Reklama

Reklama

Up All Night

(seriál)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
USA, (2011–2012), 12 h 16 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Emily Spivey

Hrají:

Christina Applegate, Maya Rudolph, Will Arnett, Jennifer Hall, Jean Villepique, Nick Cannon, Beau Dunn, Sean Hayes, Michael King, Nat Faxon, Will Forte (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(35)

Obsahy(1)

Christina Applegate se vrací na televizní obrazovky v roli Reagan, úspěšné výkonné producentky talk-show, která právě porodila dítě svému manželovi Chrisovi (Will Arnett). Jak si Reagan a Chris zvykají na svůj nový život, začínají je zmáhat pochybnosti o sobě samých, nedostatek spánku a tlak dnešních rodičovských protokolů. V práci Reagan neustále připomíná bezstarostný život, který s Chrisem vyměnili za rodičovství, její šéfka a nejlepší kamarádka, zranitelná moderátorka talk-show Ava (Maya Rudolph), která vede bohatý společenský život. (FunDinDung)

(více)

Recenze (9)

iHyik 

všechny recenze uživatele

Letošní sezónu (stejně jako všechny sezóny předchozí) si seriál vybírám podle pilotních epizod. Pokud mě nezaujme, au revoir. Takže au revoir, Up All Night. Nuda. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Mít takovéto herecké obsazení a vypotit takovou nemastnou neslanou blbinku? Snad budou další díly lepší než poněkud trapný pilot. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že väčšina ľudí si pozrie pilot a hneď dávajú zlé hodnotenie... Seriály majú lepšie a horšie časti, možno pilot tohoto seriálu nebol úplne dokonalý...ale ostatné časti sú skvelé. Špecifický humor, úžasný pár rodičov a potrhlá kamarátka. Mne sa to páči. Skúste si pozrieť viac častí a potom si tvorte názor. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Průměrný sitcom, jakých najdete desítky. Hvězdička dolů za nejnesympatištější herečku roku Christinu Applegate - tahle holka fakt zkazí každou srandu. ()

shaper 

všechny recenze uživatele

Divím se, že je seriál tak špatně hodnocen (hlavně v porovnání s jinými novinkami tohoto roku). Humor je sice dost specifický, ale dá se to. ()

SolamBee 

všechny recenze uživatele

Snažím se hodnotit seriály až po shlédnutí minimálně jedné řady. Vzhledem k tomu, že tady jsem nebyla schopná prokousat se ani pilotem, dělám výjimku. Důkaz, že slavná jména nezaručí dobrou komedii. ()

Reklama

Reklama