Reklama

Reklama

Yeoineui hyanggi

(seriál)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Lee Yeon Jae nemá v životě moc štěstí, žije bez lásky, stále je jen řadovou pracovnicí, na kterou se všichni dívají svrchu. K tomu si ještě připočtěte prognózu, že jí zbývá jen půl roku života. Je na čase, aby se Lee Yeon Jae začala pořádně litovat. Omyl! Právě teď Lee Yeon Jae začne žít. Dá výpověď v práci, vylepší svůj zevnějšek, zajede se podívat k moři. A třeba se na ni, v jejím zbytku života, usměje i láska. (Zíza)

(více)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Má to krásné scény (to tango), postavy si stály za svým, nenechaly si rozmluvit svůj názor. Herecká skladba byla slušná. OST průměrné. ALE spousta materiálu byla prázdná, hodiny a hodiny ničeho. Nic, co by mi něco dalo. Přijde mi to trochu jako prázdný seriál, kde tu prázdnotu se pokouší zaplnit slušný herecký ansábl a pár krásných scén. Ale prázdno je moc velké. Navíc ten konec. Co seriál sliboval, nesplnil. Pro mě trochu zklamání. Přeloženo ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tohto seriálu som sa bála, takéto témy nemusím, ale nedalo mi to. V prvom rade, Lee Dong-Wook tu je asi najuplakanejšia mužská postava akú som kedy videla, napodiv neplače keď prichádzalo k záveru, to som ocenila. Prvé dve tretiny boli skvelé, plné krásnych scén, na to tango asi nezabudne nikdy, malo náboj a bolo krásne. Posledná tretina sa niesla na vlne schyľujúcej sa tragédie. Skutočne som ocenila, že k nej nedošlo, záver je voľný, plný nádeje aj keď smutný, potoky sĺz boli nevyhnutné. Ako celok sa mi to páčilo, ale dlho nič také nechcem vidieť, tragika života je ťažká téma a tu bola spracovaná pekne, ale stačilo. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Normálne som sa skoro vôbec nenudila... až posledné 2 časti boli fakt rozťahané a mala som toho plné zuby :D... a bála som sa konca, ale nie je to také zlé (v zmysle gýč)... Keby to malo 12 častí, nič by sa tomu nestalo... vlastne stalo, bolo by to o 200% lepšie. Najviac ma štvali všetky tie "myšlienky, čo sa stalo s aným človekom kedysi"... to som vždy popreskakovala :D ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Co se vleče – neuteče, a tohle fakt neutíkalo. Poslední tři díly natahovaly, až to nebylo hezké. Prvních deset dílů jsem se bavila (snad jako u všech korejských seriálů na začátku) a hlavní hrdinky mi bylo opravdu líto. Najednou se to ale přehouplo přes desátý díl a já zjistila, že tam pořád jen brečí a dokolečka řeší to samé, co už vyřešili v předchozím díle. Měla jsem co dělat, abych to vůbec dokoukala. A dost mi také vadily „vzpomínací“ scény a že jich tam bylo... ()

Reklama

Reklama