy do budoucna, takže dám seriálu šanci. # edit: po překladu mi došlo několik dvojsmyslů, ale i tak je to průměr # po 3 dílech – prostě průměr, kde se sem tam zasmějete a jinak trpíte u trapností, se seriálem jsem skončil. ()

Galerie (716)

Zajímavosti (1)

  • Whitney Cummings, hlavní představitelka tohoto seriálu je zároveň producentka sitcomu na konkurenční CBS a to 2 Broke Girls. (Pongin)

Reklama

Reklama